Avto /avto/avto-nasveti
6543 ogledov

Zagonski kabli za bencinskega clia niso primerni tudi za dizelski SUV

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francl12 17:18 28.februar 2018.

    "Po desetih minutah ugasnemo delujoči avto in zaženemo drugega. Še preden to naredimo v nedelujočem vozilu ugasnemo ...... Ko avto zaženemo je priporočljivo, da spet deset minut "teče“ na mestu, da se akumulator normalizira. Kable odstranimo šele takrat, ko ugasnemo ...prikaži več motor avtomobila, s pomočjo katerega smo zagnali izpraznjeni akumulator." KAJ JE ZDAJ PRAV????? ALI DELUJOČI AVTO LAHKO UGASNEMO 2X???? PA TI NOVINARJI SO SUPERMANI, DA JIH ŠE SVET NI VIDEL!!! IDIOTIZEM NA KUBIK!!!

  • kapibara1 11:31 28.februar 2018.

    ....Zagonski kabli za bencinskega clia niso primerni tudi za dizelski SUV.... - Kdor pa tega NE ve, pa naj tud trdo kuhanih jajc ne dela..

  • Perkmandlc 09:45 03.marec 2018.

    Ko lociramo obe bateriji, se je treba z drugim avtomobilom približati dovolj blizu avtomobila z izpraznenjenim akumulatorjem. Tako blizu, da kabli sežejo od enega akumulatorja do drugega. TAKOLE STE NAPISALI. Pa saj ne morem verjet, da ste ugotovili, da morajo ...prikaži večo kabli doseči OBA AKOMULAORJA. Kako bi sicer pomagali drugemu vozilu. Tisti ki je TA članek pisal, je verjetno BICIKLIST. Ljudje božji, kakšne neumnosti vse pišete v svojih člankih. saj človek rad prebere kakšen nasvet, če je uporaben

  • ode 08:52 01.marec 2018.

    Kabli morajo imeti pravšen presek? Iz tega sledi, da presek ne sme biti ne premajhen in ne prevelik. Omov zakon pamet uri: presek kablov naj bo čim večji, najmanj pa 20 mm2. Še največji problem pri poceni kablih so kleme ...prikaži več in pritrditev kabla na njih, ne pa presek.

    • Snežinko 09:39 15.april 2019.

      NI ravno res. Res je, da so na poceni kablih kleme hudo uboge, ampak žal imajo taki kabli presek kakšnih 2.5 mm2, kar je itak hudo premalo za kakršenkoli vžig, zato način pritrditve sploh ni pomemben. S takimi kabli lahko ...prikaži več samo malo napolniš zanič accu in upaš, da bo vžgal...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.