Avto
465 ogledov

Za izrabljen avto po 200 evrov dajatve?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar čavez
    čavez 12:20 07.februar 2016.

    Pa kje boste še kradli golazn lopovska.

  • Lavdan 09:27 07.februar 2016.

    Stare škatle gredo na jug in jih tam "reciklirajo". Če se avto najde nekje v gozdu ali izven naselje ni problem najti lastnika in ga zato kaznovati.Birokrati si non stop izmišljajo nove jahalne vaje za narod.

  • korli 19:18 07.februar 2016.

    tako je,jebat jim mater,ki jih je povrgla

  • brencl47 09:12 07.februar 2016.

    Državni birokrati in koncesijski krvosesi žele čimveč iztisniti iz ljudi. V tujini je med drugin tudi reciklaža izrabljenih avtomobilov dober posel, ki s prodajo odpadnih surovin navrže kar lep kupček denarja. Žal pa pri nas reciklaža ne poteka enako kvalitetno ...prikaži več kot v tujini, pa tudi denar od prodaje recikliranih surovin ponikne neznano kam!

  • Avatar Leon
    Leon 09:51 07.februar 2016.

    Problem Slovenije je državna birokracija ! Korupcija ,nepotizem državnih organov pa dopolnjujeta njihov način upravljanja. V Sloveniji imamo nekaj čez 200 raznih agencij,zavodov,komisij,.............ki samo papirčke prelagajo ,nikomur ne odgovarjajo in služijo mastne denarce. To je Slovenija.

  • allstarr111 11:08 07.februar 2016.

    Uvozniki hočejo znižati stroške uvoza, verjetno so začutili da bo slej ko prej na vrsti tudi ta branža, in so se podali v kontra ofenzivo, da pač vladi navržejo par močnih po kateri bi jim odprli očke in bi država ...prikaži več še bolj olupila narod, oni pa bi se začasno zlvekli čez.Je pa res da ima Slovenija mislm da EDINA v celi EU ki ima dajatve za avto ki je bil recimo leta 2007 prodan nov v Berlinu, do danes ga je vozil Nemec, ti si ga kupil in ko ga hočeš pri nas prijavit in registrirat te olupijo z DMV davek na motorna vozila, dočim če enako stvar narediš v kontra smeri, nikjer v eu tega ne poznajo, saj DDV in Carina ako je bil avto uvožen v EU sta že plačana, torej samo še prepis in stroški odjave v Nemčiji in prijave v recimo Italiji, razen ko je v Igri slovenistan, e tukaj pa ne.

  • pilotko 11:29 07.februar 2016.

    Seveda spet vsak napeljuje denarce na svoj mlin. Za star avto ne dobiš niti centa , le potrdilo, ko pa kličeš na razgradnjo za kakšen rezervni del pa dobiš glede na ceno vtis, da ti prodajajo novega. Tu je keč ...prikaži večč vse zgodbe. Precej podobna koncesionarski z dimnikarji.Le kdo bo dal avto zastonj, če lahko dobi zanj tudi do sto evrov na trgu surovin, saj je ogromno delov v avtih še uporabnih ali celo novih. Zdrava pamet je v tej naši banana republiki šla že davno na dopust posebej pri birokratih.Trenutno nam vladajo klovni in mafijski lobiji, ki si nabirajo funkcije in milijone na račun vedno bolj obubožane večine v Slovenistanu. Le do kdaj še ???

  • allstarr111 11:12 07.februar 2016.

    + plus da ne govorim da si na tehničnih izmišljujejo vedno nove in nove predpise in pravila, in se ti lahko zgodi da Hella LUČ ki se sicer dela pri nas in originalno vgradi v veliko EU vozil, nekako ni ...prikaži več več dovolj dobra brez da prineseš TÜV certifikat in plačaš atest, čeprav so luči od identičnega modela avta le da je ta imal malenkost boljšo opremo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.