Zdravje /zdravje/otrok
128 ogledov

Za nogice ga je držal skozi okno tretjega nadstropja

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 09:04 02.april 2016.

    Takšna Društva oziroma njihovi glavni akterji so skoraj v večini odskočna deska za dobro plačano službo v javni upravi ! V glavnem politikanstvo !

  • krtina 08:58 02.april 2016.

    Nisem opazil, da bi vaša ali kakšna sorodna združba preprečila ali obsodila kakšno resnično in konkretno nasilje nad otroki. Nisem zasledil, da bi obsodili kakšnega pedofila, ali nasilneža (nasilnico), ki razbije otroka in ga premlati na mrtvo. Pa se dogaja, ...prikaži več dan za dnem. Nikjer vas ni. Bi pa pristavili lonček za klofuto otroku, ki je neobvladljiv ali s svojim dejanjem ogroža svoje življenje ali življenje drugih. Ki se spravlja na šibkejše in jih šikanira. Verjamem, da bi takemu nasilnežu nudili pogovor in možnost da spregleda svoje napake. Ko j..be žrtev. Gospa zgaga. Ali bi počeli kar počnete, če ne bi bili za svoje delo (mastno) (pre)plačani. Zgolj iz svojega notranjega prepričanja. Ko boste na televiziji z imenom in priimkom obsodili ravnanje resničnih nasilnežev in jih pomagali spraviti za rešetke (ali v kakšno drugo ustavnovo) potem boste imeli verodostojnost. Do takrat pa ste zame samo kokodajsa, ki kokodajsa iz državnih jasli. Lep dan

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.