Slovenija /slovenija/jaz-porocam
62 ogledov

Zasnežena dolenjska avtocesta

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • josethim 11:12 11.februar 2012.

    Pizda ste že tečni s takimi prispevki. Skoz okno poglejte pa bote vidl, da je NEMOGOČE splužit vse ceste!!!! Če se pa niste sposobni vozit po taki cesti (s prilagojeno hitrostjo in zimskimi gumami), pa se ne vozit okol.

  • Bozidar.Frelih 11:18 11.februar 2012.

    Cesta je pobeljena, očitno pa ne zasnežena in neprevozna. Nikjer ne vidim obtičalih vozil. Verjetno pa bi bila vožnja z največjo dovoljeno hitrostjo "malce" nevarna. Vožnjo in hitrost je pač treba prilagoditi vremenskim razmeram. Je treba pač računat da se ...prikaži več za pot porabi malce več časa. Bralki tudi priporočam slikanje v prostem času, v avtu pa naj raje pravilno drži volan, namesto telefona. No, če je lahko med vožnjo še slikala pomeni da vožnja in razmere na cesti niso bile tako resne kot bi nam rada predstavila.

  • perica 11:19 11.februar 2012.

    kaj ni spluzeno.po taki cesti se da komot vozit 70 na uro.ce pa niste sposobni bodite pa doma.........................................................!!!!!!!sitni ste ze s temi članki

  • motorcki 22:08 11.februar 2012.

    Gorenak bo takoj ukepal ja,že hiti....

  • Stolp 12:49 11.februar 2012.

    josethim:Nemogoče je splužiti vse ceste kot si rekel, ampak avtoceste morajo imeti prednost. Če še te niso splužene je to res blamaža in sramota za zimsko službo!StricBedanc: Taka cesta ni samo malce nevarna ampak zna ob teh temperaturah ...prikaži več in pomrznitvah ratati orng drsalnica! Pa tudi če je samo malo. Je že dosti da je tveganje za nesrečp večje. Zakaj? Že tako jih imamo veliko!perica: tudi če se da res komot voziti 70 km/h - mi s cestnino in dragimi vinjetami plačujemo avtoceste za prevoznost z hotrostjo 130 km/h(oz. manj na le določernih odsekih) zato hočemo da so ceste temu primerno urejene in splužene. S tem denarjem plačujemo tudi zimsko službo - za kaj že? menda ne da si bo jajca praskala!soncnica: namen cest ni samo da te pripeljejo v šoping, na izlet,... ampak je marsikdo danes imel tudi službo npr. poleg tega pa bog ne daj da pride kaka izredna situacija kjer so minute odločilne. Ceste morajo biti pretočne kolikor se v danih razmerah da.<

  • Stolp 12:49 11.februar 2012.

    V Nemčiji sem že nekajkrat vozil v snežnih razmerah in tam gredo plugi na pot takoj ko začne padati sneg.Žurnal prav da ste to objavili in bralki hvala za prispevek, ne glede na to kaj pišejo spodaj! Take ...prikaži več stvari morajo priti v javnost in o tem se mora govoriti sicer se bo zimska služba še bolj polenila. Vsak naj drugič tako situacijo prijavi tudi ustreznim organom! Le tako bomo našo zimsko službo spravili iz balkanske na evropsko raven!

  • KOJAK 13:46 11.februar 2012.

    Se strinjam Stolp. Avtocesta mora biti vedno prevozna z vsaj 130km/h uro saj smo plačali vinjete. Če bo dež, naj bo suha, če je toča, naj naredijo streho in če bo vojna naj jo branijo s tanki... SAJ SMO VENDAR PLAČALI VINJETE.

  • soncnica 11:30 11.februar 2012.

    Se strinjam s predhodnimi komentarji ... res no, zoprni ste že. K da bi blo pou metra snega! Če te tok moti tale centimeter, pač ne greš v LJ v šoping, ampak ostaneš doma. Eni pa tut rinejo v vsakem ...prikaži več vremenu ven, posebno ko res ni nujno, pol se pa sam neki napenjajo.

  • Sandi Debeljak 11:56 11.februar 2012.

    avtocesta lj -obrežje je popolnoma zasnežena

  • Aleš Jordan 13:08 11.februar 2012.

    Kaj se čudite....februarja še nikoli ni snežilo.....presenečenje pač....

  • Valentina Grubor 13:30 11.februar 2012.

    Zakaj bi pa plužili,saj smo že vsi kupili vinjete!

  • mojmir 15:09 11.februar 2012.

    In če kdo v svoj gušt zajebava uporabnike naj se ga nalomi kot mačka! Na urgenci ga bodo že porihtal. Če ma sesute možgane nič hudga, naj mu dajo umetne, če ma ude neuporabne sej ma kdo da ga poriva ...prikaži več na vozičku....SEJ JE VENDAR PLAČAL ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE!Pa do smrt nej tut žvi v eni luknji odvisen od negovalk. SEJ JE VENDAR PLAČAL INVALIDSKO ZAVAROVANJE.Tudi jaz sem eden od dolenjcev, ki ne preenesem počasnosti naše zimske službe.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.