Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
22722 ogledov

Zdravnica jo je gladko zavrnila

Komentarjev 43
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:25 20.avgust 2018.

    Predno se lotiš seksa z klošarji/kami vedi,da je cena za vsak f..k visoka!

  • Avatar Leon
    Leon 12:56 20.avgust 2018.

    Zdravniki morajo biti najprej ljudje in šele nato državni uradniki ,ki odločajo o življenju ljudi glede na plačane prispevke . Spomnite se zgodbe izolskega bolnika in streljanja . To imejte vsak dan v glavi ,ker se lahko vsakemu film utrga .

  • borut08 18:26 20.avgust 2018.

    Kaksno kuverto bi pa sprejel.Zdravniki so eni veliki laznivci,mene na dializi SB.Celje ze tri leta vlecejo,da se ne morem uvrstiti na cakalno listo,leto in pol sem skoraj delav preiskave za transplantacijo potem pa niso poslali dokumentacije naprej v UKC.Lj in ...prikaži več tudi po pritozbi pri strokovnem ditekturju nisem nicesar dosegel saj drzijo skupaj,zato sem podal ovadbo kjer pa jo na PP.Celje niso hoteli sprejeti in sele po MNZ.so jo sprejeli.Tko nasa postkumunisticna Slo.dela z drugace mislecimi!

  • berto76 00:11 02.november 2018.

    naj bo v veselje da porivajo v d++REK

  • Boben76 19:13 20.avgust 2018.

    Vse pa ne more bit zastonj. kam pa bi prišli. Če je zaskrbljena je 100 km v eno smer mala malca... Ne smemo bit tako razvajeni

    • Jana Bejba 17:14 04.november 2018.

      To si rekel za nekoga, ki nima izpita avto in po veliki možnosti te finančne ogroženosti, kar se tiče preživetja v Sloveniji. Jaz bi se vprašala v ozadju, če mogoče nima denarja za prevoz. Ker to je oprosti šalabajzerstvo. Kljub ...prikaži več temu, da imajo zdravniki po 4000 € plače na mesec. Medicinke pa baje po 600 €. To, kar delajo grdo s pacienti, sploh na ogrožena življenja v času borbenosti. Itak slovensko zdravstvo ima tako astronomske cene, da v vsakem primeru ne moreš plačevati.

    • Jana Bejba 17:17 04.november 2018.

      Sploh stanovanjske problematike, če je mogoče upokojenka, pa sploh. Za moje pojme, a ima ta gospa obvezno zavarovanje. Po drugi strani je že hujša kršitev, kakor imajo zdarvniki, medicinske sestre vpogled na zdravstvene kartice, koliko denarja imaš trenutno od zavarovanja, ...prikaži več ki ga plačaš mesečno 30,12 € od dopolnilnega. In sešteješ to za celo leto, torej 12 mesecev. To sem jaz prišla do zaključka, ko sem bila v bolnici v 4 dneh, so mi utrgali z Nevrološke klinike, kjer bi morala imeti obravnavo,..

    • Jana Bejba 17:20 04.november 2018.

      ki pa na koncu nisem imela, vse je bilo po telefonu in niti izvida nisem dobila. In na polno iskali izgovore. Jaz pa sem nosila 7 let stara očala, ki bi moral dopolnilno zavarovanje mi s strani zavarovalnice Vzajemne to ...prikaži več obvezno kriti, kakor imajo to v spletni strani, pač oglas. No, v teh 4 dneh v bolnici so mi utrgali 400 €, torej 100€/dan in jaz osebno sm morala v vsakem primeru plačati polno ceno in imajo s strani ZZZS NIČ, kjer kljub bolna v času gripe, preden sem dobila pozneje pljučnico.

    • Jana Bejba 17:23 04.november 2018.

      To razlagam realne izkušnje s strani problematičnega zdravstva. In so močno v prekršku, kar se tiče v poseg finančno gledati v vsakega pacienta, preko zdravstvene kartice, sploh od EU direktive o varstvu osebnih podatkov. No, da nadaljujem.. V seznamu so ...prikaži več imeli te okvirje za očala najnižje cene od 65 € in navzgor, k sem klicala v Lj. In od teh stvari ti dajo zastonj plastik očala, kjer se ob toploti spremenijo in segrevanje plastike škodi zdravju, torej vodi v rak. Druga stvar, kovinska očala..

