Svet
16 ogledov

Wikipedia bo mrknila

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bojovi 15:42 17.januar 2012.

    Tako se dela Wikipedia. Čeprav je dokazano da požrešne firme kot so SAZAS in glasbene hiše ti najbolj utrpijo velike izgube. Izvajalci in igralci ti utrpijo najmanj škode, pravzaprav skoraj nobene škode ne utrpijo. Če tako sranje nekdo ne posluša ...prikaži več in slaba prodaja glasbenih plošč to ni kriv internet amak izvajalci. U2, Bon Jovi, Adele itd. taki se ne pritožujejo nad slabo prodajo plošč, ampak taki kot je Bober bieber karkoli je že in gaga in tisti ki so kao DJ-ji, ki delajo katatrofalno slabo glasbo, takim gre v nos in imajo izgovor kot je internet. Tukaj imate vzrok slabe prodaje DVD-jev in CD-jev. Zaradi tega se strinjam z Wikipedio da naredi tak štrejk in naj se Amerikanci še naprej zafrkavajo, saj Angleško Wikipedio na dan obišče preko 20 milijonov ljudi in poleg tega si Američani sami deljo slabo reklamo.

  • Žurnalček 11:43 17.januar 2012.

    Ameriška vlada in kapital , bosta naredila vse , da Amerikanci ostanejo še bolj fuknjeni , kot si sami to želijo !! Ja kaj si pa mislte , da se bo lahko raja informirala , kdo je bil CHE. Pa ...prikaži več saj gre na Wikipediji za čisto rdečo propagando ! Ali pa da se seznanijo z Das Kapitalom ! A ste znorel. Na tehtnici je USA " demokracija" in ne se zajebavat. Revčki bolni!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.