Slovenija
1453 ogledov

Za smrt deklice zaradi pasjih ugrizov ne bo ovadbe

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ode 07:26 06.junij 2021.

    Pes je (bil) za deklico potencialna nevarnost, kot bi bil jašek greznice na istem, odprtem, vsakomur dostopnem dvorišču, pokrit s kartonom, kamor bi lahko padla deklica (ali kdo drug) in umrla. V tem primeru bi zanesljivo bila ovadba zaradi povzročitve ...prikaži več splošne nevarnosti, posledica katere je smrt človeka.

  • ode 12:55 06.junij 2021.

    Pes, ki ni za pregrado, mrežo itd, na (pre)kratki verigi, stisnjen v kot, se še posebej čuti ogroženega, ko se mu približa neznana oseba in ga nenadoma začne z roko dotikati po temenu glave, zatilju in vratu, kamor grabijo plenilci ...prikaži več in kjer roke ne vidi, se lahko silovito obrambno odzove, kot se je v tem primeru, čeprav se, ko je spuščen, pusti dotikati in božati komurkoli.

  • krucefiks 15:09 05.junij 2021.

    psa že isti dan brez pardona fentat.Včasih je naš oče sam to naredil,je maček ostarel in se več ni pustil dolgo božat ,ko je vnuka mu agresivno maček popraskal ki je ga božal in ga je še isti dan fental.

    • Avatar jate
      jate 19:33 05.junij 2021.

      tudi človeka treba fentat ko ubije ali muči in pedofila tudi...prej kot psa na domačem dvorišču na verigi...or maj kar je,je.

    • krucefiks 20:02 05.junij 2021.

      pedofil je bolan človek,ni normalen,mučitelj je pa še bolj bolan ,definitivno ni za v družbo,take ljudi treba izolirat od družbe.

  • Friderik1950 14:32 05.junij 2021.

    Zelo, zelo žalostno. Sam že vse življenje živim s psi in sem v većini na strani psov, vendar pri takih primerih sem mnenja, da bi moral dežurni sodnik odrediti takojšnjo pokončanje pas, za lastnika pa odrediti enomesečni pripor, do nadaljne ...prikaži večne obtožbe. Pravne neumnosti in čakanje na izsledke, zaradi česa je umrla uboga deklica je vneslo še dodatno grenkobo v že tako žalostno zgodbo. Tako vsaj mislim, ker na primer v Nemčiji ali Avstriji bi bilo tako kot sem napisal.

    • kontrahan 15:55 05.junij 2021.

      Ja in tvoj sin ubije človeka, ga takoj usmrtiti na licu mesta, a ne ker tako delajo na kitajskem. Friderik ti si friknjen.

    • Friderik1950 16:22 05.junij 2021.

      Nikoli ne grem na osebno, ko gre za neumnost pa... Večina psov je, posebej, če so dalj časa na verigi popadljivih v krogu svoje verige posebej, če gre za navarne pasme so potencialno nevarni vsakomur. Posredno pa je za nesrečo ...prikaži večečo kriv tudi lastnik, ker je omogočil dostop do psa. Vse dugo so naše denarno pravniške neumnosti. Enako razlagam tudi tragedijo dečka, ki ga je odnesla Soča in fanta, ki ga je ubila elektrika, ko je bil žled, V Nemčiji bi takoj pozaprli direktorje in vodje izmen.

    • Avatar jate
      jate 19:30 05.junij 2021.

      friderik,punčka ni bila sama v času ko je stopila na dvorišće...kaj porečeš na to?kako je lahko odrasla oseba ,ki je čuvala punčko dopustila da je šla stvar tako daleč..a bo šla lišo skozi?o tej osebi ne duha ne sluha,a je najbolj kriva.

  • Brittney_Larsen 16:05 05.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tist0, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.