    • Jana Bejba 17:27 04.november 2018.

      kot navaden jeklen nakit, ki nosiš s stiku s kožo, se ti od znoja, kakor pride stik vlaga, torej s strokovno besedo korozija, to pomeni, da oksidira. In vem za nekoga, ki ima alergije na kovino. To oprosti so tako ...prikaži več škrt robe za preveč dražje cene, brez da bi oni dokazovali z računi. Ker teh stvari niso imeli v seznamu. Sem želela si boljši okvir in sem vzela si boljši okvir,kjer so mi pri Nami v Lj grdo me zafrknili, ko so mogli dati leče z dioptrijo noter v okvir, ki so po 1 mesecu padle ven,..

    • Jana Bejba 17:30 04.november 2018.

      To je nekdo slabo naredil v delavnici. In sem slišala tud pritožbe s strani od teh in je dejansko res. Pa so te leče stale 100 - 115€. In niso dali kakega kartončka, da bi si zapisala o cilindrih, plusi ...prikaži več in minusi v posameznem očesu, te podatke mislim. K je rekla mlada par let starejša od mene na beli mizi v optiku Clarus, da js tega ne rabim. Kdo pa to preverja? Sej boste vedeli to z glave. In taki so bili zraven, da so to slišali, videli. Sem šla drugam in klicala v drugi optiki, razložila..

    • Jana Bejba 17:33 04.november 2018.

      situacijo, js vmes bila zelo bolna in so v tem času vodovodne cevi zamenjali v lastnem kraju in to z porušenim imunskim sistemom, podvržena z veliko okužbami in vsakič sama mogla to urejati brez pomoči drugega. S strani ZZZS-ja, zakaj ...prikaži več pa tega niste takoj povedali? Ker dobesedno s strani pristojnih te imajo za norca in to lepo dokazujejo ostalim državam Slovenije, ki kežaejo z znaki duševne motnje, ker niso resni. Kdo jim je dal taka delovna mesta? Očitno bi najraje samo zase in za svoje otroke.

    • Jana Bejba 17:36 04.november 2018.

      In ta dokazila, tudi računi kot socialno ogrožena lepo kazala CSD-ju, vsaj enemu od socialnih delavcev. In razložila jim. Čeprav ti zaposleni na zavarovalnicah, tudi v zdravstvu hoeljo na vsak način vsiljevati z prisilnimi škodljivimi zakoni, kjer se zelo grdo ...prikaži več stepe z finančno zakonodajo, zanalašč še posebej nam revežem. Naj oni dokažejo pred EU poslancem za zdravje v EU uniji. In ministrica za zdravje, ti nima kaj vsiljevati, da mora zavarovanje še bolj dražiti na podlagi plač. Ker navaden..

    • Jana Bejba 17:40 04.november 2018.

      državljan RS avtomatsko ogrožajo na zdravje, finančno in tudi na varnost najranljivejše skupine ljudi, ki so to otroci, brezdomci, ljudje z oslablenostjo imunskega sistema, invalidi, ljudje z alergijami, socialno ogroženi itd. Ker po takem slabem ekonomskem sistemu v Sloveniji, sama ...prikaži veča osebno nisem kriva, za te okoliščine na katere ne morem vplivati, tudi ko že od osamosvojitve Slovenije so preveč davka pobirali s strani pristojnih organov, tudi v politiki. Nisem kriva, če mi premalo izplačujejo..

    • Jana Bejba 17:44 04.november 2018.

      denarja, ki komaj izhajaš iz meseca v mesec in si moram pokriti samo najnujnejše stroške za preživetje in sproti kazati račune v CSD-ju, kar mi je to najmnajši problem, ker pred takimi sem pravnomočna oproščena s močnimi razlogi, kar se ...prikaži več tiče skrivanja, ko drugi postajajo sumljivi in kažejo znake slabih, zanič delavcev. Zdravstvo preveč smrdi po korupciji. Grdo se stepe za zakon, ki mora imeti ena oseba v vrednosti 450 € in samo za najnujnejše. Ker se draži, se mora povečati. In politika, torej..

