Pod streho /pod-streho/gradimo-obnavljamo
62006 ogledov

Za malo večjo drvarnico ali nadstrešek je potrebno gradbeno dovoljenje

Komentarjev 37
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirror 11:23 20.april 2019.

    Spet bodo zaposlovali v JU in inšpekcijah za nadzor gradnje kurnikov in pasjih ut.

    • Avatar Leon
      Leon 11:59 20.april 2019.

      Edini namen je zaposlovanje državnih birokratov ! Slovenijo ubija državna birokracija ,žal tega ljudstvo še ni spoznalo .

    • AnzeSmolej 07:17 21.april 2019.

      mislim da je ljudstvo že pred nekaj časa spoznalo, oz. vemo to kar vsi. Problem je da je folku vseeno oz ne vedo kaj narediti. Pozabimo pa da imamo MI ljudje ultimativno oblast ko gremo na volitve. A ovčice vedno ...prikaži več nasedajo lepim besedam in volijo za svoje.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 12:34 20.april 2019.

    Seveda je glavno pri tem,da se bo kasiralo za vsako "pasjo uto"! Ta gnila država in njeni uradniki ne razmišljajo kako bi lastnim državljanom pomagali ampak kako bi jim odrli kožo z novimi zakoni in novimi dajatvami Mi nismo država ...prikaži več ampak sramota od države! Država samo gleda kaj bi naredila,da lastnim DAVKOPLAČEVALCEM pobere še kak evro!! Najboljše živijo "socialni problemi" katerim preprosto ne morejo nič nočejo delati ta gnila oblast pa jemlje ljudem,ki si z muko prislužijo nekaj evrov!!

  • torentino 12:30 20.april 2019.

    Svinje pogoltne.

  • ode 12:42 21.april 2019.

    Za luksuzno vilo v slovenskem primorju, z enkratnim pogledom na morje, pa ni potrebno nobenega dovoljenja. Zanimivo, kaj ne?

  • Laznivi 21:03 20.april 2019.

    Prejsnja vlada je bila poden kot ze par prejsnjih, naredila je par katstrofalnih napak za ljudi vse ostalo kar je naredila recim da je samo beda....sedanja kaze da jo bo se premagala v nesposobnosti bedi.

  • Claudia_Hogan 12:50 15.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela zaa to. Preberite več na tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • brencl 08:31 21.april 2019.

    Potem pe na občini padeš v roke kakemu ostarelemu b*bcu ki z delom pretirava že, v kolikor zaključi več kot 6 zadev mesečno ... ! Da ne omenjam tujine - zahodne EU - , kjer te na na vso manjkajočo ...prikaži več dokumentacijo in druge pomanjkljivosti opozorijo že ob vlaganju zahtevka. Pri nas pa s tem načrtno zavlačujejo in si ustvarjajo " birokratsko prezaposlenost".

  • Avatar Marjan Ješovnik
    Marjan Ješovnik 09:03 21.april 2019.

    V naši državi se prav tekmuje , kdo si bo izmislil večjo neumnost samo , da lahko narod LUPIJO.

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 12:23 20.april 2019.

    gnoji

  • Tatjana Ha 09:18 22.april 2019.

    Kaj ko bi se še tu držali pravil EU ali pa kar sosednje Avstrije, ker tako vpijemo, da smo del EU....

  • silvo82 08:17 21.april 2019.

    to samo dokazuje da imamo preveč zakonov in birokratov

  • Fulmmer 20:06 20.april 2019.

    Kupil sem nov kompostnik, a rabim kakšno dovoljenje za postavitev?

    • kapibara 08:44 24.april 2019.

      Upam da ga nafilaš s predlagatelji in potrjevalci zakona...

  • Lavdan 13:31 20.april 2019.

    S takimi članki samo begate ljudi, da na koncu ne vedo kaj bi. Še birokrati na upravnih enotah ne vedo kaj in kako. Zakonodajalci spreminjajo zakone v prid svojih lobijev. Že to, da s pridobitvijo gradbenega dovoljenja ne smeš začeti ...prikaži več gradnje je brez logike. Izdati gradbeno dovoljenje na projekt, ki ni vreden, da bi ga pes, potem te projektanti izsiljujejo za PZI kakor se komu zdi. V glavnem mafija dela zase.

  • Tatjana Ha 09:04 22.april 2019.

    Samo denar in to ne velja za vse enako......

  • kapibara1 19:55 21.april 2019.

    Zopet dokazujejo da so samo BEDAKI...

  • kapibara1 19:58 21.april 2019.

    Spomnite se, kako so ocenili in ovrednotili tisro hicanto sodnice, tam nekje na koroškem.. ?? Vse: Nedokončana gradnja-obnova svinjaka.. slike pa , da te pelje na WC, tudi če si "zaprt"...

