Pozabil je povedati, da je mesečna naročnina na ta sistem 99 evrov na mesec. Pozabil je tudi opozoriti, da se pri vožnji vse bolj uparablja umetna inteligenca, ki je pa vprašljivo nadzorovana. Ne želim se prepustiti UI, da bo upravljala… ...prikaži več z mojim življenjem, nikoli se ne ve kdaj bodo kakšni Izraelci ali kdo drug vdrli v sistem tudi z UI in potem se nočna mora lahko začne.
twittko: sem bivši volivec nekaterih v tej vladi. Namene imajo v večini boljše od levakov, a kaj ko le ostane pri namenu! So pa slabši od levakov glede metanja denarja za UKR, cepljenja, lizanja bruseljske aristokracije... Torej: še zmeraj čakam… ...prikaži več pravo desnico! Leve sem pa odpisal že ob rojstvu!
Pozabil je povedati, da je mesečna naročnina na ta sistem 99 evrov na mesec. Pozabil je tudi opozoriti, da se pri vožnji vse bolj uparablja umetna inteligenca, ki je pa vprašljivo nadzorovana. Ne želim se prepustiti UI, da bo upravljala… ...prikaži več z mojim življenjem, nikoli se ne ve kdaj bodo kakšni Izraelci ali kdo drug vdrli v sistem tudi z UI in potem se nočna mora lahko začne.
Tak je, ko je teolog minister za infrastrukturo 🤯
Ta je pa ”pameten” ko Bulcova!
Teslo je izstopilo iz Tesle...
Ah ti kvazi-desničarji in obsedenost s tehnologijo! Slabo ali dobro, samo da je nekaj novega. Vedno bolj me razočarajo. Čakam pravo desnico.
Kakšen brezvezen komentar. Samo da nekaj rečeš proti desnosredisnki vladi A?
twittko: sem bivši volivec nekaterih v tej vladi. Namene imajo v večini boljše od levakov, a kaj ko le ostane pri namenu! So pa slabši od levakov glede metanja denarja za UKR, cepljenja, lizanja bruseljske aristokracije... Torej: še zmeraj čakam… ...prikaži več pravo desnico! Leve sem pa odpisal že ob rojstvu!
Bog dej norcem pamet men pa dnar.
Vse drugo, le o tem kdaj se bo normaliziralo stanje na avto cestah pa kdaj se bo prenehalo podpisovati gradbene anekse, nič.
idiot zabiti.
Nasov bi moral biti Teslo Vrtovec izstopil iz električnega......
Teslo je stopilo v Teslo in se peljalo .
Čefurji nič več ne boste plenili.
Jaz biraje taxikopter, da me Pujsine cestne kamikaze ne potamanijo!