    • Jana Bejba 17:48 04.november 2018.

      pristojni državni organi, vi strogo ne smete ubobožan narod Slovencev poslati na cesto, kjer jim to vsem grozi izguba stalnega naslova od tehe domov, ki komaj imajo zase in nimajo kam. Ste pozabili pravni primer, ki je bil v medijih, ...prikaži več od tega gospoda, ki je bil v dolgovih samo za 100€, ker mu je zamujala plača, če se ne motim, jim normalno rekel, da naj počakajo, a ne... so bili že takoj rubežniki, torej deložacija, dokler se ni pritožil na Evropsko sodišče za človekove pravice, torej do bivanja.

    • Jana Bejba 17:53 04.november 2018.

      In ta slaba dejanja v zdravstvu se lepo ponavlja iz časa 2. svetovne vojne, kaj so te grozne stvari delali na te paciente, za katere sam ne veš. In to namerno delajo povsod. Kažejo znake psihopata ali sociopata ali narcista, ...prikaži več kakor hočejo škoditi na drugega človeka. Grem stavit, da zagotovo imajo skrito, dolgo povezavo genetike od teh vojnih zločincev po družinskem drevesu, če to ne, pa v vsakem primeru se kažejo z duševnimi motnjami. Kar po pravih pravilih oseba z zdravstvenimi problemi nima..

    • Jana Bejba 17:56 04.november 2018.

      kaj delati na delovnem mestu, pa naj si bo preko vez in poznanstva, me ne zanima. Ker delodajalec nasploh hoče zdrave, pridne, fizične delavce v 24/7 dni v tednu. In lahko je zdravstvene delavce zelo jim grdo sram, kot zelo ...prikaži več težek poklic, medtem, ko ta 2 težka poklica: policaji in vojaki dobivajo minimalno plačo. Še bolj pa jih je take lahko sram, medtem, ko mora čistilka vsak dan čistiti javne wc-je, tudi v javnih ustanovah, kjer je več ljudi, a vedno pod minimalno plačo, s katerim se pod..

    • Jana Bejba 17:59 04.november 2018.

      nobenim pogojem ne more preživeti, če taki ljudje živijo po mestih ali okrog mest. Kakor sem rekla, stanovanjska problematika se od tega draži, in tudi od teh referendumih ter tehnoloških razvojev, pač gospodarstvo v Sloveniji. Vsi ljudje niso dobili višjih ...prikaži več plač, ker po statistiki imajo 613 €, torej minimalca, se ne more preživeti, če je lastnik nepremičnine. No, da se vrnemo k gospi.. Kako naj ona pride v 100 km, če so javni prevoz nasploh problem, se vi zavedate, koliko so ti dragi avtobusi.

    • Jana Bejba 18:03 04.november 2018.

      No, pri meni je bila višja, ko so menjali vodovodne cevi in nisem mogla priti ven o mojega primera teh očal. Sama pa zaradi močne stigme v družbi ljudi. In poslušala sem primer od te mlade punce, ki je imel ...prikaži več njen oče težave s srcem, bila urgenca, zdravniki v UKC Lj, so se igrali z ogroženim življenjem pacienta, ki njenega očeta ni več. In ni imela denarja za pogreb kriti, da s tem pokaže spoštovanje do umrlih, kar se tiče teh želja. In CSD se je zatikalo pri tem tako od teh pogojev, kaj točno ji

    • Jana Bejba 18:06 04.november 2018.

      pripada, od izredne denarne pomoči ali od vloge za pogrebnino, se tukaj zelo zatikalo, ko je želela temu podjetju plačati pač ta kamen za pogreb za njenega očeta. Ja, v Ljubljani je to pripovedovala, jaz sm poslušala. Denarne pomoči niso ...prikaži več je hoteli dati in imela dodatne težave pri CSD-ju. Nekaj od tega, skratka delali so se ji norca. To je že leto, če ne 2 leti nazaj. Jaz za ta primer osebno nisem poznala, kar se tiče pogrebnine. In pripovedovala grozno zgodbo v njenni razbiti družini, ko ima..

