Zdravje /zdravje/aktualno
4494 ogledov

Zdravniki za izenačitev plačila za delo med javnimi in zasebnimi izvajalci

Komentarjev 12
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • srecko9 17:42 22.maj 2024.

  Problem je tudi da v zasebnem sektorju ni SFRJ (sedam filozofira, radi jedan). Ali se je kdo kdaj vprašal kakšen birokratski aparat se je razbohotil v celem javnem sektorju. Pri zdravstvu imata za kaos največ zaslug ZZZS in država, prvi ...prikaži več z glavarinskimi količniki, drugi pa z dodatnimi zdravstvenimi zavarovalnicami ki so omogočile zaposlitev nekaj tisoč neproduktivnih birokratov. Slovenija rabi produktivne ljudi ne prelagalce papirjev, ki na koncu ne odgovarjajo za nič.

  • atamama 20:26 22.maj 2024.

   V ZZZS imajo ''nadzorne zdravnike'' ki na osnovi pritožbe kontrolirajo svoje kolege. Lep primer so privatniki z optikami in oftamologi...ne izdajajo recepta za očala ampak zahteva dr da vzameš očala pri tem optiku. In rezime pritožbe je, da se kolega ...prikaži več pogovorita, oftamolog pa napiše recept, ki ni točen in po ponovni pritožbi ''slučajna pomota. Fej in fuj. Zato dejansko bi morali izločiti v pritožbah zdravnike saj se trenutno dr srenja dela norce iz pacientov (cca 30%)...........

 • Kmodri_ 13:31 22.maj 2024.

  FIDES = Fejst Idiotski dečki Slovenije! Ustavno sodišče jim je že dalo nogo glede stavke! Pričakovano!

 • Avatar Leon
  Leon 15:27 22.maj 2024.

  Zdravniki za izenačitev plačila za delo med javnimi in zasebnimi izvajalci....odlično sporočite Metki Zorc in Marku Bitencu naj znižajo plače na raven javnega zdravja . Pri FIDESU gre za pohlep !

 • BenX 18:03 22.maj 2024.

  Ti pa so na hece... 😂

 • Avatar Herkules
  Herkules 16:54 22.maj 2024.

  Privat parazite je treba plačat vsaj 50% manj, ker se 99% ukvarjajo z zdravljenjem ninornih bolezni in nepotrebne estetike! Golazen se ne dotakne težkih in kompleksnih bolezni, ker lahko arbitrarno ter brez odgovornosti in obvez izbirajo najbolj profitabilne bolnike! Nočejo ...prikaži več niti konkurence novih zdravnikov iz nove 3. MF UP, raje uvažajo šarlatane iz kosova, bosne, srbije in makedonije, ki ne znajo niti jezika niti medicine, a so poceni! Ološ od podna tale fidesz drhal!

  • FejstDogaja 18:09 22.maj 2024.

   Ne, plačuje se jih manj, ker zaposlujejo zdravnike, ki dobijo plačo drugje, njim pa plačujejo na uro prek s.p.-jev.

 • Avatar Herkules
  Herkules 23:22 22.maj 2024.

  Nutrije kradejo, kjer lahko! ...... https://preiskovalno.si/clanek/dosje-ukc-kam-odteka-javni-denar-1281297

 • atamama 20:33 22.maj 2024.

  Stroka svetuje? To je za anale sprenevedanja Fidesa in Zdravniške zbornice. Razumem jih, če bo ratalo bodo vsaj začasno prekinjeni procesi dvojnega služenja. Kako lahko na Dolenjskem prenaročajo preglede in hkrati ''spoštovani'' dr ponudi vizitko ustanove na Gorenjskem, kjer bo ...prikaži več on pregledal pacienta takoj? Lahko, ker ta dr nima več občutka za drugo kot ''business''. In zanimivo, ko se bojiš raka na črevesju pristaneš na vse. In na koncu, dr dobil plačo in fuš denar, od istega pacienta 2x, kajne?

 • Rim 14:06 22.maj 2024.

  Ne smejo izenačiti javne in zasebne plače, ker javni sistem potem ne bo propadel. Pa mora čimorej, da čimprej dobimo novega, ki bo v resnici poskrbel za nas paciente. In nenazadnje tudi za zdravnike. Nekaj kar bo delovalo. Tole pa ...prikaži več je samo vsak dan slabše za vse.

  • Avatar Leon
   Leon 15:34 22.maj 2024.

   Po tvoje naj propade javno zdravstvo ? Kje ti živiš ? Ali ti ni poznano kaj je naredila vlada J.J. z javnim zobozdravstvom in ortodontstvom ? Kaj pa okulisti ? Torej še ne potrebuješ njihovih storitev ali pa imaš denar ...prikaži večr za zasebne ambulante .

  • boris62 00:05 24.maj 2024.

   Tudi zasebne okulistične ambulante delajo na napotnico. Pa še prej sem prišel na vrsto kot bi v javnem zavodu.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.