Šport /sport/zimski-sporti

Z Zveze se oglasili glede primera Kranjec, to zdaj čaka nekdanjega šampiona

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • graf 12:15 21.april 2026.

Srčno želim do bo z Robijem vse OK , moram pa priznati pa da sem kot ljubitelj skokov in nekdanji fan Kranjca preprosto šokiran ob novici da so mu izmerili dobra 2,5 promila "pod kapo" ! Upam da se bo ...prikaži več pob zresnil da ne bo šel po poti Primoža Peterke ...

Leon 13:05 21.april 2026.

Kdo bo prvi vrgel kamen ?

• sandi76 19:14 21.april 2026.

Zanimivo, kako prizanesljivi so komentarji do nekoga, ki je bil v hudo vinjenem stanju na kolesu. Če pa bi bil to oseba xxxx .... ?

• Pepe007 11:21 21.april 2026.

A so ga pustili 12 ur ležati, ali pa je članek katastrofalno slabo napisan. "Po podatkih Slovenskih novic naj bi sicer Kranjec v petek ponoči med vožnjo s kolesom zapeljal na nasprotno smerno vozišče, trčil v robnik in padel ter ...prikaži več se pri tem huje poškodoval." "Na kraj nesreče je na območju Spodnje Lipnice okoli 12.30. ure najprej prispelo zdravstveno osebje, ...". Padel ponoči, ob 12.30 pa so ga začeli reševati. Kaj drži, kaj pa ne?

Gustl 12:10 21.april 2026.

Mejduš, si dlakocepski pri trač portalu...Edini pomebemben poudarek je, da je bil nasekan ko klada. Ni čudno, da dresi padejo pri inšpekcijah ;)

• munja 15:05 21.april 2026.

Pepe007 še enkrat pazljivo preberi članek v Slovenskih novicah in ne piši neumnosti!!!!!

• Pepe007 15:08 21.april 2026.

Zakaj bi bral slovenske novice, če komentiram ta članek in sem prilepil citate iz tega članka, ko je bil objavljen? Ne bom šel preverjat N virov, to je stvar novinarja preden objavi. Ali pa ni novinar.

• Pepe007 15:09 21.april 2026.

Vidim, da so se potrudili in so iz prvega citiranega odstavka umaknili besedo ponoči :). Opravičila za napačno obveščanje pa nisem zasledil. Visoki novinarski standardi.

• eeee 23:38 21.april 2026.

Je šlampasto ja. Nič ne piše, kje se je zgodilo. Lahko bi vsaj od SN preplonkali

• krtmen1 23:19 21.april 2026.

Želimo mu uspešno okrevanje, potem pa zdravljenje alkoholizma in disciplinski postopek, ter kazen, ker da greš tako nažgan noret na kolo na javno cesto, pač ni normalno.

• nostradamus 16:27 21.april 2026.

tudi robert je samo clovek v svojem prostem casu pa lahko pocne kar hoce je pac pregloboko pogledal v kozarec pa mislim da je ze vsakdo izmed nas kdaj popil kozarec prevec torej vsakdo naj bo samokriticen robiju zelim cimprejsnje okrevanje

• kulic@ 05:01 22.april 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 9.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• dare326 19:50 21.april 2026.

Pitje je slovenski nacionalni šport, sploh pa kombinacija, skoki in pitje, tu smo tudi svetovni prvaki. Planica je bila včasih sinonim za pribijanje. Trener Fincev se je prbijal. Ejga, folk, pijača ni rešitev, ker potem pozabite, kaj hudega vam delajo ...prikaži več levosučni. Vi pijete, oni Sajovc pa parcele zbira. Pijača je slovenskih fantov grob.

• cigomigo 19:57 21.april 2026.

Kranjc je svoje v Življenju dosegel in če nič ne dela je naredil več za Slovenijo kot npr politiki levaki in slobodnjaki. Ampak Kranjca bi jebali golazen slobodarsko in levakarsko v parlamenti, ki je vsaki dan pod kokainom pa si ...prikaži več ne upate dotaknitie, Crknejo naj levaki in slobodnjaki ki jemljejo mamila in naj naš skakalni as Čimprej ozdravi,, Potem grem še jaz z njim na pir

• matej572 23:10 21.april 2026.

To stari,tako se govori.Fuk off levičarji.

• Kmodri_ 20:56 21.april 2026.

Tudi....šport...dela kljuseta....smo povem....

• munja 23:02 21.april 2026.

Ne razumem, kako se je lahko peljal 58 km/h, če je imel toliko alkohola v krvi !!!??? Meni se zdi, da tukaj nekaj ne štima...

• eeee 23:30 21.april 2026.

Kje piše 58? Po hribu dol tud 75 leti brez težav

• munja 09:12 22.april 2026.

eeee v slovenskih novicah piše: "Izkušeni kolesar je na usodni dan postavil svoj osebni hitrostni rekord. Na najhitrejšem odseku je presegel hitrost 58 km/h, poprečno pa je vozil 37 km/h." Ne verjamem, da je imel toliko alkohola v krvi, ker ...prikaži večer je nemogoče, da se je v takem stanju peljal tako hitro.

• eeee 10:49 22.april 2026.

Ne berem SN, sem pa post festum pogledal še tja, vendar tega članka najprej nisem opazil. Zdaj sem ga našel. Graf hitrosti s Strave kaže, da je imel vmes hitrost 0, kar pomeni, da se je ustavil. Če je takrat ...prikaži več ustavil tudi uro in jo ponovno vklopil, ko je štartal, bi dobil tak graf. Iz tega grafa pa ne vemo, koliko časa je stal in kaj se je vmes dogajalo. Morda je bil nad osebnim rekordom tako navdušen, da je spil pol litra orehovca, samo ne vidim tam nobenega bifeja kakšen 1,2 km pred ciljem.

• munja 10:57 22.april 2026.

Ne vem, kaj se je dogajalo, meni je vse skupaj zelo čudno in nenavadno.

Bozo53 12:36 21.april 2026.

Če hočte, da bo mel mir, mu noste vsak dan vsaj eno floharco Jim-Beama, da ne bo trpel zarad delirija. Smučarska zveza bi se morala distancirat od takih, ki kazijo ugled vrhunskih šprtnikov in to ravno v najuspešnejši panogi SKOKI!! ...prikaži več Pjančki nimajo kaj počet v profesionalnem športu, pa če je to magari "trucanje pirhov"!

Leon 13:03 21.april 2026.

Tudi tvoj nastop na forumu je zgrešen !

• boris1666 15:31 21.april 2026.

Bozo53. Kaj te sploh briga? če ne misliš pomagat tudi škodit/žalit ni treba. Kaj ni primeren ??? A tvoj avatar je primeren ? Ko pa Prevci in ostali naši zmagujejo z delom njegovih rok, se pa šopiriš proti drugim. Sezone ...prikaži več je konec, naredil je svoje delo, v prostem času se je zgodilo kar se je, zaradi česar se pač je, in ? Zdaj pa po tvoje ni več primeren. butalc neuravnovešen

• cigomigo 19:40 21.april 2026.

Kranjc je svoje v Življenju dosegel in če nič ne dela je naredil več za Slovenijo kot npr politiki levaki in slobodnjaki. Ampak Kranjca bi jebali golazen slobodarsko in levakarsko v parlamenti ki je vsaki dan pod kokainom pa si ...prikaži več ne upate dotaknite, Crknejo naj levaki in slobodnjaki ki jemljejo mamila in naj naš skakalni as Čimprej ozdravi,, Potem grem še jaz z njim na pir

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.