    • Jana Bejba 18:09 04.november 2018.

      zelo slabo mamo, njen brat padel v droge, njena sestra pa na slabšem tud padla, samo nisem več sigurna, če na droge, če ne na nekaj drugega. Rajše ne omenjam imena in priimka, niti ne opravljam. Ker za moje pojme ...prikaži več smo tukaj zato, da si normalno povemo težave med sabo, da ne trpiš noter. Moje sožalje za njenega očeta in nasploh ni kriva za vse te grozne kriminale, ki se ji dogajajo, sem ji to rekla in razumela. Samo mlada punca ve o tem skritem ozadju in je sama, ter nebi je pustila gniti,

    • Jana Bejba 18:13 04.november 2018.

      čeprav je kadilka, jaz pa nekadilka, a zelo daleč. In kajenje povzroča bronhitis, gripo, še bolj pa smrtno nevarno pljučnico in še cel seznam zdravstvenih problemov. Sem pomislila nanjo, spomnila sem se na ta primer. Vsak ne more vedeti vsega. ...prikaži več Te škodljive razvade si dobesedno sama sebe ubija in takim ljudem ni pomoči, niso več pri sebi.. Zakaj mi deluje, da kažejo z duševnimi motnjami in s strani slabe družbe prevladuje stigma samo zaradi drugačnosti? Da bi zdaj od tega močno gledali na status.

    • Jana Bejba 18:18 04.november 2018.

      Ravno v tem prevladuje stigma v statusu posamezne osebe in kaj imaš. No, mogoče nima veze od te kolumne. Pri tej gospe glede teh testov so nasploh dragi, zakaj na zavodu za transfuzijo ne krijejo. Močno me pa jezi to, ...prikaži več da od vsakega darovalca krvi, ki dobijo od teh 4 različnih krvnih skupin, sem najdla na njihovi spletni strani, da prodajajo pravo kri v tej plastični vrečki po 1000 €, če se ne motim glede cene. To sem napisala v kometarjih od neke FB objave, ko je neka gospa prosila za pomoč..

    • Jana Bejba 18:23 04.november 2018.

      za darovanje krvi od najbližjega, imam spomin od tega. In glede tega sem povedala svoje, nisem želela na slab način. Še posebej, mogoče imela finančno težave. Kako morajo to prodajati, kar so darovalci darovali kri za življenje, čeprav je kri ...prikaži več beljakovina in ima nek rok trajanja. To oprosti je namerna prisila ter namerna kraja, kršitev avtorskih pravic kot tretja oseba in to vsako podjetje, društva, organizacije od članov pobirajo ideje in pristojni prodajajo naprej kot tretje osebe, pristojni.

    • Jana Bejba 18:26 04.november 2018.

      Mogoče ne velja za vse, pa naj se dokažejo z dokazili in letnimi poročili v tej uničujoči ekonomiji. Ki vsak komercialni zdravstveni delavec namerno vsiljuje, nadleguje navadnega človeka, kot je recimo darovanje krvi, ki pa nimajo nič plačano s strani ...prikaži več zdravstva ali ZZZS. Zakaj potem zavarovanje in te brezvezne zavarovalnice po Sloveniji, ki predstavljajo neptrebne stroške in z prisilnimi zakonodajami?! So pozabili s strani EU-ja, da nasploh ne rabimo zavarovanja in za moje pojem, naj si vsak..

    • Jana Bejba 18:30 04.november 2018.

      plača sam, tako kot v sami trgovini. Zdrav. delavci nimajo pravice posegati v človeško telo posameznika, ker nimajo uradnih paprijev, kot je soglasje. Zakaj sem slišala od nekoga v Ljubljani, da ravno ti ljudje zelo dolgo čakajo na operacije za ...prikaži več presaditev organov.. To ravno zato, ker čakajo, da nekdo umre in od umrlega poberejo organe, za katere ti sam ne veš. Kot so nekemu mlademu pacientu presadili srce, dokler čez čas imel težave s srcem, a so mu odkrili, da ima več škodljivega holesterola.

    • Jana Bejba 18:35 04.november 2018.

