Slovenija
17 ogledov

"Vsi bi se vozili 130 km/h"

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gigii 09:21 05.februar 2012.

    a daj veste kaj. sploh nevem zakaj ste pametni če nimate pojma. Dejstvo je da ko ti spelješ lepo počasi v ovinek te skoraj zmeraj malo zanese. Včeraj ob štirih popoldan ni bilo spluženo popolnoma nič. TIsti ki ste iz ...prikaži več maribora veste kakšen ovinkast je malečniški hrib a ne? in niti malo ni bil splužen. Avti so se vozili po 35-40km/h pa jih je vseeno zanašalo. Ne pametovat če se še niste po takem vozili.TO JE KATASTROFA OD TEH SLUŽB. !!!"

  • Sauromon 20:43 04.februar 2012.

    glejte, če ob najmanjši rosici že več ne znate vozit, pol je res boljš, da ne greste iz hiše..

  • Barbara Lovše 21:34 04.februar 2012.

    amen.

  • KOJAK 21:56 04.februar 2012.

    Takim omejencem, ki se pritožujejo nad temi razmerami bi jaz vzel izpit... mamini sinčki.

  • Slodrifter 23:55 04.februar 2012.

    Pa pizda jim materna, kakega avgusta, norca se delajo pičke jim mateeeerneeeee. prej sem se peljal v ljubljano in nazaj v maribor, cel maribor ni videl niti enega pluga cel dan, da vam jebem mater kurbe

  • BenX 08:40 05.februar 2012.

    avtocesta mora biti sčiščena, za to ni opravičila. kaj se ostalih cest tiče, je pa res, da jih nebi blo treba pol toliko posipavat in srat s soljo. folk je itak debilen, eni plužijo 40km/h ko se sneg še niti ...prikaži več ne prijema cestišča. taki res nimajo kaj na cesti za delat. samo dol polovit in izpite vstran jemat dokler ne bodo posobni še kaj več kot le utavit pred stop znakom!

  • KOJAK 09:11 05.februar 2012.

    Seveda sem pameten... saj se v snegu ne odpravlajmnikamor z avtom, če je nujno. Če je pa že sila pa z dobrimi zimskimi gumami in po pameti. Pa da ti povem še primer iz Nemčije pred leti. Je tako snežilo, ...prikaži več da smo obstali zvečer na delovni dan na avtocesti zasneženi v koloni. Po 3 urah smo se šele lahko odpeljali naprej po sčiščenih cestah... pa ni noben nemec bentil in jokcal, vsi so lepo čakali v avtih. V Avstriji tudi ne začnejo plužit po nekaj bogih mm ali cm. Se mi je tudi že zgodilo, da sem iz splužene Slovenije prišel v nespluženo Avstrijo. Pri nas pa samo poglej komentar omejenca Slodrifterja...

  • Gigii 09:23 05.februar 2012.

    eni majo službe in se morajo tudi v takem odpeljati v službo in iz nje. evo ti nujni primer

  • privat 09:25 05.februar 2012.

    kaka štala je šele v Kočevju..deželi sociale??Tukaj tudi plužne službe nočejo delati ali pa se samo vozijo z dvignjenim plugom...Kaj ni kriza ,da bi tudi oni morali malo več storiti??Samo zakaj pa bi?? če jim tako odrejajo šefi ali neki ...prikaži več njihovi zakoni??Treba je oprati in napisati še kako uro dela .Padlo je 20 cm snega v treh dnevih in na cesti imamo vsaj 10cm steptanega snega...mi imamo najboljšo plužno službo v deželi nepridipravov!!

  • snowflakes 10:23 05.februar 2012.

    ziher si doma fenate dvorišče.. če ste tolk glasni se zaposlite na PIC pa splužite ceste tko kot vam paše!

  • Sauromon 10:33 05.februar 2012.

    in kaj je zdaj tu problem!?

  • Sauromon 10:35 05.februar 2012.

    ja pol pa dajte zimske gume gor..

  • reider 22:44 09.februar 2012.

    Iz tvojega komentarja sklepam po govorici,da si doma južno od austrijsko slovenske meje:)

  • skuba 00:17 05.februar 2012.

    KOJAK IN suromon.. Lahko biti pameten ko se nikoli ne vsedes v avto. Point je da ljudje ki so zadolzeni za to *ne opravljajo svojega dela oz ga ampak zelo slabo * s tem tudi ogrozajo zivljenja drugih ljudi.

  • crvit 09:09 05.februar 2012.

    Tudi jaz vam sporočam da so bile včeraj ceste prava katastrofa od Marobora do Dravograda pa še naprej kaj ali na koroškem ni plužnih služb ali kaj pa tudi danes se stanje ni kaj dosti spremenilo pa tako zelo zelo ...prikaži več so pripravljeni na sneg.Ja res na koroškem se je zgodilo kr dost nesreč zaradi tega ampak tud narod ne zna vozit v teh razmerah in mslijo da se lahko vozijo 90 km/h treba je bolj počasi vozit.Prometno informacijski center res nismo avgusta kot govorite ampak pluži se ko je na cesti 10 cm snega bog ne daj da pade pri nas 2 metra snega potem je cela Slovenija odrezana od sveta vsaj dokler ne bi sneg skopnel na 10 cm.

  • Sauromon 10:33 05.februar 2012.

    mislim da si pameten ti.. ne se pritoževat nad drugimi, če ne znaš vozit ob par centi snega (ko ga niti tolko ni, da bi ga lahko plužili).. pa tudi če je na cesti 20 cm snega, vožnja poteka povsem ...prikaži večm normalno. pač moraš počasneje speljevat, malo prej bremzat in ne smeš delat naglih manevrov in vse teče kot po maslu.. ne pa ko nekateri že vidite tri snežinke padat iz neba in že vozite kot da bi hodili po robu prepada.. če ti vožnja dela take probleme, ti priporočam tečaj varne vožnje na Vranskem, baje da je ful poučno in se naučiš spopadati s takimi razmerami..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.