Slovenija
396 ogledov

Vrhovno sodišče: Odvzem velenjskih dečkov iz vrtca nezakonit, babici kršene ustavne pravice

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miho 10:55 20.oktober 2016.

    Mene pri vsem tem samo zanima, zakaj se piše o koroških dečkih, če sta dečka iz Velenja? Velenje je na Štajerskem, ne na Koroškem.

  • izRODEk 15:04 19.oktober 2016.

    Anja Kopač Mrak mora nemudoma odstopiti! #odstopAKM

  • Avatar Leon
    Leon 15:07 19.oktober 2016.

    Slovenija pravni hegemonizem !

  • watcher 15:29 19.oktober 2016.

    Meni samo ena stvar ni jasna... Če bi jaz bil rejnik in bi videl kako so otroke odvzeli starim staršem, bi jih sam nazaj peljal. Kakšen gnoj od človeka vztraja pri tem, da so otroci pri njemu?

  • an.star 19:29 19.oktober 2016.

    Komunističo levičarski terorizem!!!!!!

  • KOJAK 18:26 19.oktober 2016.

    ZATO ker je njuna služba rejništvo oz. skrb za otroke in ne odločanje o tem primeru. Sicer pa se je ustavno sodišče izreklo le o tem, da je bilo nezakonito ker so otroka vzeli namesto 11. aprila, že 30. marca. ...prikaži več O tem ali je bilo prav da so jih vzeli sploh ni razpravljalo. Malo pozorno preberite članek in ne samo naslova.

  • izRODEk 20:14 19.oktober 2016.

    Vse razlage o tem, kakšna sta stara starša, bodo prišle na vrsto, ko se bo odločalo o tem, ali sta stara starša primerna skrbnika ali pa ne.In še nekaj: ta današnja zmaga je hkrati zmaga za vse tiste, ...prikaži več ki so kdaj iskali pravico v sporih z Ministrstvom za socialo. Ta banda mafijska smrdliva pokvarjena je ogoljufala in prizadela že preveč ljudi! Vsaj danes so jih pošteno dobili po pički! In še jih bodo!Smrt fašizmu matr im jebem pokvarjeno!Službe imate zato, da lako uničujete življenja tistih, ki jih je družba pustila na cedilu... jebemomater, da bo potrebno uvesti smrtno kazen, da se naredi malo reda v tej deželi!

  • izRODEk 23:40 19.oktober 2016.

    Pa saj je čisto vseeno, če je Vrhovno sodišče tako presodilo.Kar je problematično je to, da se kaže vsa barabija nepotistično in klientelistično nastavljenega SD-kadra po vseh teh uradih, kjer delajo tako, kot se njim zdi prav ali pa ...prikaži več po neki čudni obliki črke zakona, kjer kot po pravilu zmeraj zmaga urad in ne posameznik, če pa že, pa na pravico čaka leta in leta.Zadevo je potrebno osvetliti širše in ustaviti to norijo, ki jo izvajajo SD-politkomisarji po CSD-jih, zavodih in drugih uradih po SLO.

  • MihaMB 12:13 20.oktober 2016.

    Ne razumem zakaj mora taka zadeva priti vse do vrhovnega sodišča, ki ugotovi nezakonit odvzem...kaj potem narediti z vsemi "pod njimi", ki so ugotovili drugače...pa kaka država smo to mi, da se ne znajo povezati tako ministrstvo, CSD, sodišča, inšpekcije, ...prikaži več zadevo predebatirat, predelat in dat zakonito rešitev...

  • leonardo 16:22 20.oktober 2016.

    Maja, strinjam se s teboj od prve do zadnje črke. Če bi bilo tako vse v redu z njima, bi bila dečka že kdaj pri njiju. Zakaj otrok le ne dajo iz reje. Prepričan sem, da je močan vzrok za ...prikaži več to. Zato bi morali komentirati brez tega žovča in zmerjati SD ( končno pa, kaj ima s tem SD?)

  • valerijakregar 09:28 21.oktober 2016.

    očitno so ustregli svojevolji morilca in dečkoma spremenili tudi priimek.travma na travmo..................PRI NAS IMAJO MORILCI VEČ PRAVIC KOT NEDOLŽNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SRAMOTA !!!!!!!!http://nova24tv.si/aktualno/drama-z-ugrabljenimi-decki-s-strani-kopac-mrakove-sla-tako-dalec-da-so-deckoma-spremenili-priimke/

  • Avatar Leon
    Leon 14:11 21.oktober 2016.

    »OPERACIJE OTROK NAJ SE VNAPREJ FINANCIRAJO IZ PRORAČUNA …,\s\sPOSLANSKE PLAČE PA S PROSTOVOLJNIMI PRISPEVKI IN Z ZBIRANJEM ZAMAŠKOV«

  • Ferluci 16:41 21.oktober 2016.

    Zoprno je to, če ju hočejo stari starši obiskati, morajo za pot (po Michelinu) porabiti dobre 4 ure za razdaljo dvestotih kilometrov (tja in nazaj). Torej so jima na nek način skušali celo otežiti obiske, ne olajšati. In tudi tega ...prikaži večga ne bo nihče priznal!

  • Majazmaja 15:53 19.oktober 2016.

    Strinjam se s tem, da je bil odvzem iz vrtca nezakonih in neprofesionalen (FUJ, CSD!!!). Čudi me še, kako to, da morilskemu izmečku niso vzeli očetovskih pravic!O starih starših pa tole: glede na to, kako se vedeta v medijih, ...prikaži več dajeta občutek, da sta popolnoma nesposobna skrbeti že sama zase, kaj šele za predšolske otroke. Če v medijih zganjata tako psihopatologijo, kako se šele vedeta za štirimi stenami!

  • izRODEk 20:11 19.oktober 2016.

    Odstopiti mora ministrica Anja Kopač Mrak!Odstopiti mora varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer!Odstopiti mora socialni inšpektor Peter Stefanoski!Te barabe so ločinci in ne samo, da morajo odstopiti! Te pokvarjence je potrebno strpati v zapor!Jebenti, otroka ...prikaži več so ugrabili, sodišče je zdaj temu pritrdilo, otroka sta še vedno pri ugrabiteljih, odvetnica CSD Velenje pa po TV še kar serje govno iz njenih usranih ust in še vedno presoja češ, kaj je najbolje za otroka!Sodišče je reklo, da ju tistega dne niso smeli odpeljati! In to je vsa znanost! Naredili ste nekaj narobe in zdaj morate za to odgovarjati! Banda pokvarjena SD-jevska! Pa dobro, zakaj govna smrdljiva mislite, da imate preko 3 jurje mesečne plače? Ker ste lepi? Pametni? Nak! Ker nosite odgovornost!!! Gnoji smrdljivi SD-jevski!!!

  • Žurnalček 22:54 19.oktober 2016.

    Odvzem je bil zakonit , samo način odvzema in pa zlasti skrivanje kje se vnuka nahajata sta bila PROTIZAKONITA in PROTIUSTAVNA !Vse babe CSD ,ki so si tak scenarij zamislilem ven iz državne službe !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.