Avto
2015 ogledov

Vsi novi motoristi odslej obvezno na tečaj!

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vesna Dolšak 15:17 29.september 2016.

    Vsi ti ukrepi niso namenjeni večji varnosti v prometu za državljane, pač pa kasiranju. Peščica ljudi in nekaj ustanov bo spet dodatno kasiralo. Državi se žvižga za nas, gre le za keš. Poleg tega - koga ogroža motorist, ki ne ...prikaži več uporablja pravilno čelade? Koga ogroža voznik v avtomobilu, ki ne uporablja varnostnega pasu? Sebe. Kaj to briga državo? Ti dve in še katera kazen so točno in le izključno kasiranje denarja za državno blagajno. O tem podobno mislijo tudi nekateri policisti, ampak oni pač v službi morajo upoštevati pravila, zasebno pa se jim zdi butasto. Tečaji za to in tečaji za ono, taka oprema in onaka oprema, te in one registracije ... to je vse le biznis in pobiranje keša.

  • Avatar Leon
    Leon 15:58 29.september 2016.

    Zaradi nerazumevanja vsega zapisanega bi morali državni birokrati opraviti poseben test IQ za osnovnošolce ,kasneje pa še za osebe z posebnimi dodatki .

  • vzev 17:11 29.september 2016.

    Pač gre za nov način služenja. Ti tečaji so popolnoma brez veze,

  • nergač 22:26 29.september 2016.

    so se znašli fantje, kako bodo dodatno obrali ljudstvo.....amzs presss...

  • Avatar praufo
    praufo 12:01 29.september 2016.

    vse za varnost, vse za varnost, ... to je pač slogan oz. izgovor za ukrepe, ki prinašajo še več komplikacij in stroškov, ampak varnost je pa varnost in še nikoli nismo imeli tako butaste in birokratske vlade, ... če smo ...prikaži več pri varnosti iskreni, moramo ločit kdaj ogrožamo druge in kdaj sebe, tipičen primer je čelada in varnostni pas, motorist brez čelade nikogar ne ogroža, o pasu, je pa spet druga zgodba, je pa res da trpijo zavarovalnice, ki plačujejo zdravljenje, plačujejo pa tudi za druge prekrške, ... recimo kadilci so kaznovani z visokimi davki, ... drugih kazni ne plačujejo, ... ta sistem kaznovanja bi morali res uredit, kaznovan si ko, če, ako nekomu povzročiš škodo, ostalo je pa stvar zavarovanja ali pa tudi ne, ... se mi pa zdi, da bi ta birokratska vlada celo samomorilcu naprtila kazen in bi mogoče potomci nosili breme ... vse je možno - bljak cmerar spel se že

  • matermila 07:48 30.september 2016.

    Po opravljenem izpitu ne znajo niti pravilno zavirati v sili (z obema zavorama), niti nadzirati motorja pri vožnji skozi ovinke, težave jim povzroča celo počasna vožnja. Zdaj pa samo eno bistveno vprašanje:Kandidat za voznika,mora opraviti določeno število ur,teorijo in ...prikaži več izpitno uro,kar traja recimo skupaj en mesec,kako da ga niso že tam naučili,kar ga naj bi v enem dnevu v centru varne vožnje?Ugotovite:gre samo za lupljenje voznikov in polnjenje žepov že znanih modelov.125 € je pa znantno preveč za nekaj ur teorije in praktičnega pouka s svojim vozilom.Za tak denar moram delati vsaj dva če ne tri dni.

  • uni65 21:39 30.september 2016.

    Kdo pa te bo kaj naučil v avto šoli , poglej kdo so inštruktorji , mladi šoferji ki so napiflani z teorijo prakse pa itak nobene .Pa niso oni krivi ampak zakon ki jim dovoli opravjati delo INŠTRUKTORJA

  • moder 09:35 29.september 2016.

    Čemu potem sploh smisel EU, če potem program, ki si ga uspešno opravil v drugi državi EU, ne velja tudi v Sloveniji. V katerem grmu tiči zajec? V tem, da so Avstrijski programi slabi ali so samo cenejši in bolj ...prikaži več kvalitetni, pa bi mačeha rada ta denar v svojo malho in ne v Avstrijsko? Se vračajo časi. ko smo hodili po nakupih v Avstrijo, pa bi rada država to preprečila na vsak način,... Ta država že dolgo ne dela za ljudi, ampak dela za interese kapitala... To pa ni več država, ker država naj bi bili ljudje, ne pa številke na bančnem računu,...

  • Avatar Leon
    Leon 08:54 29.september 2016.

    In po novem ,bodo morali vsi nositi čelade v barve koalicije ,kar pomeni vsake 4 leta se menjajo po znanem scenariju iz Jebovlja !

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 07:47 29.september 2016.

    to bi moralo biti obvezen del med tem ko opravljaš izpit za motor,ampak treba še dodatno zaslužit

  • STF 08:26 29.september 2016.

    Torej želijo povedat, da te v avto šoli ne naučijo ničesar? Zakaj se potem za ispit ni potreben samo ta tečaj, če je tako super?

  • Gigiiinjo 15:27 29.september 2016.

    za b kategorijo plačaš 130€. Za kaj?da ti on tam govori kaj moreš delat, voziš pa s svojim avtom. v enem dnevu amzs pobere oz zasluži za več plač svojih zaposlenih. zdaj pa še dodatno kasiranje. neverjetno gnila država. <br ...prikaži več />Ne me narobe razumet. hvalabogu da so take stvari. ampak če si že obvezne jebenti mater da ne rabite mlade čisto denarno izmozgat. 50€ pa roka. ne pa jebenih 130

  • matermila 07:54 30.september 2016.

    Kaj pa tebi ni jasno?Če že živimo v EU,je prav,da tudi razni izpiti(ne samo vozniški) veljajo po vsej EU,ne glede na to kje ga opraviš.Pa ja ne boš rekel,da v D ali A,ne znajo toliko kot v Slo.

  • uni65 21:30 30.september 2016.

    Za vozniško dovolenje se da kar lep kupček denarja,za nabiranje prakse oziroma dodatnega izobraževanja pa naj bi poskrbele in tudi plačale organizacije ki bodo potegnile največ koristi iz dodatnega izobraževaja.Ja za pijančke pa nabit crene

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:02 29.september 2016.

    Če hočš avstrijski izpit ki velja v Sloveniji greš v Avstrijo če pa hočš slovenskega, ki velja v Avstriji pa delaš izpit v Sloveniji. To sam pomaga pri nadzoru.Švicarji bi razumel. Za Slovenca je pa to pretežko razumet.

  • Avatar Džoser
    Džoser 11:29 30.september 2016.

    Priporočam,da je usposabljanje motoristov obvezno za vse ne samo za nove motoriste.

  • nergač 22:26 29.september 2016.

    so se znašli fantje, kako bodo dodatno obrali ljudstvo.....amzs presss...

  • zdrej 11:26 29.september 2016.

    @zkvazdjkrregistracijozahtevategrrrrrrfakoffff Mislim, da ga nisi razumel. Piše o tem, da je kao naredil tak tečaj v Avstriji in je mnenja ali pa ve da to ne bo priznano v Slo. Nekateri razmišljamo o prometu in njegovi varnosti, nekateri ...prikaži veči pa naredijo še kak korak naprej sami od sebe.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.