Zdravje /zdravje/aktualno
48 ogledov

"Vsi so peljali le mimo"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:25 06.julij 2015.

    "Dodajajo pa, da z nepravilno ali neustrezno pomočjo, lahko naredimo več škode kot koristi."Kaj pa so najpogostejše napake?

  • zdrej 14:48 06.julij 2015.

    Ponavadi je najpogostejša napaka "nobena pomoč". Je pa tako, da če ni potrebno premikanje poškodovanca, se tega ne dela, ker lahko narediš precej dodatne škode. Če je krvavitev, potem to prejšnje nima smisla, ker bo oseba po vsej verjetnosti umrla brez pomoči.

  • Helena Vaner 18:50 06.julij 2015.

    jaz bi se tudi ustavila in skušala pomagati.kako greš lahko mirno mimo???no,prav.če koga vidim,da rabi pomoč ali utemeljeno sumim,da se je nekaj hudega zgodilo ne bom se ustavljala niti peš niti z avtom.naj kar tam ostane,da ne bom kriva,ker mu ...prikaži več bom počila hrbtenico ali ker bom dobila še kazen od policaja na avtocesti.pa še to.plačam vinjeto,ker moram za en dan v lj in pol če se mi avto pokvari sredi avtoceste sem ga najeba.. pa še kazen dobim,ker ga bom skušala dat kam na stran oz.na odstavni pas.adijo pamet

  • Pepe007 13:22 06.julij 2015.

    "Pojasnili so, da je v Zakonu o pravilih cestnega prometa določeno, da na odstavnem pasu ali odstavni niši na avtocesti ali hitri cesti lahko vozijo in ustavijo le vozila nujne medicinske pomoči, gasilska vozila ter vozila zaščite in reševanja, vozila ...prikaži več izvajalca rednega vzdrževanja avtoceste, vozila upravljavca cestninskih cest, vozila policije in vojaške policije pri nadzoru in urejanju cestnega prometa in vozila inšpektorjev."Mislil sem, da lahko na odstavnem pasu avtoceste ustaviš vozilo tudi v primeru okvare...

  • Helena Vaner 18:44 06.julij 2015.

    tudi jaz sem mislila,da je ta pas narejen namerno za voznike katerim se avto pokvari na avtocesti.ma kaj je narobe s to državo???za neke inšpektorje in zato ,da me nadzorujej imajo denar narediti take pasove,zame,ki sem ogrožena na avtocesti z ...prikaži več z avtom,ki ne dela pa ni nikjer denarja.too much ta država me iz dneva v dan razočara bolj in bolj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.