Slovenija
52 ogledov

Zalar krivi Šturma, Šturm pa Krivica

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • d 15:28 29.junij 2011.

    Zalar, raje prvo zrihtaj pred svojim pragom ... potem pa dalje ... tele

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 20:18 29.junij 2011.

    Šturm je bil velik zagovornik cerkvene pedofilije, zato razumem, zakaj je tako agresivno ščitil posiljevalca. Gliha vkup štriha!

  • janis 15:56 01.julij 2011.

    Z današnjim komentarje je g Krivic zapravil vso svojo kredibilnost pri meni, To da on meni da je Srbsko pravosodje izdalo zahtevo za posiljevalcem z "dvomljivo" obtožničo je skrajno sprevržena in pokvarjena interpretacija. Po tej logiki vsaka tuja država lahko ...prikaži večko izdaja izmišljene tiralice? Zagovrnajnje na tak način pa menim da je enako soudeležbi pri posilstvu in tudi umoru, če bo dokazanu na sodišču. Kakorkoli če je bilo posilstvo b Srbiji "sumljiv" ali lažno se to izkaže na obravnavi vna sodišču v Srbiji, ki je tdi zahtevalo izročitev, in ne v Sloveniji? SAmo še Bavconov zagovor najmanšega dvoma bi dodali in potem je jasno da se v Slovenij vsak kriminalec ali pa mafijec počuti skrajo varnega. Če pa bi sčajno ga orali izročiti, potem pa mu itak omogočimo za "pobegn par di pred tem. Kloaka smradu

  • 1111 15:05 29.junij 2011.

    Zalar, lahko ovadiš tudi sam sebe, pa še zmerom ti ne bo in vam ne bo nič uspelo...konec je z vami!!! Sram te je lahko, do sedaj nisi nobenga ovadu, ki bi ti lahko prines kakšen dober glas...sedaj pa se ...prikaži več nekaj peteliniš...ovadit tebe, saj nisi opravljal delo kot bi ga moral...ampak kuverta ti je bila bistveno bolj sveta, kot slovenski narod!

  • sweetdogs 14:22 29.junij 2011.

    Zalar ti ovadi sam sebe za Baričevičevo posiljevanje bulmastifov, ki ste mu ga omogočili ti in tvoj brat in s Senico...

  • mirko 15:26 29.junij 2011.

    Vidiš g. Krivic, kako se pravi obraz kriminalcev in dvoličnežev hitro razkrije. To velja za Paravinjo in tudi t,nisi daleč po pravičnosti od tega kriminalca in morilca. Povej nam, če imaš zaradi tega kaj slabe vesti? Če je nimaš, potem ...prikaži več sploh nisi človek, ampak si žival, ki nima vesti. Če bi opravljal svoje delo pošteno, bi bila danes ta mlada punca živa. Tako je pa morala zaradi, tudi tvojega nepoštenja UMRET !!! Njene smrti si soodgovoren. Pojdi raje delat kaj bolj poštenega in si na pošten način služi denar, ne pa z odvetniškimi mahinacijami.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.