Slovenija /slovenija/crna-kronika

Pred blokom na Tržaški kričal "Bojana, ubil te bom!" Vrnil se je vsaj še stokrat.

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • DEJ11 07:28 30.januar 2026.

Teden dni počitnic mu še plačajte....

• munja 07:41 30.januar 2026.

Kaj dela ta človek v Sloveniji, če je državljan Makedonije????????? Izgnat, pa se naj Makedonci z njim ukvarjajo, vse na pleča slovenskih davkoplačevalcev, pa kaj smo res tako bogati, da kar naprej razmetavamo denar ??????????????

Človek2025 07:56 30.januar 2026.

Kot prvo mu učinite varstveni dodatek, oziroma uredite zakon, da se mu bo to lahko odvzelo zakonito. Enako velja za pokojnino. Če se človek obnaša tako kot ta, mora izgubiti pravico do pokojnine, ker imamo z njim preveč strokov in ...prikaži več ker le škoduje družbi. Pomislite na vse stanovalce v bloku, ki jih je poleg te družine še nadlegoval. Pravico do pokojnine lahko dobi nazaj, če se v enem letu niti enkrat ne pregreši.

Leon 08:09 30.januar 2026.

Ponovno je odpovedalo pravosodje . Ali boste spisali novi zakon BOJANA ? Krivosodje je problem Slovenije.

mahatma2 08:27 30.januar 2026.

Duševno moten , nevaren , pa na prostosti. To je podobno kot če bi nastavili na otroško igrišče zaboj z ročnimi bombani in bi na zaboj napisali " Ne dotikaj se" . Če je duševno moten in nevaren je za ...prikaži veča v umobolnico na zaprti oddelek. In če je ponovno toliko zdrav , da gre lahko v družbo je pa stvar zdravnikov, ki bi morali biti tudi odgovorni v primeru in bog ne daj tragedije , da ta ozdravljenec nekoga ubije.

• bobubob 09:05 30.januar 2026.

Ha, ha,ha, to je Slovenija. Bivališče vsakomur, ki potrebuje denar in zavetje pred posledicami svojih dejanj. Slovenec pa bi dal vse, da bi se tule tujec ne počutil prikrajšan za kakšno 'človekovo pravico' , pa čeprav je ta 'potegnjena kravi iz riti'....

omega_v6 07:56 30.januar 2026.

Za zdravljenje takih tujcev je denar za Slovenske otroke in družine pa so dobrodelne donacije!!?? Mi nismo država ampa sramota države!!

• ender3 08:07 30.januar 2026.

so mi rekli v ormoži ,,da ne smem piti če jemljem zdravila Ker ko sem trezen sem že kar dober, ko pa pijem in zdravila jemljem pa postanen butast in zagrizen GOLOBIST

Leon 08:11 30.januar 2026.

Zakaj nisi ubogal zdravnikov ? Zdaj si to kar si !

• ender3 08:28 30.januar 2026.

alkohol je ZAKON

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.