Slovenija
14 ogledov

Vse bolj tonemo

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vili.manili 12:44 20.junij 2013.

    *manj pravic* .. ne več ;)

  • Damir Pečnik 14:17 20.junij 2013.

    Ne vem kakšna je točno resnica, vem pa, da nas vodijo primitivni, podkupljeni, požrešni, grabežljivi, neizobraženci. Beli ali rdeči. Ni važno. Denar si pretakajo na račune v tujini nam pa govorijo da je kriza. Vsi so povezani, zato tudi noben ...prikaži večn ne pade,......LE VKUP LE VKUP UBOGA GMAJNA!!!

  • Scott 15:30 20.junij 2013.

    Vse bolj tonemo; je pod to vlado kdo morda pričakoval kaj drugega?Haha...to pa bi bila šala(vic)desetletja.?

  • privat 11:16 11.september 2013.

    ista vlada ,isti obrazi ,ista politika ravbarizma...in da bo šlo bolje?? Počakajmo še čisto malo...da ljudje vidijo resnico o debilnosti naših samooklicanih voditeljih!

  • vili.manili 12:43 20.junij 2013.

    S temi slabimi napovedmi nas tlačijo v še večji drek. Poglejte... vsi neprestano govorimo, da je prihodnost svetla, med in mleko sta za prvim vogalom, Janez nam bo zgradil otok v piranskem zalivu,... ta optimizem bi se potem bliskovito razširil, ...prikaži več tudi na bonitetne hiše (katerih ocene nimajo nikakršjne veze z realnostjo, kar smo videli malo pred finančnim zlomom, kjer so bankam, ki so šle kmalu zatem po gobe, dajali najvišje ocene), ki bi nam posledično dale najvišjo oceno, kar bi povzročilo padec obrestnih mer, kar bi pomenilo, da bi namesto v luft (bankam) denar vlagali v gospodarstvo in v ljudi in te t.i. krize bi bilo hitro konec. A to žal ni v interesu elit, saj jim dejstvo, da populacija postaja čedalje bolj revna in s čedalje več pravic, po drugi strani pa so sami vsak dan bogatejši in imajo več moči, zelo ugaja. Dokler ne vzamemo vil in krampov v roke bo samo še slabše.

  • mr.big 13:02 20.junij 2013.

    interes elit ni, da je prebivalstvo vedno bolj revno, verjetno ti škodi vročina ! Interes elit je, da državljani vedno bolj polnimo NLB,NKBM in druga propadla podjetja-z dokapitalizacijami. To pa je interes aktualne vlade !! Vlada JJ tega ni zagovarjala-ravno nasprotno !!!

  • HiTech3 13:41 20.junij 2013.

    Ah kje, to je samo desničarska propaganda. Imamo najboljšo vlado do sedaj, ki je ravnokar rebalansirala državni proračun in ga razvojno usmerila.Pa za praznik državnosti, ker so pravi na oblasti, bo spet ena rdeča veselica s kopico jugonostalgičnih ...prikaži večh znamenj in simbolike, tako da bo večinskemu levemu volilnemu telesu toplo pri srcu in ne bo tko zelo slišat kruljenja želodčkov. Žurnal no, kako lahko nasedate takim zlonamernim novicam, pa glih sedaj, ko nam je 'krenulo'. ;)

  • vili.manili 13:30 20.junij 2013.

    Niti ne.Vedno bolj revno prebivalstvo je tudi vedno bolj odvisno in ubogljivo. Davke bo treba vedno plačati, tudi če imaš 100€ mesečne plače. Boš pa jedel en obrok manj. Če bo zmanjkalo za banke bodo pa vzeli zdravstvu ali ...prikaži več šolstvu. Aja, čaki mal, to so že naredili ;)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.