Slovenija
225 ogledov

Zapravila dodatno uro in plačala štiri evre

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 08:08 22.april 2017.

Birokracija naša draga, na višku.Včasih tega ni bilo potrebno.Šel si na AMD in je bilo vse urejeno.

• Ferluci 08:10 22.april 2017.

"kjer velja MVD lahko preverite ..." Saj ni težava v tem, kjer velja MVD. Nacionalno vozniško velja praktično povsod in je popolnoma dovolj - in ne vem, zakaj bi si še oteževal stvari še z MVD. Prav tako pri najemu ...prikaži veču vozila nisem nikjer, v nobeni državi (Evropi ali USA) naletel na težave pri izposoji, še manj pa pri kontroli prometa s strani policije, še manj pa da bi bilo v mojim nacionalnim vozniškim karkoli narobe ali da bi bilo neustrezno.

• d 09:20 22.april 2017.

predstavli si da gres na drug konc sveta, hocs rentat avto, pa ti ga ne dajo ker nimas MVD, a se splaca reskirat ? Mislm da ne ...

• tlacan 09:36 22.april 2017.

Na seznamu, ki je v povezavi piše, kje je veljavno MVD. Če bi sklepal po navedbah, ki so v članku, bi moral imeti MVD tudi v Hrvaški, Italiji, Avstriji . . . Morda bi avtor članka raje napisal kje moramo ...prikaži več imeti MVD, ker nacionalnega ne upoštevajo in ne zavajati bralce, da trošijo za nepotreben dokument.

• Leonor 09:39 22.april 2017.

Pravzaprav je celo obratno. V Californii npr. mednarodno vozniško dovoljenje sploh ne velja, nacionalno pa velja do pol leta bivanja tam.

• Ivo 09:43 22.april 2017.

Jaz bi tudi izdajal MVD. Cca.100.000 € vsako leto, cca. 10.000 € na mesec. Pa jaz bi šel peš in sam iskat tisti papir na UE za ta denar... 30€ za list papirja, ki povrhu vsega še ne velja ne vem kako dolgo...

• k0libri 12:44 22.april 2017.

Jebenti, najman severnoatlantsko rusko in ameriško floto bi morali aktivirati zaradi tega in 77 tomahavkov poslati. Zakaj se gredo babe pritoževati, mi niikoli ne bo jasno. Zastonj bi moralo biti in čakati bi morala minus 1 uro, pa še baba ...prikaži več ne bi bila zadovoljna.

• wolf.ata 14:34 22.april 2017.

vse samo zavajanje folka,pobiranje denarja,pika

• Ferluci 12:32 22.april 2017.

Še enkrat - v Evropi ni potrebno, v Ameriki tudi ne. Zavajanje folka. Res pa je, da ga mogoče za čefurlandijo rabiš - tega pa ne vem.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.