Svet

Vučić v tišini kupil orožje, ki ga nima še nihče v Evropi

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 12:03 13.marec 2026.

Za ljudi ni denarja za orožje pa je

• munja 14:59 13.marec 2026.

Ali je kje drugje drugače, poglej Severno Korejo. Ljudje garajo in umirajo od lakote noč in dan, in....???

• maček 11:29 13.marec 2026.

Srbi sami klavci.

• atamama 11:53 13.marec 2026.

In počasi bo prevzel rudnik, ki ga za bivšo državno sekretarko ZDA čuvamo Slovenci na svoje stroške....

• irena320 11:39 13.marec 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 11.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• bobubob 14:45 13.marec 2026.

Uzdaj se use i u svoje kljuse, pravijo tam. Mi pa še kar naprej prisegamo na NATO in na mednarodno pravo. Pa je oboje nekaj povsem drugega, še najbolj spominja na peto kolono za boj proti interesom majhnih v korist ...prikaži večt velikih. Slovenci pa sploh slovimo po tem, da smo bolj bruseljski od Bruslja - kot smo bili nekdaj bolj beograjski od Beograda. In šele skrajna stiska slovenskih kulturnikov nas je nagnala kolesarit za novo državo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.