Svet
15493 ogledov

Z novim letom bodo ukinili dostavo pisem

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mateja04 09:13 02.december 2025.

Ta svet postaja ogaben...

• rd2dmk2 09:41 02.december 2025.

ha, kaj pa reklame? da ne omenjam poziva na sodišče? sicer pa zadnjič sem hotel nekaj kupiti preko neta. ok cena dobra, grem v nakup pa gledam in se čudim. če želim plačat po povzetju mi nabijejo 3 dodatne takse. ...prikaži več 3 ! strošek obdelave papirjev strošek obdelave prevzema plačila na licu mesta in strošek prenosa plačila med dostavljalcem in prodajalcem. ha ! verjetno če bi namesto gotovine dal še kartico bi še zaračunali provizijo kartičnega poslovanja. a ni super ta SLO firma ? pametni, iznajdlivi!

ADImavasrad 10:35 02.december 2025.

Pri kartici ne plačaš nic. Ce nočes direkt s kartico, je opcija PayPal. Oboje je brez dodatnih stroškov. Če nimaš kartice, lahko plačas po predracunu. Preko klika, v mečkatorju (za domača placila) ali na pošti (za tujino). Za majhe zneske ...prikaži veče na pošti se gre (1.35 € provizija)

• rd2dmk2 10:52 02.december 2025.

adi daj mi mir s paypal. ne vem kje imate brez provizije- jest ko berem njihove cenike so slabš kot pa bivša poštna banka. in nehite s tem ne plačaš nič. dodajo ti neko postavko pa je. mal pejd na ...prikaži več otp in nlb. pa beri članke kaj vse že zaračunajo in kaj bodo z novim letom. upam da so včeraj sprejeli zakon da je gotovina obvezna in z ustavo zagotovljena. meni je dovolj tega da pri 70€ plačam 12€ nekim stroškov dostave, obdelave in provizij.

• munja 10:53 02.december 2025.

Očitno nimajo reklam in pisem iz sodišč...

• rd2dmk2 17:27 02.december 2025.

o mamo majo, samood novga leta bodo še za to plačeval. mokre sanje vseh mobilnih operaterjev so vsi dokumenti na internet..in potem boš moral za vsak prikaz dokumenta iti na internet ( ker ga ne boš smel in mogel imeti ...prikaži več shranjenega na mobilcu ) in bodo računali ta dostop kot zmešani. EU pa vam bo dajal brezplačno gostovanje na volt v zanzibarju.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.