Avto
17 ogledov

Za črno statistiko na cestah smo si krivi sami

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miho 11:37 03.januar 2013.

    Pozablja se še na eno stvar. Na cesti se tisti, ki želimo voziti po predpisih, ne počutimo varno. Takoj smo žrtve izsiljevanj prednosti, prehitevanj v škarje, naletov od zadaj, in še kaj bi se našlo. Okoli nas vozijo norci s ...prikaži več hitrostmi, ki za več kot 100 % prekoračujejo najvišje dovoljene in ki se izživljajo nad šibkejšimi udeleženci v prometu. Na prehodu za pešce ne bi ustavil nihče, če pa poskušam ustaviti, se pa bojim naleta od zadaj (s tem, da bi lahko storil še več slabega, če bi se kdo zaletel vame od zadaj, ker bi moj avto odbilo v pešca, ki bi bil tisti trenutek na prehodu - je bolje, da pešec počaka in grem jaz pred njim).

  • ttrubadur 11:20 03.januar 2013.

    Predlagam, se v skladu s člankom, prepove prodajo vse vozil, ki dosegajo hitrosti, večje, kot 130km/h. Kajti hitreje se v Sloveniji ne sme peljati. Seveda bo potrebno avtomobile omejiti, ker pa CV2 in P126 gre vse ostalo več, kot 130km/h. ...prikaži več Omeji se pa lahko le vozila, ki tudi v neomejeni varianti dosegajo max. 30% večjo hitrost. Vsa ostala vozila pa pri naslednjem tehničnem pregledu ne izdati potrdila!Tako se skrbi za vašo in mojo varnost na cestah!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.