      In to je resnica. To je zelo bolani zločin, čisti kriminal, še posebe trgovanje z človeškimi organi, kakor je moral nekdo prodajati po bolhi za ledvico. Naslednja stvar.. Zdravstvo je v močnem prekršku, kar se tiče GSO oz. DNK darovanj ...prikaži več ukradenih jajčec od vsake ženske, v umetnih oploditvah. Pozabljajo, da s strani EU ne dovolijo posegati v DNK genetike človeškega telesa. Ker DNK so osebni podatki posameznika. In se je dolgo nazaj dogajala kraja podatkov od genetskih testov in piše na spletu.

    • Jana Bejba 18:43 04.november 2018.

      Zakaj pa imajo to v tujih državah ta test 23andme od Youtube videa Asap Science, ki si lahko izvejo od prednikov in bolezni za prihodnj preventivo in obstaja, čeprav se to močno širi naprej kot je tehnologija in genetika, sploh ...prikaži več v raziskavah in študijah v medicini od biologije človeka. To pomeni, da nasploh strogo nebi smeli darovati te celice, ker vsak človek se kaže z duševnimi motnjami, torej v zdravstvenih problemih. Razen če niso namenoma umaknili pravi cenik s strani Zavoda za transfuzijo.

    • Jana Bejba 18:48 04.november 2018.

      Na teh pristojnih zelo grdo gledam, kakor zdaj z lažmi morajo dobiti denar za vlaganje v raziskave v Sloveniji, čeprav so že dosti prej veliko, veliko milijonov vlagali v raziskave, študije v genetiki ter medicini zelo močno napredovalo in se ...prikaži več še zdaj grdo izkoršča za zlobne namene kakor v času teh svetovnih vojn na veliko navadnih ljudi po svetu, še preden je Slovenija se osamosvojila. In to je astronomsko zelo drago. In ni čudno, da prihaja do finančnih težav. Veste, koliko so cene v astronomij

    • Jana Bejba 18:53 04.november 2018.

      Če bodo ti money suckers-i, only for b...... *pip* še komercialno še težili po ljudeh. Jih samo vprašam: Kaj zdaj ti to meni vsiljuješ na vsak način? Za koliko € se prodajaš po navadnemu človeku? In koliko legalnega denarja ste ...prikaži več pokradli ljudem, tudi preko projektov, programov in po možnosti izčrpavanja denarja s strani EU skladov, ki po celi Evropi in tudi nam grozi nova finančna kriza?! Kar se tiče financ, je zelo močno omejeno in vsak ne more dobiti vsega, kar si vsakič hoče..

    • Jana Bejba 19:01 04.november 2018.

      In kot brez pravega razmišljanja glavnih pristojnih v teh delovnih položajih v RS. Ki je nekdo rekel v pregovoru, da geniji obvladajo kaos. In še sporočilo predsedniku Borutu Pahorju. Da naj si v miru pogleda te resnice o verskih praznikih, ...prikaži več kot so Božič, resnica o Yulinu, Valentinovo, Velika noč od tega temnolasega moškega z očali, deluje mi minister, nisem sigurna, ki razlaga s temi dokazili o zelo groznih resnicah, da ti je pride kar slabo. O Passion For Truth, dokumentarec, ki traja 1 uro.

    • Jana Bejba 19:06 04.november 2018.

      In podam vam predlog, da upoštevate te normalne praznike, tudi, če ne zajema celotne Slovenije, kar se brala po Wikipediji Slovenije. Zakaj je dan samostojnosti v decembru in je dela prost dan, medtem ko ta 2 praznika nista prosta dneva: ...prikaži več eden je Rudolf Maister in dan suverenosti in oba sta se borila v času vojne, tako kot ta pomen zgodovinske razlage v 26.12. ter.. Jim Staley Truth or Tradition HD Should Christians Celebrate Christmas and Easter Full - https://youtu.be/S8sKNOxyd8w

    • Jana Bejba 19:11 04.november 2018.

