Slovenija
109 ogledov

Zapis pravice do vode v ustavo obsojen na propad

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dezurni 09:58 17.april 2015.

    Če tudi SDS in NSi prispevata svoje glasove, bo podpora še vedno premajhna. Za vpis v ustavo je potrebna dvotretijnska večina - SMC pa ima 36 poslancev - zato brez njihove podpore nobena ustavna sprememba ni mogoča. Lp, Barbara Eržen

  • marabunta 13:03 17.april 2015.

    a smo v tej državi sploh še složni pri kakšni stvari, še tako življenjsko pomembna tema kot je vodna oskrba ne more teh naših modelov združiti in kar tekmujejo kdo bo zmetal drugemu čimveč polen pod noge, kdo bo bolj ...prikaži večj pameten in kdo bo čimveč kompliciral in mešal meglo, itak raja vse prenese, a ne ?? bruhhhhh....

  • Tonchka Tonchka 17:04 17.april 2015.

    a resno? kot človeška bitja, rojeni na Zemlji, bomo morali dobiti poštempljano, da imamo pravico do pitne vode, ki ni v lasti nikogar, sploh pa ne drugega človeškega bitja, ki uporablja včasih tudi ime "politik" "podjetnik" itd. Kdo pa je ...prikaži več njim dal pravico, da si lastijo vodo? Naj mi nekdo od njih pokaže pildek, da je mati Narava dala pravico njim, da lahko oni opravljajo z darovi Narave. Mi lahko to pokaže nekdo. Ne more! :))) Še malo, pa jim bom vrnila vse njihove pildke, ki so mi jih izdal, da kot človeško bitje lahko uporabljam mati Naravo in Živim na Zemlji.

  • jakec1575 21:28 16.april 2015.

    Tisti, ki tega ne bodo podprli, so se prodali kapitalu in lobistom. Za take reči se ima hrbtenico v mednarodnih odnosih. Ne pa za neke koalicije za otroke gre in kaj jaz vem.

  • maresem 09:10 17.april 2015.

    V parlamentu imamo itak samo majmune in opice in kaj lahko pričakujemo od take bagre? Samo tisto kar navadnega smrtnika spravi še bolj na kolena.

  • Robi Kimovec 10:15 17.april 2015.

    dajejo vtis da bodo s predlogom pravice do pitne vode, naredili dostopne ... skozi zadnja vrata bodo pa sprejeli še en zakon ki bo pa omejeval porabo al kako?

  • spenjac 12:50 17.april 2015.

    Drži. Mogoče pa lahko računamo, da bo kateri izmed SMrkCev glasoval po svoji vesti? Baje naj bi bilo tudi to mogoče...

  • As Dasa 06:30 17.april 2015.

    Tole našo oblast, stranke, in politike kateri bi radi prodali vse kar je možno, bi blo treba obtožit in kaznovat kot najhujše zločince za veleizdajo lastnega ljudstva, pa ni važno kam in za koga se skrijejo. Tole kar počno ...prikaži več je že čisti absurd. Naj kreteni prodajo to kar so sami ustvarili in ne to za kar se je narod odrekal od ust, z lastnimi žulji ustvarjal... Ja itak, sami niso v življenju nič ustvarili, večino jim je bilo podarjenega ali pa ukradenega. Banda qvizlinška. A bi radi revolucijo spet naredili? Bomo začel giljotine delat.

  • Senior 16:07 17.april 2015.

    To, kar se dogaja v naši državi, je superkretenizem!

  • spenjac 09:08 17.april 2015.

    Stranka mira cerara nima nobene hrbtenice. Na hitro vkup zmetani oportunisti. Zadnjič je Mesec podpr SDS, sedaj naj SDS podpre ta predlog in naj se predlog zapiše v ustavo. Kam pridemo, če ne bomo imeli niti normalnega dostopa do vode? ...prikaži več Razen, če bomo koncesijo podelil podpornikom mira cerarja, ki so mu plačali medijsko izpostavljenost pred volitvami - potem bo itak v medijih pisalo, da je vse lepo in prav.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.