Šport
64 ogledov

''Zavec samo še boksarska vreča''

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zlatane 19:00 26.november 2015.

    lavdan, lahko te je sram, kar pišeš. tudi jaz sem bil 6 let karateist in vem, če je urejeno v glavi, je to prav tako šport. za mene pa je dejan slovenski heroj, kar ti prav gotovo nisi. za to ...prikaži več kar pa si napisal, pa si podn družbe. kaj če je dejan staknil trajno poškodbo, boš potem tudi tako pisal?

  • Avatar mike1968
    mike1968 17:20 26.november 2015.

    kaj reči na to. Nočem kritizirati Zavca, ker je res (bil) dober in srčen borec. Zadnje dvoboje je imel vedno težave s poškodbami, dvakrat arkada, sedaj še vrat. Naivno je bilo pričakovati, da se bo lahko kosal s Kubancem, ki ...prikaži veči je vseeno vipja kategorija kot dejan in seveda mlajši. Upam, da je Dejan vsaj dobro zaslužil in da zaključi kariero kot nosilec pasu.

  • Lavdan 18:43 26.november 2015.

    E moj Zaveck, dobil si kar si iskal. Sovražim vse pretepaške športe, ki po mojem nimajo pravico do imena šport. Upam da si vsaj pošteno zaslužil in boš lahko pošteno preživel sebe in družino.

  • mirror 23:30 26.november 2015.

    Vsi borilni športi so samo fizično pretepanje. So pa uporabni za policijo, varovanje in vojsko za obvladovanje izrednih situacij. Se pa spominjam precej karateistov in judoistov, ki so svoje znanje zlorabljali in vedno imeli težave s pretepi v družbi in potem s policijo.

  • Undertaker 07:51 27.november 2015.

    Če se človek ukvarja z borilnim športom ve, da to ni pretep ampak cela filozofija. Pravi športni borec se ne pretepa po ulicah, kot to počnejo mulčki, ki trenirajo samo zato, da se potem "duvajo" pred vrstniki in izzivajo naokoli, ...prikaži več dokler jim kakšen gradbinec ali kmet ne "pršvasa ene okol kepe".

  • Igor Brigita Damiš 11:44 27.november 2015.

    Daj nena bluzi, brigaj se z svojo družino in preživetje...

  • Miki Osabnik 14:40 27.november 2015.

    Podlo od novinarja da tako uspešnemu športniku ob koncu kariere napiše takšno naslovnico.

  • VIKTTOR 19:45 27.november 2015.

    Z tem pasom, si še riti ne more obrisat.

  • markus 16:00 26.november 2015.

    Sedaj veste, zakaj rečejo, da se športnik mora posloviti, ko je na vrhu... Škoda, da se takole blamira pred svetom. Lahko bi se poslovil kot šampion. Izgledalo je, kot da je šel zdaj boksat le zato, da pokasira pol milijona ...prikaži več dolarjev. Sem razočaran. Kolikor sem videl dvoboja, Zavec že od začetka ni mogel konkurirati Lari. Enostavno se mi zdi, da je samo držal obe roki pred obrazom in to je bilo to. Ni bilo nekega truda z njegove strani, pa toliko pompa je bilo pred dvobojem. Res pa je tudi, da je tudi Lara bil nekoliko nešporten ob zadnjem udarcu. Je videl, da je Zavec dvignil roko za prekinitev, pa ga je še kar boksnil. Vsaka čast Zavcu za pretekle dosežke. V ZDA pač ni konkurenčen.

  • Avatar skeptik
    skeptik 12:58 26.november 2015.

    Ko bo Zavec prebral te komentarje, ga bodo prav gotovo boleli bolj kot poškodovana rama. Žal so zelo blizu resnice. Mr. Simpatikus.... Čas je za dostojno slovo, če je po takem porazu to sploh še mogoče. Škoda, da si se ...prikaži več blamiral za teh par $$$

  • matermila 14:17 27.november 2015.

    Za teh par $,bi mu tud jaz goflo nastavo.Bi mi prav prišli.Sicer pa Dejan ni imel proti Lari nobene možnosti.Že na vaganju sem rekel da jih bo fasal.Škoda,bil je srčen borec,dokler je lahko še pariral mlajšim in hitrejšim.Evropa je njegov ...prikaži več domet in tu se bi še našel kak boksar,ki bbi lahko izgubil proti njemu.V Ameriko pa nikar naj ne rine več,statistika pove vse.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.