Slovenija
709 ogledov

Zaradi požara v Severni Makedoniji pretresen tudi Golob

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1657f9890a40beeed90a52aef67a74622fa1b1ee 10:51 16.marec 2025.

Tudi na poplavah se je fotkal, govoril kako bodo pomagali, potlej je poniknil, odletel drugam.

• Ender3 12:45 16.marec 2025.

Tudi JJ se je fotkal in svojim poplavljencem kazal čiste škornje. Lopato pa imel samo za okras..

• Idioti 11:36 17.marec 2025.

Briga me kam je odletel , sam vem da je DENAL ODLETEL SS BAGRI v Ukraino , brez da nas je vprašal !Boš videl na volitvah a je potrebno vprašati narod al ne !

• Friderik1950 13:26 16.marec 2025.

Ne razumem, zakaj se organitorji tovrstnih zabav ničesar ne naučijo, saj gre za klasiko smrtonosne uporabe eruptivnih ognjenih efektov v zaprtem prostoru. Res žalostno.

• Idioti 11:30 17.marec 2025.

Ne bit preveč presenečen ampak sprejmi zakon , da bo ob izdaji dovoljenja za množično prireditev tudi poročilo požarnega inšpektorja občine , na katerem bo pa pisalo tudi , kaj vse bodo in lahko počnejo na odru . So za ...prikaži veča NL okrasili hodnike s papirnami verigami od pritličja do strehe . Sem jim tako dol pometal , da so sam gledal , kam je šel njihov popoldanski trud !

• Adamay_1916 20:26 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Idioti 11:34 17.marec 2025.

Men so prišli organizatorji za dogodek v dvorani , 2 dni prej probat spuščat umetno meglo v hodniku , če bi se slučajno vključil požarni alarm , da se to ne bi zgodilo na predstavi .

• Plavi-mil 16:01 17.marec 2025.

Jaz sem pretresen, da imamo takega luzerja za PV, kateri niti ne ve kdo je PV v S. Makedoniji in vošči človeku, katerega že zdavnaj ni.

karjola 15:58 16.marec 2025.

Jaz sem tudi pretresena ko izvem da domo dajali denar za orožje namesto za penzije in javno zdravstvo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.