  • Jana Bejba 09:19 25.april 2019.

    Je čisto zmeda od tega, kar pišejo v novi gradbeni zakonodaji... Veste, kaj ne razumem.. Pa še čist je par takih zgrešenih logik. In to so: 1. Zakaj bi moral kot lastnik nepremičnine, kljub temu, da si nekako to uradno ...prikaži več in pošteno pridobil (naj si bo dedovanje, kupovanje itd), zakaj bi moral drugim tujim pristojnim osebam govoriti, kaj se sme postavljati in kaj ne, kljub temu, da je moje premoženje (naj si bo zemljišče in/ali nepremičnine), kljub novim zakonom o Varstvo osebnih podatkov -GDPR-ju!

    • Jana Bejba 09:22 25.april 2019.

      In še več možnosti dodatnega ropanja, kraje ali stare besede več oseb zmikavtov. 2. Zakaj drugim pristojnim organom RS plačati davek, samo zato, ker na novo živiš v tem tujem, kriminalnem svetu, kakor oni niso lastniki nepremičnin. Pa to, da ...prikaži veča ti prodajo z dolgovi vred! Kakor se spremenijo lastništva iz časa do časa. To mi po logiki ne gre to skupaj. Ampak... Tukaj se gre, samo kje več denarja pobrati in za koliko vrednosti okrog sebe. Čeprav je fora v tem, kakor se zatika pri stalnem naslovu.

    • Jana Bejba 09:26 25.april 2019.

      To pišem zato, kakor si predstavljam na mestu lastnika nepremičnine ali premične teh zadev. To potem pomeni javno kradenja denarja revežem, ki imajo komaj zase in avtomatsko porinejo v grožnjah brezdomstva. Ki nisi kriv, če ti ostale institucije premalo €€€ ...prikaži več denarja plačujejo iz meseca v mesec. Kar se kaže v slabšem monopolu. Če ne v obratni smeri. Skratka, ni uravnotežene tehtnice. Denar ni pravino razporejen.Od minimalne plače po statistiki RS 613 € neto, ne bruto! Si enostavn ne moreš preživet

    • Jana Bejba 09:29 25.april 2019.

      Pa še to, da nisem kriva, če druge pristojne institucije ne delajo tako kot treba in po hitrem postopku, tudi, kar se tiče preverjanja... Očitno jim je težko dati štempelj in podpis za gradbeno dovoljenje, ki po logiki jih nebi ...prikaži več smelo brigati, tudi, kar se tiče stanovanjske problematike. Samo, da kje od te točne lokacije namerno dražijo več in več, da prodajo več in več €, ki so tudi posledica višjih najemnin... Kakor so novejše, modernejše stvari. Če samo pogledaš oglase nasploh.

    • Jana Bejba 09:31 25.april 2019.

      In še kršijo Zakon o diskriminaciji, tudi na podlagi plač. Torej, plačna diskriminacija. Sem samo opazovalec tako kot drugi ljudje. Ni nič spornega od teh navedenih postavljenih stvab, kaj bo karkoli imel okrog nepremičnine... Mislim, da tukaj zastopim nek point ...prikaži več tega in to je... Ker nekateri si namerno postavijo za gojenje nekih rastlinskih drog in v kakršnikoli obliki nastajanja kriminala, da zato morajo vprašat za kao gradbeno dovoljenje. Po mojem za zmanjšanje kriminala? Hm... Moje mnenje.

    • Jana Bejba 09:34 25.april 2019.

      Medtem, ko drugi kradejo milijone, pa noben nič. Pa potem se še bolj spravijo na večino ljudi, posledica že od par takih posameznikov, ki kradejo veliko in še ni konec od osamosvijtve Slovenije dalje... Posledica kapitalizma. To so težki pojmi ...prikaži več za razlago. To so te skrite fore, kakor dans je obup pri varnsoti, ko je govora z begunci problem od policajev, vojakov itd. -------------------- OPOMBA: In se tudi lepo vidi, kdo ima kdo več vrednosti od teh stvari, pa naj bodo stare ali nove... Več kraje

    • Jana Bejba 09:37 25.april 2019.

      Vse je dogovorjen med sabo, samo da mi tega ne vemo. ZAčne se v vsakem pogovoru. Kar pa je pogovor enako opravljanju, ne glede dobro ali slabo... Ljudje, nehajte pisati komentarje, ker vsi pristojni to berejo in so previdni z ...prikaži več besedami, k jim je važn, kje še več denarja pobrati in večino hočejo samo zase, tako kot vsak človek. Samo ta namen jim je, nič drugega. In izrabiti vse možnosti, ki vsak fizična oseba imaš. Ne velja ta govorica, s strani severnih držav, da smo za njih cigani.

