Zdravje /zdravje/aktualno
1161 ogledov

Zbolela je za redko boleznijo

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Nikky 18:13 09.februar 2016.

    Kaj pa hudo bolni otroci revnih staršev? Če že imamo za izbirat, komu bi namenili sredstva, bi najprej bi na prednostno listo postavila hujše primere...Kaj pa je z našim zdravstvom, da ne more kriti zdravljenja? Bo to omogočeno samo nekaterim? ...prikaži več Ravno najbolj ubogi so problem, ker niti zase ne morejo poskrbeti, se postaviti za svoje...Poleg tega so družabna omrežja že nasičena s takšnimi in drugačnimi primeri. Kaj bo, ko bodo začeli vsi bolni in revni prositi za pomoč, se zdravit v tujino? Kaj pa tisti, ki jo resnično potrebujejo, ki res ničesar nimajo. Poleg tega prositi denar na tak način, ki ga daš pol v žep...

  • arhivsko 19:15 09.februar 2016.

    Lej, lahko pomagaš, če želiš. Ali pa si tiho.Nikoli ne veš, kdaj bo tebe kaj doletelo.

  • Nikky 20:10 09.februar 2016.

    Tiho? Oprosti, ampak punca se je javno izpostavila ali ? Poleg tega imam pravico da izrazim svoje mnenje in predstavim tudi drugačen pogled na zadevo. Problem je, ker ljudje danes preveč enosmerno razmišljajo. Nekateri nimajo niti za hrano, kaj šele ...prikaži več dopust..., težava je v tem, ker se ljudje niso pripravljeni več nobeni stvari odreči, nekemu življenjskemu stilu, ki ni ravno poceni in ni nujen za preživetje, mislim na luksuz, kot so potovanja. Če človeka doleti, se najprej prosi za pomoč najbližje, računaš na dobroto ljudi, ki so ti najbližje, na mamo, očeta, mogoče partnerjeve starše, brate, sestre, najboljše prijatelje?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.