Pod streho /pod-streho/gradimo-obnavljamo
26046 ogledov

Zaradi napak monterja več škode kot koristi

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 07:49 17.februar 2025.

rabte slike "strokovne" montaze od Lunosa? Sam recte! Med drugim tudi to, da je ob dezju tekla voda v hiso, kot tudi to, da je voda zamakala med izolacijo in zidake!!

karjola 06:30 17.februar 2025.

kje je boljši lunos od konkurence? V ceni

• BenX 07:09 17.februar 2025.

Dražji. In pa manj kvaliteten - občutno. Jaz sem na koncu vzel Kers 50+, predvsem, ker je ventilator na zunanji strani toplotnega izmenjalnika - po moji logiki bi tak sistem moral biti bolj tih. V ožjem izboru je bil še ...prikaži več produkt podjetja Klima Elektro, kakovosten, zelo profesionalno in vljudno osebje (na Celjskem sejmu mos), pri Lunosu me niso jebali 5%, čeprav sem prišel zapraviti kar lepe €€€.

• 4krogci 07:50 17.februar 2025.

In glede na to, da ni oznake PROMO, kot je potrebno ob plačanih reklamah, ta članek posredujem na inšpektorat, pa naj se oni ukvarjajo z vami in nategunom od Lunosa!

• atamama 07:06 17.februar 2025.

Manjka oznaka PROMO

• Chrisui5163 22:17 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• radovednica 09:58 17.februar 2025.

Vsi gospodje nateguni prezračevanja! Osnova je poznati prostornino vsakega prostora, gradbene elemente, namembnost prostora in orientacijo glede zunanjih vplivov na prostor. PREDVSEM PA GOSPODJE NATEGUNI LUNOS ALI MUNOS ali kdorkoli: NAJPOMEMBNEJŠA PRI PREZRAČEVANJU JE CIRKULACIJA IN IZMENJAVA ZRAKA! KJE IMATE ...prikaži več V SISTEMU ZAJEM ZUNANJEGA ZRAKA?? O tehniki ni ne duha ne sluha!!!

• BenX 11:57 17.februar 2025.

Ne razumem. Kateri zrak bi pa prezračevalnik naj zajemal, če ne zunanjega? 🫤

• 4krogci 13:07 17.februar 2025.

BenX...v prvi vrsti pri kvalitetnem prezracevanju imaš locen vstopni in izstopni zrak....Pri teh tadragih ventilatorjih pa imaš zgolj in samo en malo bolj fensi in drag ventilator ki vsrkava hladen/topel/suh/vlažen,..zrak v prostor.......z drugimi besedami odpri okno za 5minut in bo ...prikaži več ucinek identicen pa zastojn bo......pač nekoc smo to znal nardit in je blo OK, sedaj pa vse neumnosti od tehnologije, zivimo pa v mokri spuzvi

• BenX 15:32 17.februar 2025.

4krogci, ne razumem kaj mi hočeš sporočit. Moje vprašanje se ni nanašalo na to kaj je kvalitetno in kaj ne. To z odprtim oknom je pa tudi bolj tak, teoretično ja, v praksi pa vseeno ni vse tako enostavno. Vsaj ne zmeraj.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.