Slovenija
2488 ogledov

Zaključna beseda Ivana Radana: "Da bi zavrnil vse neresnice, bi potreboval dva tedna."

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • leonardo 11:35 25.oktober 2018.

    Radan, čez nekaj let boš heroj. Vsi trpeči pred smrtjo bi te radi ob sebi. Moj znanec tik pred smrtjo je rekel. Oh, ko bi bilo več Radanov, ki bi nam trpečim, mogoče, pomagali. O ja, prišli bodo tudi takšni ...prikaži več časi in to kmalu. Evtanazija se po svetu širi in tudi naši trdonje s tožilko na čelu bodo to še doživeli! Tako je bilo tudi s homeopatijo, ko so linčali zdravnico doma nekje okrog Tržiča. Danes to delajo na veliko!

  • miki1234 13:14 25.oktober 2018.

    Vsem, ki zavirajo evtanazijo želim najhujšo terminalno bolezen. Ko bodo v mukah umirali pa se naj spomnijo števila nedolžnih ljudi, ki so zaradi njih tako mučno umrli... bolnim živalim omogočamo smrt z injekcijo, do soljudi pa ne premoremo toliko empatije?

  • popokatopetl 12:32 25.oktober 2018.

    Žal je tako da morajo zdravniki po črki zakona izvajat mučenje pacientov ki jim ne znajo več pomagat in nekaterim tudi ne znajo dobro blažit bolečin, če jih ti še tako milo prosijo in napišejo črno na belem da želijo ...prikaži več umret. Po drugi strani take kazni sodišče ne sme dosodit najhujšim kriminalcem. Poslanci pa se vseeno ne zganejo in raje kot večina pač ne mislijo na to, mogoče jih bo bolj zanimalo takrat ko oni pridejo na vrsto.

  • popokatopetl 13:41 25.oktober 2018.

    Ne razumem kako morajo bit POSLANCI tako nezainteresirani ob tem sodobnem lovu na čarovnico, čeprav se je gotovo vsaj nekaj izmed njih že soočilo s tem problemom pri svojih bližnjih.

  • micheal64 20:55 25.oktober 2018.

    Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilno podjetje, s katerim lahko dobite hitro posojilo, vsem zaupnim strankam nudimo vse vrste posojil z obrestno mero 3%, se obrnite na nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam sporočilo Michealbensonloanagency@gmail.com Obrazec za ...prikaži več posojilo in ga vrnite. Polno ime ................. Država .................. Zahtevani znesek ...................... Trajanje ..........................

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.