Svet

Zato številni evropski mediji zdaj pišejo o Marti Kos

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 17:14 07.februar 2026.

Sovražniki mojega sovražnika so moji prijatelji.

• Dieta 17:30 07.februar 2026.

Evropa stran od sedanjih zaveznikov, ki to niso . Trump, ki počne neumnosti, izjavlja neumnosti, potem laže, da ni bil vmešan, EU potiska stran od ZDA. Časi se menjajo in EU se mora tudi. Ena od potez je povezave z ...prikaži več z Indijo, sedaj še nabava plina v Aziji, ker tudi tu Trump škoduje EU

Ruska_Zmaga 18:49 07.februar 2026.

Ko minoren del svetovne populacije, merjen v decimalkah z nulo spredaj vsiljuje svoje blodnje celemu svetu. Zanimivo je poslušat to levajzarsko anarho svojat, ko govori, cela Evropa je proti, cele ZDA so proti itd. To je tako daleč od resnice, ...prikaži več da kar boli. Med tem ko normalna populacija dela in skrbi, da se to kolesje samoumevnosti vrti, ta indoktrinirana brezposelna falanga razbija okoli in vsiljuje poglede.

Ruska_Zmaga 18:49 07.februar 2026.

Najbolj tragično pri vsem tem pa je, da mediji prav patološko forsirajo te neuravnovešence, iz tega delajo zgodbe, ter predvsem pri neinformiranemu delu populacije kaže izkrivljeno sliko. Levajzarji, ko bo enkrat tihi večini počil film, ne bi bil rad v svoji koži.

Ruska_Zmaga 18:50 07.februar 2026.

Ta minorni odstotek svetovne populacije to počne samo zato, ker so del te agende tudi mediji, kateri demonizirajo vsak poskus vzpostavitve neke normale in depolarizacije, visoko šolstvo kot generator agend ter politika, kateri anarhično stanje odgovarja.

Mia21n 19:35 07.februar 2026.

Iščеš dekle za eno noč💋? Dobrodošli - https://sex21.fun

• Ender 19:54 07.februar 2026.

jaz volil golub budem ,ako budem trezan,,,če ne pa janez frnovsek sem da vceraj volil

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.