Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
20627 ogledov

Za ceno dopusta na Hrvaškem počitnice na severu

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zala
    Zala 01:18 07.september 2017.

    Trenutno je Hrvaška oblegana tudi zaradi terorističnih napadov, a nič ni večno. Opažam,da se Slovenci čedalje večkrat odločajo za dopust - daleč od nabitih plaž južnih sosedov. Sever Evrope je tako lep, vreden vašega obiska.

    • Žurnalček 18:07 30.september 2017.

      Hrvaška je oblegana zaradi tega , ker je na Azurni tak naval sicer iz istih razlogov kamperjev in prikolic , da se s šotori Italijani in Francozi sploh nočejo ukvarjati . Bil sem edini šotor v kampu in še to ...prikaži večo med dvemi drevesi , kjer niso mogli uparkirati niti potovalni WV kombi. Za kamper je nočitev 70 € , za šotor pa 21 € . Na HR prihajajo tisti , ki ne morejo več na Azurno , ker za šotore ni prostora !

  • pravapot 07:51 07.september 2017.

    To pa ne, slovenske DAME pa ne bodo hodile na sever, jih na hrvaški obali dobro osemenjujejo vrli domači fanti.

    • Avatar Džoser
      Džoser 14:33 07.september 2017.

      Za te tvoje dame smo imeli v mojih časih tako milozvočno besedo.

  • Alen Jazbec 09:10 07.september 2017.

    Vidim dlje kakor samo do nosa, Konec, koncev nam ne gre tako slabo, da bi hodili k naciji, ki vsakodnevno pljuva in ščije po Slovencih. Marsikdo bo rekel to je politika, ja res je, toda nihče ali malokdo, ki je ...prikaži več to izjavil se ni vprašal kdo je te politike izvolil???? Hrvaška??? Ma ga ni denarja v vesolju, da nas tja spraviš!!!!!

  • Lavdan 19:55 09.september 2017.

    Ne razumem zakaj primerjaš Hrvaško z destinacijami, ki so 15 stopinj bolj severno. Dobro da ne primerjaš s Hurgado ali Sharm al sheikom. Ali morda samo delaš reklamo za kakšno agencijo.

  • Žurnalček 17:59 30.september 2017.

    Jaz grem vsakega septembra na Ligurijsko in Azurno obalo , vreme kot na HR poleti , pa zapravim v 8 dneh veliko manj, kot bi na HR . Glavni strošek je prevoz , ki pa je že vračunan v kalkulacijo. ...prikaži večo. Spanje je pa odvistno od komoditete , za mali šotor 15€ za 2 osebi , postelja 30€ za 1 osebo ! Sam to v San Remu , ne pa v Cisti mali al kakšni drugi zatohli HR vasi !

  • loco 09:10 18.november 2018.

    IKer nimam toliko denarja da bi ga metal v peč in ker grem raje večkrat letno na počitnice izbiram destinacije na www.lastminute.at. Junija in oktobra sva s partnerico bila v Alanyji. 2x po 3 tedne hotel 3* AI za skupno ...prikaži več dobrih 1.700.-€, decembra pa v Hurghado za 14 dni hotel 3* AI za skupno 740.-€, seveda z odhodi z Dunaja ali Minhna. Vsi hoteli so ob plaži. V Alanyi sva šla večkrat na večerjo v ribje restavracije na ribji tržnici. Porcija lignjev na žaru 20 turških lir, brancin ali orada 25.-

  • Pepe007 08:35 07.september 2017.

    Imam kolega, ki gre avgusta smučat. Meni zimske aktivnosti sredi poletja ne sedejo. V Evropi ni nikjer poleti posebno vroče, pride do največ 40 stopinj in to je povsem primerno. Da bi poleti iskal kraj, kjer je manj kot 20 ...prikaži več stopinj, mi na misel ne pride. Zima in mraz imata svoj čar, ampak pozimi seveda.

  • Avatar Džoser
    Džoser 14:30 07.september 2017.

    Pa sploh znaš misliti ?to je vprašanje sedaj!

  • Zverca 08:59 07.september 2017.

    Se strinjam, da je Hrvaška, sploh Istra, predraga. Sama sem pripravljena plačati, a razmerje cena/kakovost nista sorazmerni. Letos sem imela en preblisk in zadišalo mi je HR morje. Po 10 letih. Ampak primerjati južne destinacije s severom, je z logiko ...prikaži več popolnoma skregano. Bi obema pametnakovičema svetovala, da se podata z avtom v Grčijo. Sploh sever, Halkidiki npr., je zelo ugoden, kar pomeni, da se priti skozi za celo manjši denar, kot ga navajata ta dva. Sever GR ponuja ogromno, ne samo plaže.

    • Alen Jazbec 09:07 07.september 2017.

      Glede na napisano, ocenjujem, da niste na severu v poletnem času še bila. Po preživeti izkušnji, del napisanega ne bi nikoli napisala, verjemite mi.

    • Zverca 10:27 07.september 2017.

      Ne, nisem bila, ker me poleti temperature okrog 20 stopinj ne privlačijo. Zato pa pravim, da ta sever sploh ni primerljiv s HR. Lahko še nanizam nekaj poceni alternativ ali vsaj cenovno primerljivih: Albanija, Korzika, Sardinija, Makedonija ... slednja skoraj ...prikaži večj zastonj, a fantastična. ... Pa lep pozdrav

    • Avatar Džoser
      Džoser 14:29 07.september 2017.

      Zverca res nimaš pojma,ker si zapečkar in ne vidiš dlje od svojega nosu!Vse na tej krogli je primerljivo z fašistično ustaško državo.Tako po klanju nedolžnih ljudi kot guljenju turistov. Nikjer na svetu,pa sem ogromno prepotoval nisem naletel na take zajedavce ...prikaži več kot so Ustaši.Verjetno si ena izmed njih.Ti ne zavidam,ti pa privoščim.

  • sandra 07:43 07.september 2017.

    Draga moja, ja si pač samovšečna in pač hvališ svoj dopust na severu. a meni je bilo na na istrski plaži tud odlično pri 35 st. sem se vsaj na veliko čofkala (za razliko od tebe)-baje morska voda prija na ...prikaži veča telo in zdravje....

    • Default 09:01 07.september 2017.

      Škoda, da morska voda ne prija tudi slovnici, škodila zagotovo ne bi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.