Šport
122 ogledov

Za konec poraz, Kralji čakajo Naftarje

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 09:23 29.april 2022.

    Včeraj je LA igral z eno polovico nosilcev, danes z drugo. Vrnila sta se Kopitar in Brown. Novica o upokojitvi slednjega ni povsem šokantna, ker se mu po sezoni izteče pogodba. Z nekim namenom je on oz. klub skrival informacijo ...prikaži več do konca, verjetno v izogib neskončnim poslavljanjem kot jih je imel Getzlaf. Za 37-letnega hokejista je še relativno zdrav in je s prilagojeno minutažo uspel držati stik z nasprotniki. Igral je samo za LA. Danes je bil ponovno kapetan, na trenutke se je boril s čustvi.

    • PasjaProcesija 09:28 29.april 2022.

      Po tekmi so se nasprotniki športno poslovili od njega. Od LA-jeve epske zmage Davida proti Goljatu v končnici leta 2012 ni pri Canucksih nikogar več. Član pa je bil Edler, ki letos igra za LA. Še najbolj „domač“ obraz nasprotnikov ...prikaži več je bil Brownu trener Boudreau, dolgoletni trener Anaheima. Sama tekma pa nič posebnega, za obe moštvi samo obveza. LA je imel rahlo terensko pobudo, predvsem pa so se izogibali poškodb. Domači so igrali za svoje službe in gledalce. Tekmo bi Kralji lahko tudi dobili.

    • PasjaProcesija 09:33 29.april 2022.

      Tudi to sezono je Kopitar imel v svojem moštvu največ točk in bil najboljši podajalec. Z izjemo svoje 1. sezone je bil potem najboljši podajalec moštva v preostalih (zaporednih) 15-ih sezonah. Zavidljiv rekord, ki bi se lahko obdržal več desetletij. ...prikaži več In še traja. V nedavni anketi NHL-ovcev je še vedno dobil tudi nekaj glasov kot najkompletnejši igralec: https://www.nhlpa.com/player-poll/2021-22 . Res pa mu razvoj igre ni v prid. Vse temelji na hitrosti, kar vedno težje dohaja. A ni še za v smeti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.