Slovenija

Zdaj je jasno: Takšne so po novem cene bencina in dizla!

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • pavel100 20:05 09.marec 2026.

Drva so zakon.

Sofia21f 21:00 09.marec 2026.

Tražiš li djevojku ilі ljubavnicu za sеks? Isprobaj оvu web stranicu - https://sex21.fun

• radovednica 19:35 09.marec 2026.

In ne pozabi na žlahto, nutrije so spet na pohodu. Vse bomo potolkli in Vam na prag prinesli.

• Burja 20:54 09.marec 2026.

Ko berem takšne komentarje, me mika da po dvajsetih letih prekinem volilno abstinenco in obkrožim karkoli na levem polu.

Kimberley-Echo 21:57 09.marec 2026.

Takšni komentarji ne-bi smeli biti dovoljeni! Tudi jaz bom naredil tako Burja.

• Rim 22:10 09.marec 2026.

Pa v resnici večjih razlogov za podražitve nafte ni. Hormuška ožina je prehodna, ladje nadaljujejo dostave kot do sedaj, načrpane količine so velike povsod drugod. Razlogi za finančne skoke so nekje drugje, pa tudi ti se bodo relativno kmalu unesli.

• radovednica 19:34 09.marec 2026.

Ja, vlada je res ublažila cene. Ne delajte se norca iz nas. Zakaj je bencin komaj opazno dražji, najboljše gorivo, dizel za nekajkrat bolj podražen in zakaj, najboljši, večni energent še najbolj? A kurilno olje zaradi kmetov? Hospod Holop in ...prikaži več druščina, volitve ste že izhubili! Pa tiste vaše prijatelje, ki so šli na zimske počitnice s pamži v Dubaj, ste tudi reševali z našim denarjem, namesto, da bi jih pustili tam, pa ne bi bilo treba dražiti goriv! Ej, ej, ma oštja Halobček ti moj, slovo si zap.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.