Magazin /magazin/vip
275 ogledov

Zakaj pišem o La Toyi, Mireli in ostali veseli druščini?

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:10 17.avgust 2016.

    Vem da to ni samo vaša pogruntavščina pa vendar:\s\sestráda -e ž (ȃ) 1. knjiž. vzvišen prostor, oder: estrado so okrasili z girlandami; cesarica je sedela na estradi 2. zlasti v ruskem okolju zabavna prireditev, sestavljena iz kratkih glasbenih, plesnih in ...prikaži večn artističnih točk ♪Estrada je rezervirana za umetnike ki so na prestižnih odrih; uglednih odrih; ali drugih pojavnih umetnostnih oblikah. Rezerviran je za tiste ki imajo in vzbujajo nek ugled.Nevem kdo se je spomnu da so estradniki tisti ki so znani pa vedno kej butastga naredijo; na njih ni nič višjega; estradnega; prestižnega; uglednega. To je delanje norca iz slovenskih besed.

  • Ronald Reagan 08:36 18.avgust 2016.

    Gospa Ana,komentarji so vas res zadeli, če ne se ne bi oglasili.Žal je vaš odgovor na nivoju vaših pisarij...(članek takemu skrpucalu pač ne moremo reči)...poden pisunstva.Tako...nimamo vas radi vi pa vseeno zaslužite...dokler pač še...

  • leonardo 16:51 17.avgust 2016.

    Gospa Ana, ali boste o teh pomilovanja vrednih osebkih pisali tudi takrat, ko bodo psihično na psu?

  • Majazmaja 10:43 17.avgust 2016.

    Če mački stopiš na rep, zacvili. In očitno so Vam komentatorji močno stopili na rep. Dejstvo je, da ta časopis postaja čisto rumenilo in v tem rumenilu se stalno pojavljajo ene in iste osebe. To bralce moti in upravičeno ...prikaži več sklepajo, da Vas osebe za objavo člankov kličejo oz. Vam celo plačujejo - ne vsi, pač pa nekateri. Kaj mene moti pri Vaših / vaših člankih? Na prvem mestu morje napak, ki bi se jih sramoval vsak osnovnošolec (npr. napačno uporabljeni skloni, časi, ločila, raba velike začetnice ...), na drugem pa neverjetna slogovna šibkost in 'Google Translate.' V delu svojega članka razlagate o tem, kako težko je pisati o Mirelinih silikonih ali La Toyini novi intimni frizuri,' pa kako v delu uživate in namigujete, da je to Vaša sanjska služba, ki je ne bi menjali za nič na svetu. Resno? Pisanje rumenila je sanjska služba novinarjev? Če je tako, bodo morali v fakulteti raznisliti, če to študijsko smer sploh še potrebujemo in ali je od nje sploh še kakšna korist.

  • moder 15:01 17.avgust 2016.

    Hitro je zadovoljna sama z sabo. Je pa skoraj še bolj žalostno, da članke, ki so na takem nivoju, da je večina mnenja, da so bili članki plačani, so bili napisani in ne naročeni in plačani. Potem je nivo res ...prikaži več nezavidljivo nizko,... In še pohvali se, da niso naročeni članki,....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.