Avto
3636 ogledov

Za vozniški izpit gre povprečna neto plača

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ivo 10:14 25.januar 2017.

    Nerealno nizke cene omogočajo veliko ljudem, ki delajo v tej stroki preživetje. Če bi bile nerealno nizke, bi jih pač zvišali. Ena velika šola vožnje mora pač imeti tajnico, fikus, službeno limozino za direktorja, službeni telefon... Majhna šola vsega tega ...prikaži več ne potrebuje in ima zato lahko nižjo ceno. Glede usposobljenosti je pa tako, da so trenutno mali s.p.jevci bolje izobraženi in usposobljeni za delo v šoli vožnje kot direktorji velikih šol. Kaj pa vodja šole, ki je arkitekt, ekonomist ali kaj podobnega po izobrazbi ve o poučevanju v šoli vožnje?

  • Skippy 13:12 25.januar 2017.

    Najnižjo ceno ure bi določila samo še Venezuela. Poleg Slovenije očitno. Če nekdo ima druge dejavnosti in si lahko privošči nižje cene, je to za kupca samo plus. Da pa hočete na račun tistih, ki slabo poslujejo, kriti takšnim z ...prikaži več višjimi cenami, pa je žalostno.

  • draman 15:24 25.januar 2017.

    Točno tako,enkrat bo treba res nekaj ukrent in to bando ki nam samo krade in jih boli k....c za malega človeka enkrat za vselej očistit.

  • Ludvik Miholic 16:54 25.januar 2017.

    kot sem ogotovil je v Sloveniji avtosola mafija pa tudi zakoni so tako narejeni da igra vloga samo za mafijo v cem je zivim v tujini sem glaven inspektor voznje sem se tukaj prijavil v avtosolo kot zacetnik da bi ...prikaži več naredil izpit za a kategorijo naredil sem se prvi dve uri kot da nevem voziti avto in kaj sem ogotovil niti moj instruktor ni bil sploh sposoben da bi te pravilno razlozil in pozneje ces nekaj dni mi rece da bom mogel imeti po zakonu najmanj 35 ur voznje potem sem mu jas razlozil kako se uci voznja mlade in stare sem se predstavil kdo sem in san je priznal da tako drzava zahteva da se cim vec naredijo ure in potihoma sem sam sebi rekel da je v sloveniji samo velika korupcija in avtosole nebodo nikoli izobrazile dobro enega avto soferja ker se jim gre samo za denar

  • jozicamurn 17:32 25.januar 2017.

    Mlad voznik - šola vožnje (Vransko ipd.): 120eur, 45-50 ur je potrebno narediti že kar nujno (če ne v Ljubljani ne narediš v prvo), ura je bila takrat 17-25 eur, 2 uri = 40 eur, stroški izpita CPP ...prikaži več (70 eur) pa naj bi bili že v ceni.Skupaj = 1000 do 1100 eur za izpit B kategorije, kar je zelo zelo veliko!Mogoče sem še kakšen strošek pozabila, vendar pa je pomoje okvirno kar lep približek. To je bilo par let nazaj. Se mogoče motim? Ali se da narediti za manj kot 1000 eur, če ga polnoleten mladostnik opravlja prvič? Povsod za službo potrebujejo opravljeno B kategorijo in brez tega v današnjem času enostavno ne gre. Starši pa lahko samo bankrotiramo poleg, ker je veliko tekočih stroškov :D

  • wolf.ata 11:28 25.januar 2017.

    obvezno zraven zdravniškega spričevala tudi psiho-testi kot jih delajo poklicni vozniki,kar delajo na cesti mladiči,ki imajo 1teden izpit,to ni res in to je tudi odvisno od samega psihofizičnega vsakega voznika kot tudi od same vzgoje,da ne telefonarijo med vožnjo itd.,vsak ...prikaži več nov voznik na vozilo "L" tablico 6 mesecev in spremstvo pri vožnji 3 mesecev,vam povem,da bo 100%boljša slika v prometu!

  • primoz.g 22:34 25.januar 2017.

    naše kekce ali bolje multikulti kekce, boli K za karkoli, le da se dobr zasluži, če v slo slišiš da bodo uvedli koncesije za karkoli, vedi da je to načrtno zlobirano da določene firme dobijo denar, to je bilo od ...prikaži več nekdaj, neko ima nekog na položaju in zlobira da zadeva steče, tako je bilo z energetskimi izkaznicami recimo :) pa še bi lahko našteval ampak nimam časa, grem pojest porcijo štajerskih orglic haha ter poplaknit z deci rujnega.

  • Avatar olor
    olor 09:02 25.januar 2017.

    Lupijo nas na vseh koncih. In to dovolijo oni, katere smo volili.

  • Pepe007 07:42 25.januar 2017.

    "To preprosto pomeni, da se bo napravil izračun, koliko bi morala biti cena izpita posamezne kategorije, da se pokrije strošek za opravljanje le-teh."Zelo dobro, dokler obstaja konkurenca. Ko pa je ni, kot v tem primeru, pa je seveda tak ...prikaži več izračun pesek v oči.

  • krtmen1 08:43 25.januar 2017.

    Spet se vse gleda preko denarnice. Cena gor, cena dol. O kvaliteti pa nič. Dejstvo da kup tistih, ki naredijo izpit, ne bi smelo biti na cesti. Pri takih stvareh se o stroških niti ne bi smeli pogovarjati. Tako ...prikaži večo ali tako nas džava lupi na sto drugih načinov.

  • Avatar Leon
    Leon 10:08 25.januar 2017.

    In kam bo šel denar ? Za nakup orožja , vodnega topa, paralizatorjev in pogostitve teh in onih na BRDU .

  • Ludvik Miholic 17:02 25.januar 2017.

    kaj sem se ogotovil da v Sloveniji dobis vozbisko za avtobus z zivcnimi problemi in seveda preko veze s korupcijo in da ti se zdravnik da s potpisom dovolenje da vozis lahko potnike zato pa se v Sloveniji dogajajo toliko nesrec

  • allstarr111 14:33 25.januar 2017.

    Pa sej te ki imajo keš ga itak ne delajo v avtošolah, oni ga naredijo za šankom, ko se dobijo s kontaktom in dajo kuverto, čez nekaj dni pa hopla konopla evo vozniške, tko je blo od nekdaj, raja pa ...prikaži več se krega kok bo ura vožnje ipd. naj dajo ceno kakršno koli hočeš, nazadnje bo ceneje it v tujino ga delat pač spotoma ko boš v cro popravljal zobke nardiš še vozniško, kar pomojem ni noben problem, če njihova velja tukaj in naša tam, zakaj je nebi mogu še naredit tam :)

  • Stallone 21:44 25.januar 2017.

    država bo določila najnižoj ceno, ker zaradi prenizkih cen privat avtošole slabo usposabljajo kandidate? kako pa potem izpit naredijo?!

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 09:20 25.januar 2017.

    Upam, da ta gnila država od Slovenije čimprej propade! Naj se čimprej začne tretja svetovna, da bomo lahko postavili pred zid trenutno garnituro politikov, sodnikov in policajev!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.