Slovenija
347 ogledov

Za ugodnejšo ceno pretrpi študent veliko

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zoran Jovanovic 14:20 14.julij 2015.

    sej noben ne sili študenta oz. najemodajalca, da vzame kakršnokoli sobo. oglej si, kakršna je pač je - mal dnarja mal muzke. a ne študentje bi 4-sobno stanovanje za 50 eur, če bi šlo. Za čike, alkohol pa drogo se pa vedno najde.

  • mijaliza 14:35 14.julij 2015.

    Ne piši na pamet! V Ljubljani kot študent sam ne moreš najet stanovanja, kdo pa ima 400 €+ stroški ali več na mesec za stanovanje? Jaz jih za čas študija nisem imela, pa sem moral bit zadovoljen z posteljo v ...prikaži več triposteljni sobi za 160€ z stroški na mesec. Lastnik je oddajal celo hišo samo študentom, v vsakem nadstropju 2-3 sobe z 3 študenti, v 3 nadstropjih.....sedaj pa si izračunaj koliko je pospravil v svoj žep. ko smo občasno malo pojamrali da je bilo potrebno kaj zamenjat ali popravit nam je še to hotel posebej zaračunat.......drugače ti pa priporočam da greš malo po LJ na oglede sob in stanovanj, ki se oddajajo na takšen ali drugačen način pa boš videl da ena stanovanja še za hlev živalim niso primerna, najemnina pa takšna kot da je najbolj luksuzno daleč naokoli....Za to pa sem da se uvedejo neki standardi v katera se razvrstijo stanovanja in se po teh standardih računa najemnina...ne pa da za stanovanje iz 70 let z prvo opremo ne-obnovljeno stane enako kot urejeno stanovanj

  • jakec1575 13:01 14.julij 2015.

    Študentom svetujem, da vestno prijavljajo vse te ogabne in pohlepne ljudi. Prej ko bodo vsi prijavljeni, prej se bodo normalizirale cene tudi za normalne sobe. Ker ti ljudje s svojo ponudbo lepo višajo cene vsem ostalim. Država in predvsem univerza, ...prikaži več, ki pa bi morali itak zagotoviti dovolj postelj pa gledata stran. In se potem čudita, ko izobrazeni ljudje izgubijo vrednote za časa študija. Če jih pa takole lupijo zaostali in nekulturni ter pokvarjeni najemodajalci. Popolnoma nesprejemljivo.

  • mijaliza 14:40 14.julij 2015.

    Najlažje je okoli prinest bruce, ki se ne zavedajo svojih dolžnosti in pravic iz strani najemništva, ko pa jih spoznajo je pa že žal prepozno. Namreč če prijaviš takšnega, ki oddaja na črno in si živel pri njemu si takoj ...prikaži več nosilec delne krivde in te ovadijo, plačaš kazen lastnik ki je pa oddajal na črno se pa izmaže. Najhujši so pa tisti, ki za oddajanje postelj dobijo od države subvencijo. Na njo navedejo najmanjši znesek, da ne rabi plačat previsokega davka, od najemnika pa zahteva doplačilo razlike najemnina+ davek, ki mu ga je preko položnice odvedla država na roko......

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.