Slovenija
49 ogledov

Zaradi turizma s smetmi se odvoz draži

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 08:38 02.april 2013.

    Verjetno govoriš "pri vas" v smislu tvojega gospodinjstva, hiše....jaz sem mislil na celotno območje, ki ga pokriva neko komunalno podjetje. Recimo, če živiš v bloku in dosledno ločuješ odpadke, jih pridno razvrščaš, potem pa pride sosed z velikim žakljem in ...prikaži več vse skupaj odvrže v zabojnik z navadnimi smetmi....ko bodo cela naselja začela delati na tem, se bo kaj spremenilo, nič prej. Zato pa je potrebno vzgajati mladino, ostale pa žal, ne bo streznilo drugega kot drastična podražitev storitev. Žal.PS: Pa nisem iz kakšne komunale. ; )

  • jzzzze 08:03 02.april 2013.

    pri nas delamo (skoraj) tako kot opisuješ...pa imamo vseeno vedno dražjo komunalo!?

  • izRODEk 08:00 02.april 2013.

    Krivi smo potrošniki sami, ker slabo ali pa sploh ne ločujemo odpadkov!Če bi vsi dosledno ločevali, če bi vsako konzervo rib prej, preden jo odvržete, še malo poplahnili z vodo, če bi vsak jogurtni lonček, ovit s papirjem, dosledno ...prikaži več ločili (papir v papir, lonček v embalažo) itd., bi bilo navadnih odpadkov, ki se vozijo po SLO za vsaj 30X manj, s tem manj smetarskega turizma in več priprave za surovine, s čimer več možnosti za zaslužek, tudi za kakšno dodatno zaposlitev.Ampak najlažje je kritizirati po medijih, smeti pa brezobzirno metati vse v en koš.Treba je odvoz smeti podražiti še za kakšnih 5X, da se boste streznili, mogoče se bo potem kaj spremenilo..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.