Slovenija

Ni še konec, meja sneženja se bo drastično spustila

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 10:13 27.januar 2026.

Čakam, da bo kaj! Mislim, da moje (zimske) gume ne bodo več videle snega pred naslednjo sezono!

• matermila 10:25 27.januar 2026.

Meja sneženja se bo drastično spustila. Spodaj pa, sneženje v nižinah je malo verjetno. Pa kdo piše te članke? Nimate nobenega, ki je vsaj malo pri stvari, ali je vseeno, samo da se klika?

• BenX 10:47 27.januar 2026.

V januarju in da še ni konec? Je***, pa ravno sem mislil it jablane obrezat! Sreča za ta prispevek.

• ToSmJest 12:11 27.januar 2026.

Še vedno čakam moj meter snega. Naročil že lani.

StarMačk 22:53 27.januar 2026.

"Ni še konec, meja sneženja se bo drastično spustila"... A to pomeni, da se moramo bati, da bodo v Piranskem zalivu vsaj meterski snežni zameti!?

• cigomigo 09:34 27.januar 2026.

vcasih sem ender3 vcasih pa mateja04 , vcasih pa tinto, pa mahatma ja vsake toliko časa spremenim nick in ob tem prav uživam ko vas jebem zmedenci, enkrat sem dober enkrat pa tudi DOBER

NickMason. 09:41 27.januar 2026.

enako velja zate,cepec,brezvezen komentar,kaj te pa sploh briga kaj drugi mislijo in komentirajo,nekateri imate možgane na paši,npr TI

StarMačk 17:15 27.januar 2026.

Včasih si to, včasih si ono, konstantno pa si avtentični bedak!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.