Slovenija
1148 ogledov

Zato na belem listku ni pošiljatelja

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 09:46 11.december 2016.

Kakšni neumni izgovori !

• a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 12:40 11.december 2016.

Kaj??? A zato ker v zakonu ni napisano, se tega ne da? Dej dej dej.... Že večkrat sem videla bel listek, kjer je poštar iz vljudnosti napisal ime pošiljatelja (ponavadi firmo). Pač ni obvezno, ampak če ni obvezno še ne ...prikaži več pomeni da se tega ne da naredit. Pa kaj je s to državo? A vlada misli, da če nekaj ni obvezno, da pač se potem tega ne da naredit al kako? Bolano, gnilo, za bruhat...

• maresem 10:37 11.december 2016.

To so samo za lase privlečeni izgovori od nesposobnih poštarskih delavcev in gnile vlade.

• tomaz 10:20 11.december 2016.

Imam najeti poštni predal, vendar pošta za priporečene pošiljke, ki se morajo vročati osebno ne pusti obvestila v poštnem predalu, ampak ga pusti nekje doma pri meni, lahko tudi na vratih kljuke. Če listka nisi opazil ali našel, se po ...prikaži več se po 15 dneh smatra. da je bila pošiljka vročena. Na mojo urgenco na pošti, naj mi to puščajo v poštnem predalu, so odgovorili, da ne smejo, ker je pač taka zakonodaja...sedaj pa vedi kaj je prav. Kaj pa je poštni predal drugega kot nadomestek "kastelca" na nekem naslovu...

• brane.og 14:06 11.december 2016.

Pa kaj bluzite zdaj greste to pisat ko so ti listki že zgodovina pošta jih več ne uporablja razen v redkih primerih če pa kje ni tako bo ta z marcem 2017 sigurno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.