    • Jana Bejba 09:40 25.april 2019.

      Kaj pa počne cigan? Krade,a ne. Od koliko ljudi, kakor prevladuje kriminal? In še te zadeve... Če nočeš preko interneta napisati komentarja po svoje. Te bodo drugi ljudej te preveč izpraševali in po možnosti, če ne ista oseba, pa druge ...prikaži več osebe podtaknejo, kakor oni si nočejo umazati rok, kakor nekih prikritih pajdašev pošljejo po javnosti. In še zmišljujejo se sproti, z laganjem to da se vsak kdorkoli druži s tabo. Ali pa preko prisluškovanja, da drugi vedo več o tebi. Drugače ti začnejo obsojati.

    • Jana Bejba 09:43 25.april 2019.

      Brez dokazil. Torej, tiste osebe, ki se vmešavajo, ravno ti ljudje delajo problem. Razen, če je dosti kaj nasprotnega od slabega. Kakor se pravi, da je preveč slabih ljudi. Kršijo Varstva osebnih podatkov in nisi jim dolžan vsakič povedati, pa ...prikaži več naj si spoznanstvo ali ne. A vseeno si v tem vztrajajo. Veste, da taki ljudje niso reveži. Ker javno kažejo z vrednimi stvarmi, torej se avtomatsko sami sebe prodajajo. Preko medijskih kamer ali pa tudi ne. Vidi se vse povsod. Naj si bo tujec ali ne tujec.

    • Jana Bejba 09:45 25.april 2019.

      Pozabi socialno izključenost, kakor prevladuje stigma v družbi. In samo zato, ker se nočeš družiti z nekimi psihiči, pedofili, kriminalci okrog sebe? Kakor drugi ljudje to te prisiljujejo, proti volji človeka. Čeprav si polnoletna odrasla oseba, ki zase odgovarjaš in ...prikaži več zase se odločaš. Kako boš potem odpravil diskriminacijo, če se krši zakono sovražnem govoru, ker drugih besed v slovarju ni možno uporabiti?! K ne razumem, kako morajo drugi povezovati karkoli negativnega, kljub obsedeni pozitivi.

    • Jana Bejba 09:48 25.april 2019.

      Za moje pojme, bi morali že zdavnaj umakniti slabe zakone in ni nujno da imajo vse države po svetu ali ne po svetu take zakone, ki jih mora Slovenija ponvaljati kakor ena papiga, ki nimajo oni sami svoje originalnosti. Kar ...prikaži več pa se nasploh kršijo avtorske pravice in tudi preveč si dovolijo, kakor to vzemajo kot tretja oseba - pristojni organi RS za gradbene zakonodaje. Original avtor je lastnik nepremičnine. Ki si po svoji domišljiji želi urediti po svoje, za kar je to kupil. To primerjavo dajem.

    • Jana Bejba 09:51 25.april 2019.

      EU direktiva o avtorskih pravicah in pranju denarja, korupcije v državi Slovenija, tudi do dostopa do vode, kar je ustavna pravica in še danes nimajo to povsod urejeno... Potem veste, kaj to pomeni.. Samo napizdit jih na EU! Tako kot ...prikaži več so zdajšni problemi o beguncih in z občino Ilirska Bistrica. Samo namerno imajo drage, navite cene, ki bi še vsak bedak to znal. Toliko. Namerno, da se ne preživiš iz meseca v mesec. Kar veliko škode, nepopravljih posledic povzročajo- sistem, ti ljudje.Kot Orban so

    • Jana Bejba 09:52 25.april 2019.

      Znajo se samo lagat, nikoli pa priznat... In se nemarno delajo budale samega sebe in to se vidi povsod. Oni vedo, amo nočejo povedati.

    • Jana Bejba 09:58 25.april 2019.

      Potem kar naj lepo pokažejo svoja dokazila vse pristojne ustanove RS. Kakor so bili ti ljudje na svojih položajih, delovnih ali ne delvonih. Fizična oseba mi nimajo pravice kriviti, ker nisem bil nikoli v takem položaju, ker niti nimam takega ...prikaži več poklica. Potem veste, kdo je kriv. In zaradi tega bodo namerno pregnjali. Ker nekateri niti ne ukrepajo, kakor nekdo poda svojo prijavo, noben policaj si ne zapieš točnih podatkov zapisnika. Statistike RS so lažne. V osnovi matematike, ko greš izračuanti.

    • matermila 16:05 26.avgust 2019.

      A ti veš kaj si hotela povedat?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.