In v moji. Pa danes ne delam cirkusa okoli tega. Sploh pa rezim v 2. polovici 80-ih let ni bil primerljiv s tistim po vojni, ko nam je udba hodila po bajti. Upam si trditi, da je bilo v 2.… ...prikaži več polovici 80-ih let vec svobode kot danes. Ker ne gre samo za to, da imamo vsake 4 leta faking volitve, ki so bv, in da lahko vrtis gobec (ki si ga lahko tudi tedaj), ampak tudi za socialno varnost, odnose v družbi in ostalo. Vse to je danes popolnoma v kurcu.
Zakaj bi bil tak več vreden človek kot pa tisti ,ki je garal 40 let za tekočim trakom,.Če navadni delavci ne bi delali,tudi on ne bi dobil plače.Je pa vsaj pravica,da vsi enkrat odidemo
Ender3 a te očim še kar tuče po betici zato ker mu kradeš tobak in ga potem prodajaš za travo,,Ender3 ti si mi jako sumljiv da kradeš sveče po pokopališčih
Živel Putin, Živel Trump Živel Erdogan Živel Vučič, Živel Plenkovič, Živel Orban, Živel Ši Džin Ping, Vsi ostali so kurci od ovce in pujse pepe Pogledam ocene,,, PA Koliko slovenaca ima protiv Velikih voditelja, Oni ki si proti velikih voditeljev… ...prikaži več so šalabajzerji in isto mislijo kot šalabajzerji, in tudi volijo šalabajzerje in tudi oženijo se sa šalabajzerjima in potem imajo tudi otroke šalabajzarje,,Pomeni njihovi otroci i so kanon futer v Ukrajini kjer jih Ruski vojaki streljajo kot zajce
po mojem je bil član komunajzerske partije no kot tak no da ..........
Si slabši kot pravi Cigo. Sramota za tistega, ki te ni vzgajal.
a te očim še kar tuče po betici zato ker mu kradeš tobak in ga potem prodajaš z a travo,,Ender3 ti si mi jako sumljiv da kradeš sveče po pokopališčih
Saj je pravi cigo
Bilo kuda, UDBA svuda !
Yep, bila je tudi v moji hiši - ko sem bil še majhen…
In v moji. Pa danes ne delam cirkusa okoli tega. Sploh pa rezim v 2. polovici 80-ih let ni bil primerljiv s tistim po vojni, ko nam je udba hodila po bajti. Upam si trditi, da je bilo v 2.… ...prikaži več polovici 80-ih let vec svobode kot danes. Ker ne gre samo za to, da imamo vsake 4 leta faking volitve, ki so bv, in da lahko vrtis gobec (ki si ga lahko tudi tedaj), ampak tudi za socialno varnost, odnose v družbi in ostalo. Vse to je danes popolnoma v kurcu.
Zakaj bi bila žalost..... Star kot zemlja, pri tej starosti bolan, ima veliko nadlog. Prišel je njegov čas in to je to.
Zakaj bi bil tak več vreden človek kot pa tisti ,ki je garal 40 let za tekočim trakom,.Če navadni delavci ne bi delali,tudi on ne bi dobil plače.Je pa vsaj pravica,da vsi enkrat odidemo
Nekatere komentarje je treba blokirat. A kdo bere?
V tej lopovski kriminalni tako imenovani sloveniji na levi in desni resnično ni možno kaj pametnega komentirat
A samo "lepe" komentarje bi pustil ? Naj ljudje pisejo kar mislijo, tudi ce je primitivno ...
Pierre zakaj kradeš nagrobne sveče iz grobov revežev in jih potem nosiš na grobove komunajzerjev samo da bi bil všeč komunajzerjem
boli me kurez
Kdaj bo vesela novica : Crknu je Milan Kučan.
Primitivnost janšizma v polnem sijaju..
To bo moral postati novi Dan osvoboditve ;-)
Ender3 a te očim še kar tuče po betici zato ker mu kradeš tobak in ga potem prodajaš za travo,,Ender3 ti si mi jako sumljiv da kradeš sveče po pokopališčih
Komunist in kot tak vemo kaj je predstavljal za družbo. Mlinski kamen.
Živel Putin, Živel Trump Živel Erdogan Živel Vučič, Živel Plenkovič, Živel Orban, Živel Ši Džin Ping, Vsi ostali so kurci od ovce in pujse pepe Pogledam ocene,,, PA Koliko slovenaca ima protiv Velikih voditelja, Oni ki si proti velikih voditeljev… ...prikaži več so šalabajzerji in isto mislijo kot šalabajzerji, in tudi volijo šalabajzerje in tudi oženijo se sa šalabajzerjima in potem imajo tudi otroke šalabajzarje,,Pomeni njihovi otroci i so kanon futer v Ukrajini kjer jih Ruski vojaki streljajo kot zajce
Zelo zaslužen, pošten in učen Slovenec. Globok priklon . R.I.P. Z vojaškimi častmi .
Ne seri. Ta budala ima velike zasluge, da so nas zrinili v Nato.
Ender3, a si nista bila s pokojnikom nekoliko v žlahti?
oba se bosta cvrla v paklu