Avto
14715 ogledov

VW bo leta 2020 začel s prodajo električnega križanca za ceno dizelskega

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Tupamaros 09:02 11.november 2018.

    Sem ga imel na testu. Ves čas vožnje sem imel občutek, kot ga imaš takrat ko gori lučka , da se voziš na rezervi v rezervoarju.

  • evelux 12:08 11.november 2018.

    Ja ti dam prav vedno samo gledaš koliko še lahko prevoziš potem kje boš polnil kako dolgo boš polnil ali bo polnilnica sploh delovala ali bo delovala kot hitra ali kot počasna bo polnilnica v difektu dobesedno nonstop skrbiš za ...prikaži več nekaj preden prideš na cilj posebej če greš na malenkost daljšo pot ..... tega meni ni potrebno napolnim rezervoar se peljem do lučke v 3 minutah napolnim rezervoar in pičim naprej..... govorim iz lastnih izkušenj....

  • optimist11 20:19 11.november 2018.

    ONEH, Povečanje števila T.Č., kuhamo na elektriko, polnjenje električnih avtov doma....ssssuper, pa imamo infra strukturo zgrajeno za take obremenitve?

  • oneh 19:06 11.november 2018.

    Nekoč je na polici bil telefon, kateri je delal tudi ob redukcijah elektrike. Nikoli nisem pomislil od kod dobi napajanje. Danes zvečer pridem in priklopim telefon na polnilec, pa mi še nikoli ni zmanjkalo energije. Ko mi začne primanjkovati goriva ...prikaži več grem danes na črpalko. Jutri pa se bom pripeljal z avtom domov in ga v garaži priklopil na polnjenje. Večina ljudi gre naprej, nekateri pač ostajajo v preteklosti.

    • Snežinko 20:22 11.november 2018.

      ... in se ti bo zgodilo, da boš čez pol ure nujno rabil iti na urgenco recimo (pa recimo da ti sin pade z lojtre), avto pa prazen... Takrat boš pomislil na traparije, ki si jih napisal. Danes so časi ...prikaži veči taki, da mora avto biti VEDNO v pripravljenosti, ne pa da zvečer komaj prilezeš domov, potem pase 10 ur polni.

    • Teo Bunta 19:17 13.november 2018.

      Ne, ni se zgodilo. Avto je zjutraj poln, a zvečer je samo 70%.....Tak je če voziš več od povprečja, recimo 60 km dnevno... Meni v službo in nazaj (skupaj 55 km) kombi porabi 30%, a limuzina 24% baterije. Normalna vožnja. ...prikaži več Enkrat tedensko grem v Mercator ali lidl in je v 20 minutah poln. Leafa (najnovejši) imam 26 mesecev in sem naredil 136.000 km... Naredi toliko z bencinom. Kolk boš dal za gorivo, servise... parkiranja in cestno takso?.... Največ v enem dnevu sem bil v Parizu... 1450 km...

    • Teo Bunta 19:20 13.november 2018.

      Nobeden.... nobeden lastnik električnega avtomobila ne bo šel nazaj na bencin ali dizel. Večina je EV kupila kot drugi avto.... ampak je v enem tednu postal pač prvi avto, ki dela doma 80% kilometrov. Niti ne zaradi goriva, ampak zaradi ...prikaži več prožnosti, pospeškov, kvalitete vožnje in udobja... To so empirična dejstva.

    • Teo Bunta 19:25 13.november 2018.

      Mislim, kakšne so to predstave, da prideš domov s praznim avtom???? Ljudje si predstavljajo, da pririnemo avto domov 😂. Če bi slučajno tak naneslo, bi se zagotovo ustavil 10 minut na nekem DC, pri kakšni trgovini in dopolnil 30 do ...prikaži več 50%....Ampak redko tak nanese... Mi se pa zdi velika izguba časa 10 minut zdeti na bencinski črpalki... Tedensko recimo... Meni polnjenje vzame 15 sekund... Priklopim kabel.. In grem spat ali delat... Avto je vedno pri 100 %....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.