Slovenija

Vzporedne volitve: Zmagala je Svoboda, toda ...

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    @narhist 19:23 22.marec 2026.

“Če bi volitve karkoli spremenile, bi bile prepovedane” Robert S. Bordes.

• etvi 19:47 22.marec 2026.

V glavnem lopovi in kriminalci ostajajo v vladi in zgol potrditev da peščica prebivalcev slovenije živi med lopovi in kriminalci.

• matej572 19:46 22.marec 2026.

Ne morem verjet,to ni več Slovenija,balkan in lopovi so zmagali.Škoda za Slovenijo,mislim,da je konec za to prelepo državo.Ugrabili so nam jo balkanci in lopovi.V naslednjem mandatu bomo dobili še Srbsko manjšino v parlament.Mislim da smo zamudili zadnjo priložnost,res škoda.........

• popokatopetl 19:56 22.marec 2026.

Kako ne morš verjet, lopovi bi vendar zmagali v vsakem primeru. Menda ne verjameš da so lopovi samo "levi" ;(

jate 19:59 22.marec 2026.

nisem razumela tvojega razočaranja....kaj golob ni slovenec?a je srb ,balkanc...ne štekam...mi razložiš malo čemu se huduješ,prosim....samo v vednost nisem volila teh dveh ta močnih ,da ne boš mislil da sem za kako od njiju dveh

• matej572 20:20 22.marec 2026.

Če ne razumeš,potem ti ne morem pomagat....

• bella1 20:05 22.marec 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• sandi76 19:14 22.marec 2026.

Ne morem verjet, s smo slovenceljni res tako zabiti , da volimo razne kriminalce, obsojence.....

Delavec93 19:44 22.marec 2026.

Ampak res, pravnomočno obsojenega šiptarja voli toliko ljudi - ni za verjet.

Ruska_Zmaga 19:20 22.marec 2026.

Moje osebno mnenje: 🇸🇮 Slovenija ni več suverena! POZOR! Danes na voliščih ne izbiramo novih obrazov. Rešujemo ostanke suverenosti. Država pod to vlado ni več suverena. Politika se je moralno zrušila vase. S koruptivnimi posli in naivnostjo so si na ...prikaži več hrbet narisali veliko rdečo tarčo. Skriti posnetki in prisluhi niso naključje, so samo puščice, ki zdaj letijo naravnost v to tarčo. Zato so postali ujetniki. Izsiljujejo jih tisti, ki to tarčo vidijo.

Ruska_Zmaga 19:20 22.marec 2026.

Nadaljevanje te vlade je prepuščanje mednarodnih odločitev v roke nekoga, ki ima očitno še okoli 400+ posnetkov nečednosti. Torej odpoved suverenosti Slovenije. Naj pojasnim, kako logično je posredovanje Izraela, saj to, kar se dogaja na naših tleh, ni presenečenje. Je ...prikaži veče samo gola mehanika sveta. Akcija in reakcija. Golob, predsednica in Tanja "Teheranska" so vpili v mikrofone Združenih narodov. Mahali so z rokami. Tolkli po pultih – Stop The War Now.

Ruska_Zmaga 19:21 22.marec 2026.

A svet je krut in veliki ne odpuščajo. Če pljuneš proti Izraelu, udarijo nazaj. Nikoli ne ostanejo dolžni. To je temelj njihovega preživetja. Z njihovim vojaško-obveščevalnim strojem se ne igraš. Gre za enega treh najmočnejših geopolitičnih velikanov, ki s svojim ...prikaži več delovanjem na vseh ravneh močno vpliva na vse pore družbe. In palček, kot je Slovenija, se mora tega pri zunanji politiki zavedati.

Ruska_Zmaga 19:21 22.marec 2026.

Naši amaterji tega ne razumejo. Ker so popolni diplomatski idioti. Na široko so odprli vrata države in na glas zaklicali: "Pridite. Vmešajte se v volitve." Mosad ni dobrodelna ustanova. Mosad je povabilo pač sprejel. Mi je to všeč? Ne. Že ...prikaži več leta opozarjam na isto stvar. A svet je točno takšen. Če ne znaš plavati z morskimi psi, ne krvavi v vodo. Zato danes potrebujemo politiko, ki zna molčati, ko je treba molčati. In ki na naše dvorišče ne vabi tujih obveščevalcev, da nam pospravijo hišo.

• popokatopetl 20:00 22.marec 2026.

Če pogledaš spletne stavnice, je akcija izraelskih špijonov dejansko Janšata stala zmage, čeprav so mu hoteli pomagat. No so zihr spotoma tudi njega posneli in bi dobil preview, če kdaj v Bruslju ne bi sam od sebe naredil tako kot je njim všeč.

Ruska_Zmaga 21:32 22.marec 2026.

Ga ne maram,ampak zaenkrat še vedno vodi po številu preštetih glasov,bo šlo pa na tesno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.