Šport
18391 ogledov

Žalosten konec za Kopitarja, gostujoči navijači znoreli zaradi Slovenca

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 09:05 30.april 2023.

    LA je bil v tekmi podjetnejši, a je odločila nasprotnikova kakovost. Kopitar je tokrat poleg Kempeja imel na krilu še Arvidssona. Trojka ni delovala idealno in je trenerji med tekmo niso spreminjali. Arvidsson je uporabno krilo, ni pa vrhunski vsestranski ...prikaži več igralec. Vilardi, Iafallo ali Byfield bi bili boljša izbira. Kalifornijci so v igri za zmago ostali po srečnem naključju. Za 4:4 so zadeli po zlomu spodnjega dela palice nasprotnega vratarja. Sicer pa je bil gostujoči vratar boljši od domačega.

    • PasjaProcesija 09:09 30.april 2023.

      Skozi serijo je bil EDM boljši. Poleg kakovosti nekaj posameznikov so bili v igri z igralcem več zgodovinsko uspešni (55,6%). Tu leži odgovor na LA-jeve težave. Skozi redni del sezone so lahko prikrivali manjko kakovosti v obrambi, vendar se je ...prikaži več v končnici vse razkrilo. Korpisalo je v vratih nadgradnja glede na prejšnje stanje, a se je od njega pričakovalo še nekaj več. Branilci Kraljev so v povprečju prenizki in prelahki za boje v končnici. Gavrikov je korak v pravo smer, a je samo en igralec.

    • PasjaProcesija 09:13 30.april 2023.

      Podobno kot za branilce velja za napadalce. V povprečju so Kralji prenizki in prelahki. Fiala, Arvidsson, Lizotte, Moore itd. so lahko uspešni v rednem delu sezone, v končnici že manj, oz. samo napadalno. V menjavi Lemieux-MacEwen so Kralji morali dodati ...prikaži več še izbor na naboru leta 2024, a so fizičnega MacEwna zelo malo uporabljali. Taktična napaka je bila, da sta Byfield in Vilardi sezono odigrala na krilih. Tako je v končnici manjkal naravni center 3. napada. Lizotte to ne more biti, je premajhen.

    • PasjaProcesija 09:19 30.april 2023.

      Kako naprej? Kopitar je pod pogodbo še za eno leto. S trenutno filozofijo vodstva ne vidim, da bi Kralji kmalu osvojili pokal. Imajo presežek napadalnih branilcev na desni strani (Durzi, Walker, Spence, Clarke), ki pa jih nočejo menjati za druge ...prikaži več koščke mozaika. Leva stran obrambe ni konkurenčna. Pokal osvojiš s težkimi branilci. Anderson brani pametno, ni pa močan. Za Gavrikova upam, da ostane. Napad dosega gole, a je premehak. Byfield, Vilardi ali Kupari morajo v celoti dorasti centerski vlogi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.