Slovenija
247 ogledov

Zakaj ženske pri frizerju plačajo več kot moški?

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • erikkk 14:26 06.marec 2015.

    Domnevam da ženske plačujejo več predvsem zaradi daljših las katere moški nimamo ... in to v velikih mestih ...Samo je čuden govorit o 26 €da ženske plačajo ... Moja mama, žena plačajo striženje hčerka plačujejo samopo 9€ ...<br ...prikaži več />Ža 26 € je pri nas za za žensko taprava tornado trajna na glavi .... tako da mi ni čist jasn odkod in kdo računa toliko samo striženje ...

  • Rozman 08:52 05.marec 2015.

    Ma dej, idiot, se ti vidi da si sam frizersko naredu, ker še brat ne znaš. Sej jasno piše, da gre za isto storitev, ne za pranje in ne vem kaj še zraven... Kaj pa če ženska noče, da ji ...prikaži več opereš lase, ji to tud zaračunaš, ker je to pač vključeno v ceno?

  • dimnikar 08:07 05.marec 2015.

    Tistih parkrat ko meni naredi striž striž nekako ne more biti enako vrednoteno kot cela procedura, skozi katero gredo zenske. Seveda ne vse, ampak zagotovo več, kot pa moških - in to opazno več.

  • Papaja Popi 08:40 05.marec 2015.

    Dejstvo je, da ženske strižejo ženske, v večini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kdo koga diskriminira ?????????????Same sebe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • mph 09:18 05.marec 2015.

    In kaj bo rezultat te zgodbe? Da bomo v imenu enakosti spolov sedaj tudi moški plačevali več. :-))

  • zipo 09:29 05.marec 2015.

    Lahko bi dodali zraven še kakšno sliko(dokaz), da nekdo res tolko računa, ker pri nas je žensko striženje od 11-14€, pač odvisno od dolžine in zahtevnosti, tako tudi pri moškem striženju!!! Cena se pa normalno dvigne zaradi dodatnih storitev pri vseh!!!

  • miror 10:08 05.marec 2015.

    "Zakaj ženske pri frizerju plačajo več kot moški?"Ženske dajo precej na frizuro. Če bi bila storitev poceni, bi mislile, da je frizura slaba.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:33 05.marec 2015.

    Eni pravjo da so ženske bolj zahtevne glede frizure. V redu ni problema. Računajte zahtevnost ne pa spola.

  • MATJAŽ76 07:47 05.marec 2015.

    KAJ LAHKO NAPIŠETE ŠE VEČJO NEUMNOST. NOVINARKA KI JE PISALA TA ČLANEK OČITNO NE VE KAJ SE V SALONU DELA. MOŠKO STRIŽENJE STANE RECIMO V POVPREČJU 10€ IN TO JE TO, ŽENSKO STRIŽENJE PA NIKAKOR NE STANE 26€ ALI VEČ, ...prikaži več, TEMVEČ JE V TEJ CENI VŠTETO PRANJE STRIŽENJE IN NEGA LAS Z FENIRANJEM, SEDAJ PA TO RAZDELITE IN PRIDETE NA STRIŽENJE SPET NA CCA 10€.TAKO TO GRE, POVZELI PA STE CENO CELOTNE STORITVE PRI ŽENSKAH. DAJTE MALO PREMISLIT KAJ NAPIŠETE PREDEN OBJVITE

  • Maja Železnik 08:41 05.marec 2015.

    Spoštovana gospa Barbara Eržen moja mnenje je, da ste s tem člankom brcnila v temo, kot z mnogimi doslej.Me pa zanima ena stvar in sicer: smo frizerji diskriminatorni do žensk, ker jim računamo več ali do moških, ker jim ...prikaži več računamo premalo, ker konec koncev lahko cene moškega striženja dvignemo na isto raven, kot žensko pa bomo potem razglabljali o diskriminatornosti!!Lahko pa, da bo za vse lažje naslednjič ob Vašem obisku frizerskega salona zahtevate MOŠKO STRIŽENJE in prepričana sem, da Vam bodo zaračunali le to!!Pa lep dan Vam želim.In veliko ˝DOBRIH˝ člankov!!!

  • tinkaratolkac 07:53 05.marec 2015.

    A pisec članka sploh obiskuje oz. koristi frizerske storitve??Glede na članek, verjetno še nikoli ni koristil te storitve, ker če bi jo bi sam opazil zakaj razlika v ceni.Razlike v ceni striženja NI, je pa razlika v ceni ...prikaži več zaradi vseh ostalih storitev pri ženskem striženju (pranje glave, fenanje, lakiranje, oblikovanje,......).Novinarji NE širite nestrpnosti tam kjer NI nepravilnosti. Raje opravite svoje delo tam kjer je nujno potrebno, samo kaj ko tam ne upate ali pa ne smete!!

  • dezurni 09:08 05.marec 2015.

    Pozdravljeni!Namen prispevka je prikazati spornost zaračunavanja glede na spol. Tako moški kot ženske imajo lahko kratke in dolge lase, zato bi se morala cena striženja oziroma katerekoli storitve oblikovati na podlagi zahtevnosti striženja, morda dolžine las in ne na ...prikaži več podlagi spola!Lep pozdrav, Barbara Eržen

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.