Avto
52 ogledov

Zaradi kazni smo dobili polže na cestah

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 09:44 17.januar 2014.

    Kazni so še naprej smešno nizke za pijance. Potem avtor članka glede počasnosti verjetno še nikoli ni vozil po Italiji. Kar imam izkušenj v Avstriji pa tudi vsi vozijo dosledno po pravilih, ki so prav smešne na nekaterih delih avtocest.

  • Dejan+ 11:31 17.januar 2014.

    se prepričan, da sem daleč nadpovprečno na cestiTrdim da je zelo malo polžev. Polži so tisti, ki čutijo da ne obvladajo in jih je strah (stari, hendikepirani). Upočasnili smo pa mnogi. Več kontrole je, višje so kazni, nižji standard, ...prikaži več strah nas je za pleh , zase in za druge, varčujemo z gorivom in ne norimo . . . .

  • detelj 15:40 17.januar 2014.

    točno to. največja nevarnost na cestah so inkasantje.

  • depresija 16:40 17.januar 2014.

    A mogoče tale veleum enači ''vožnjo po polžje'' z vožnjo po omejitvah? Naj se pamtnjaković rajš svoje formule 1 drži..

  • mima-šiš 17:13 17.januar 2014.

    Od kdaj je pa Ališič strokovnjak za prometno varnost? A samo zato ker komentira F1? Vsak policist ki je preživelel vsaj 10 dni na terenu ve več povedat na to temo kot pa on.

  • Presvetli 17:38 17.januar 2014.

    Bravo limona z olupkom,čisto pravilno si povedal.Samo študirajo katera baba bo hotela odlužit raje kot plačat kazen.O tem policijskem športu pa nihče noče govorit!!

  • dragec 17:39 17.januar 2014.

    Miran, kako imaš lepo ritko

  • stojči 21:53 17.januar 2014.

    To najbolj ve, kakšna je, njegov partner Mario Galunič :)

  • McClain 02:26 18.januar 2014.

    alisic ravno ni nek relevanten faktor za hitrost, ker je bil v kartingu vedno tazadn in to tako, da si ze na oko opazil da se nekdo po polzje vozi, razen ce je tolk napredoval kot baje Alenka Bratusek v ...prikaži več znanju anglescine...

  • vzev 12:02 17.januar 2014.

    Potem pa ne vem kje se voziš. Jaz skoraj vsak dan, ko grem iz službe pridem v kolono za kakšnim vozilom, ki vozi 60km/h namesto 90km/h. In potem ga je še zelo težko prehiteti, ko je veliko prometa tudi v ...prikaži več drugo smer. Ampak policija ne bo nikoli kaznovala takšnega voznika, čeprav ne vozi po cestnih predpisih (če naredi kolono jo mora spustiti na prvem možnem mestu).

  • Razor 16:21 17.januar 2014.

    Pa kaj bi rad videl, da se začnemo usi Slovencelni vozit z kurčevim javnim prevozom in prodamo ves pleh? Zate kolikor vidim lastiti si avto pomeni nekaj slabega in zaostalega, ampak pri nas je avto nuja, ker smo preveč razmigana ...prikaži več dežela, da bi vozili tramvaji na vsako vas in ne živimo usi v mestih, da ko stopiš iz bloka te že na vhodu avtobus čaka. Prav tako morajo nekateri, ki živijo na podeželju do službe, ki jo imajo v mestu narediti tudi do 50+ kilometrov, in to drugače kot z avtom ne gre, saj če e slučajno pelje kak avtobus na vas pelje še to samo 2x na dan - 1x zjutraj in 1x popoldne. Zato sam dokler bom zaslužil dovolj, da lahko kupim kvaliteten avto in ga vzdržujem kot se spodobi, javnega prevoza še povoham ne.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 10:15 17.januar 2014.

    Sicer se strinjam, da je vse skupaj polzje, ampak dej Alisic jao jao, enkrat jamras kako slovenci grdo hitro vozimo, zdaj pa tako ... Glede obdavcitve avtomobilov - na Danskem so avtomobili obdavceni 100% in je super! Ljudje imajo denar, ...prikaži več pa jih veliko avtomobila raje sploh ne kupi, javni prevoz je 1A, prides na Svedsko ze takoj boljsi avtomobili in vse skupaj, kaj pa vem, bolj balkansko ... Alisic kje ti stalno Svico jemljes, tam so razlike med ljudmi tako velike, da glava pece. Zalostna drzava je Svica v resnici.

  • frogstomp 14:51 17.januar 2014.

    se strinjam predvsem s prvim odsekom intervjuja. nove naprave za merjenje varnostne razdalje so največja nevarnost slovenskih avtocest do zdaj.. tudi če se pripeljemo 130 in na nadvozu opazimo oderuha v modrem z objektivom gre noga avtomatsko na bremzo, za ...prikaži veča vozilom se v najboljšem primeru strni kolona, v najslabšem pa sledi verižni trk. strah, ki ga občuti še tako previden voznik ob pogledu na modrasa je občutek eksistencialne ogroženosti, saj kazn ni vzgojna namreč ti pobere vse.

  • YASSIR 17:26 17.januar 2014.

    Zanimiva povezava če koga zanima katera delnica Ljubljanske borze je v letošnjem letu (15 dni) pridobila 200%sspojdite na spodnji linkhttp://www.denarinfinance.com/?page_id=20in na vrhu tabele stolpec letos kliknite na puščico navzdol in se bo sortiralo

  • ljimonad 17:20 17.januar 2014.

    Bravo Ališič prav si povedal kar se tiče policije. Ko imamo divjake na cesti, ali kot praviš objestneže jih ni nikjer, kot jih ni nikjer ko se kakšen preplašeni voznik na odprti cesti vozi 50km na uro ali pa manj. ...prikaži več Žal policija nima časa, saj zalezuje iz grmovja, ali je kakšen voznik nepripet, oziroma ali kateri ob minimalni hitrosti v mestu telefonira. To je tisto o inkasantih kar je popolna resnica. Pa še precej "šerifov" je v naši policiji, kateri uživajo ob zvoju sirene in rotirajočih lučeh, da ustavijo kakšno gospo, katera se jim je dopadla iz avtomobila.

  • stanekos 11:20 17.januar 2014.

    no, ne vem, kje se ti voziš... Pri Avstrijcih je veliko omejitev na avtocestah, ker jih nenehno obnavljajo, redno vzdržujejo. Kazni so res drakonske. Nisem pa še podatkov policije, koliko voznikov so kaznovali zaradi prepočasne vožnje, ki je prav tako ...prikaži več nevarna, pa ležerna vožnja po desnme prehitevalnem pasu... Včasih imam občutek, da se vozim v Angliji.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.