Slovenija
40 ogledov

Vsak deseti, ki dobi astronomsko globo, v stečaj

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 12:27 11.februar 2015.

    Se popolnoma strinjam s tabo! Če "crknejo" goljufivi podjetniki, bo več dela ostalo poštenim!

  • Janez_53 16:58 11.februar 2015.

    No, tudi takšnemu nakladanju ne verjamem. Tale neumnost o rokavicah in navodilih je zagotovo izmišljena, pa tudi tista o nepravilni višini gasilskega aparata! Pri takih primerih so le opozorila, Ampak če se hočeš iti podjetništvo, pa moraš zagotoviti minimalne tehnične ...prikaži več in varnostne standarde. Če tega nisi v stanju, se pač s podjetništvom ne moreš ukvarjati. Se pa strinjam, da včasih inšpektorji zakomplicirajo. Če pa zahtevajo kaj, kar ni v skladu z zakonom, pa se je treba pritožiti!

  • Civa 12:16 11.februar 2015.

    Skippy, zaradi slovencev ki delajo mutna posla, ostali, ki tega ne počnemo plačujemo višje davke. Klinc jih gleda. Al nej plačajo davek, al nej pa crknejo. Zakaj bi moraj jaz zaradi njih več plačevat?

  • Skippy 11:25 11.februar 2015.

    Slovenci, obseden narod s takšnimi visokimi kaznimi (kar lepo vidite tudi v komentarjih na žurnalu), pa sploh ne vidi, kako s tem uničujejo samega sebe.

  • Neprilagojen 12:36 11.februar 2015.

    Kapo dol poštenim. Nepošteni pa le naj plačajo in kazni so še premajhne.

  • Skippy 15:14 11.februar 2015.

    Se ti vidi, da nimaš nobenega stika s podjetništvom in zakonodajo. Ne rabiš početi nobenih mutnih poslov, pa lahko dobiš neskončno visoke kazni. Nisem vedel, da mutiš, če nimaš pri sebi navodil za rokavice v slovenščini, nimaš napisanih milijon opozoril ...prikaži več za stranke, nimaš gasilnega aparata na pravi višini itd.

  • frogstomp 16:07 11.februar 2015.

    jap. žal mi je, da vse preveč ljudi legitimizira to. birokracija in zahteve so nore. žal se to tiče celo najbolj poštenih, ki bodo za neumnosti papirjev morali odkartat brdo keša v črno luknjo. ampak janez bo še ...prikaži več kar navijal mantro kaznovanja. kako točno že lahko kaznovanje vsepovprek vodi v blaginjo?

  • jakec1575 16:16 11.februar 2015.

    Pa drugače sem za vestno pobiranje davkov, da ne bo pomote. Samo zadeva se je spremenila v hajko. Za vsako ceno in brez opozoril.

  • jakec1575 16:09 11.februar 2015.

    Skippy točno tako. Ko bodo pobrali te "kozmetične popravke" v rangu pod 10 mio na letni ravni, se bo Civa še vedno spraševalo, zakaj placuje visoke davke. Naj pomagam. zaradi BS, DUTB, mutne posle v javnih zavodih pri javnih narocilih. ...prikaži več Samo kot primer naj navrzem. "enotno tarifo" za navadno spletno stran 20k €, katera izdelava je vredna z delom pod jurja. Mnogo je tega. Samo Civa je javni usluzbenec, pa ga boli đoko. Ne ve, da za neumnosti zapisane v zakonodaji lah dans fašeš astronomske kazni in to brez opozorila, zato ker država krvavo rabi denar za plače takih kot je Civa. Ampak res ne vem zakaj se ukvarjam s steno tukaj?? Pa lep dan vsem :)

  • Avatar praufo
    praufo 09:08 12.februar 2015.

    Oprosti, ampak ni nakladanje, tudi sam sem pred mnogo leti imel svojo firmo, res pa da takrat še ni bilo tolk ene birokracije in tolk ožemanja. Vsak naj poskusi na svoji koži, pa bo videl. O teh primerih z gasilnimi ...prikaži več aparati sem že slišal od mnogih. In verjemi, bili so kaznovani, ja zarad enga gasilnega aparata. Tud višina stropa v pisarni je pomembna in podobne nebuloze. Eno so standardi, drugo pa neskončna birokracija in astronomske kazni. Celo na Rdečem križu se bojijo inšpektorjev, ker na makaronih ni deklaracije, da vsebujejo alergene snovi. Kdo se je spet te bedarije izmislil, mi ni jasno. Teh birokratskih pacovov je neskončno in dnevno si zmišljujejo nove in nove uredbe in nove komplicirane birokratske postopke. Sicer kao v imenu varnosti potrošnika, sklicujejo se pa tudi na EU, kjer je pa spet polno enih uradnikov, ki gomazijo kot ščurki in počnejo iste stvari. In kar je najlepše, dobro so plačani. Podjetnik ali obrtnik ima neskončno dnarja, da plača vse kazni, ima neskončno čas

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.