Slovenija
117 ogledov

Zastrupitev kritična predvsem pri starejših

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • moder 08:24 23.junij 2015.

    Glede na izjave je tale doktror več kot očitno kupil naziv, si predpisal nekaj farmacevtskih zvarkov in jih veselo konzumra. Od konoplje in njenih derivatov še nikoli ni nihče umrl in da ti izjavi to doktor, je pa že tragikomedija,...

  • JONIJONI 21:08 22.junij 2015.

    Golazen novinarska piše v korist lobijem. Zakaj ne omenite koliko zastrupitev z alkoholom se rešuje vsak vikend v bolnicah, še posebno ob kakšnih večjih praznikih.Pa koliko smrtnih žrtev je zaradi alkohola in koliko zaradi konoplje.

  • Pepe007 14:44 22.junij 2015.

    A ni THC samo zdravje, ki reši bolezni tega sveta?

  • dimnikar 15:41 22.junij 2015.

    Z vsako zadevo lahko overdosaš, tudi z Aspirinom. Neznansko butasto nerazumevanje tematike tako komentatorjev kot samega članka je zaskrbljujoče.

  • mph 16:48 22.junij 2015.

    Sramota pa je, da nek vodja centra za zastrupitve takšne klanfe okrog spušča.

  • francl12 16:58 22.junij 2015.

    upam, da bodo odgovorni odgovarjali, kar je preveč je preveč, sedaj se že 70 letniki "pohajo".

  • erikkk 21:03 22.junij 2015.

    Me sploh ne čudi ko se omenja žalec in droga.

  • Avatar praufo
    praufo 14:28 23.junij 2015.

    Kaj to pomeni "pohajo" ?

  • dragec 21:21 23.junij 2015.

    STAREJŠI NARKOSI

  • Smesko 14:58 22.junij 2015.

    Najlažje je služiti na bolanih oziroma naivnih, ker se od takih najlažje dobi denar... In ker je večina promocije v Sloveniji takšne, da izpade kot da je konoplja/marihuana/trava/... zdrava, naravna zadeva, ki ne škoduje nikomur (oziroma je celo zdravilna), imajo ...prikaži več to ljudje za pozitivno stvar in bi jo radi poskusili - poznam kar nekaj primerov, kjer bi celo starši dali otroku za poskusit (v enem primeru so me celo prosili, če lahko kje zrihtam travo, da bi pozdravilo sina, ker ima neke zdravstvene težave). V medijih bi se moralo o tem več pisati kaj je dejansko res in kaj ne in kaj se lahko zgodi itd.

  • moder 15:49 22.junij 2015.

    res grozno, bolel jih je trebuh od smeha,... “Bilo je kot v filmu”Kmetijska svetovalka Maja Klemen Cokan je za Dnevnik spregovorila o grozljivi izkušnji. »To je bila za vse nas velika izkušnja, ki se je na ...prikaži več srečo končala brez trajnejših posledic. Predavatelj nam je skuhal konopljin čaj, s sabo pa je prinesel še škatlo piškotov. Bili so zelo okusni, masleni. Bili smo prepričani, da je v njih samo industrijska konoplja. Čez približno pol ure pa smo občutili, da se z nami nekaj dogaja. Vsi smo se na ves glas smejali. Razvezali so se nam jeziki, misli pa so šle po svoje. Nekateri so smrčali, drugi so rigali, spet tretji so kot izgubljeni tavali naokoli. Bilo je kot v filmu. Še sreča, da nas ni nihče posnel. Kako bi se smejali ljudje, če bi videli naše obraze, in slišali, kaj vse smo govorili. Groza! Potem so prišli gasilci in policisti. Sprva sem se upirala in sem rekla, da ne grem na odvzem krvi, potem pa sem se seveda uklonila in naredila to, kar je bilo treba. Upa

  • mph 16:47 22.junij 2015.

    V življenju je nisem probal osebno, vem za ljudi, ki jo uporabljajo pri raku, multipli, ... nisem ekspert, ... ampak toliko bedastih izjav pa že dolgo ne, da bi verjetno morali koga kazensko ovaditi. In nehajte že enkrat manipulirat z ...prikaži več "zastupitvami"; čeprav verjamem, da vas farmacevtska mafija stimulira k temu, verjetno tudi finančno. Ameriški National Cancer Institute pravi, da NI MOŽNO, da nekdo umre zaradi overdoza od hašiša, ker ni receptorjev v možganih, kjer bi lahko npr. ohromili dihanje ali motili srčni impulz. Lahko pa seveda povzroča slabost, močno vrtoglavico, ... kar sicer pa res lahko ampak POSREDNO privede so nesreče. Zato med vožnjo je ni za jemat, kot ne alkohola. Sem pa tudi sam proti "zadevanju", zelo pa za omogočit ljudem, še posebaj takim, kjer je medicina itak dvignila roke, da se zdravijo kakor sami želijo.

  • jakec1575 17:40 22.junij 2015.

    Pri gobah in alkoholu, salmoneli, ki se takorekoč dogajajo nekajkrat letno se ne razpisete o zastrupitvah toliko kot ste se tukaj. Zakaj je nekdo zelel narediti medvedjo uslugo industrijski konoplji ravno v času ko so legalizirali proizvodnjo semen,ne vem. Upam, ...prikaži več pa, da ne bo vpilvalo na povečanje števila hektarjev.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.