Slovenija
3548 ogledov

Zaradi tega referenduma iskrice v vladni koaliciji

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 08:55 10.november 2022.

    ne biti tako črnogledi. a ni bolje da nek nesposobnež v neki pisarni mirno spi in ne dela nič, kot pa da vse dni dela škodo.. al pa kar je še huje se po prijatelski liniji zavleče v gospodarsko sfero. ...prikaži večo. a bi se kdo od vas vprašal sedaj kaj neki počne karl teflonski, ki naj bi skrbel za ruski trg pri naši ( hm, tale beseda "naši" seveda ni prava, ampak nenajdem druge izbire) slavni firmi. in takih je še nekaj. mislim da nas ne bo konec če damo ducat plač, če že zmečemo miljone EU sam za cepiva.

  • Friderik1950 09:11 10.november 2022.

    Se strinjam. Že sedaj se ministrstva med sabo ne razumejo, tudi zaradi butastih zakonov in okorelih uradnikov, ki Slovenčeke 'zajebavajo' zaradi nepomembih malenkosti. če se pa spomnim, kako je Mesec v Mariboru povdaril, kako so oni izgradili okoli 400 stanovanj, ...prikaži večj, pa da jih bodo še več (pri tem povem, da po pripovedovanju kolegov povprečna 'normalna Slovenska družina' sploh teoretično ne more do stanovanja), še bolj verjamem, da gre za prenovo sistema razdrobitve pristojnosti in nič več.

  • h4ck3r 08:25 10.november 2022.

    Najprej se morajo sami znotraj koalicije dogovoriti kako in kaj, saj imajo očitno že tam težave. Sicer pa je komunikacija in prelaganje odgovornosti, že do sedaj bila težava s tremi dodatnimi ministrstvi pa se bo to samo še povečalo. Je ...prikaži več pa zanimiva trditev Goloba, da se ne bo dodatno zaposlovalo. Govoril je samo kdo od obstoječih ministrov bo odšel na nova, hja kaj pa stara mesta, ki ostanejo? Kdo bo pa ta zasedel? Nevednost pri Golobu zagotovo ni, kaj pa laž?

  • Luksi 08:27 10.november 2022.

    Že obstoječih je preveč. Brezdelneži po uradih lepo vlečejo javna sredstva, namest, da bi jih koristno vlagali. Ptič bi pa število uradnikov še povečal. Razpišimo raje referendum, s katerim bi polovico ministrstev ukinili.

  • DasAuto 11:12 10.november 2022.

    Jst bi uvedel kar 90 ministerstev, da bo volk sit in koza cela... Še to kar imamo je bogo, ne pa še nova vzpostavljat...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.