      Popravek video traja 2 uri. No, da nadaljujem razlago.. Vrnitev Primorske ter od Prekmurcev, ki nista prosta dneva, čeprav tudi ne zajema celotne Slovenije, za moje pojme bi bilo prav da se da prosta dneva brez verskih praznikov, ko si ...prikaži več ogledaš ta video. To je moj predlog, kar se tiče karkoli od slovenskega. Krščanstvo ni nič od slovenskega. In če starejša generacija ne zna z računalniki, ko ne zna priti do e-pošte, naj si obrnejo na slovenske zgodovinarje. Presodi sam, za kar bi bilo prav za vse

    • Jana Bejba 19:14 04.november 2018.

      Tako kot praznik na koncu aprila Dan upora proti okupatorju, ki ima zgodovinski pomen razlage v zgodovini, kar se tiče Slovenije. In če pogledate število praznikov v tujih državah in koliko pri nam. Seštela sm in imamo 10 do 11 ...prikaži več praznikov, to je premalo. Medtem, ko nekateri morajo garati vse dni v tednu. Kot je bil referendum o teh trgovinah, ki delajo v nedeljah, čeprav nebi smeli. Da imajo vsaj počitek, kaj od življenja tudi v kolektivnih pogodbah piše, da v praznikih ne smejo delati.

    • Jana Bejba 19:19 04.november 2018.

      O kolektivni pogodbi je nekdo komentiral po Facebook-u. No, ne vem, kdo ureja praznike, sem samo pomislila na predsednika države RS. Tako kot 1.5. in 2.5. praznik dela. Pogledala sem dokumentarec in omenja te kurente, ki jih imamo na Ptuju, ...prikaži več ki so zaščitili s strani Unesca, pač kulturna dediščina in ni v redu, ko so te normalne simbole zelo grdo zlorabljali in veliko ljudi ne vedo te prave resnice v ozadju, v vseh primerih, v kolikor sem razumela, s strani cerkve, torej vernikov častijo satana.

    • Jana Bejba 19:23 04.november 2018.

      Je zelo dolga, zakomplicirana razlaga in prosim si v miru pogledajte dokumentarec in vam bo jasno. Tako kot so v filmu od teh prebivalcev Srednje Amerike v teh templjih žrtvovali človeka s katerega so iztrgali srce, da se nek nevidni ...prikaži več Bog jim vrne nazaj, čeprav je to že mrtvo že pred našim štetjem. In kažejo znake z duševnimi motnjami tudi pri nasilnih vernikih z prisilami v vero nad drugačne ljudi, še posebej med ženskami, ki se sami ne dovolijo pustiti s strani verskih mam od teh staro tradicij

    • Jana Bejba 19:33 04.november 2018.

      In namerno na skrivaj izvajajo eksorsizem v cerkvah in tudi te slabe rituale o teh šamanih in energijah na vsakega človeka. In nekja so omenili v angleščini od teh ljudeh, o šamanih in nevidna energija brez dotika te zadane. To ...prikaži večo so te stvari brez pojasnil. To zdaj hočejo imeti vse pod nadzorom celega sveta, zato islam že ima načrte v Evropi. Veste, zakaj pravim duševne motnje? Videli so privid Marije od Jezusa okrog sebe, kar predstavlja znak halucinacije, tudi, ko ljudje romajo v Međugorje?

    • Jana Bejba 19:50 04.november 2018.

      Znak halucinacije je os hude duševne motnje shizofrenije, če ne od kaj od drugega. Točno, nekdo je razlagal o halucinacijah.. In te osebe sanjajo risanke, ki so jih videli v času otroštva. Risnake, ki jih rišejo avtorji, a mogoče imajo ...prikaži več to duševno motnjo, če ne kaj drugega. Resnice o risankah za otroke, ki v resnic ni. Ne bi bilo slabo preveriti o gradivih, kjer videe lahko spremenijo. Vem resnico o 2 pravih zgodbah, preden so v pravljicVir: Why am I hallucinating? - https://youtu.be/0sB9sTz_gyU

    • Jana Bejba 19:52 04.november 2018.

      Resnice o risankah in ne razumem ljudi, ki še gledajo prave grozljivke in to ni za Pahorja: Že ko poslušaš razlgae od teh pravih barvah risanih filmov.. 1. https://youtu.be/4aPHH0ju5r4 2. https://youtu.be/umqRthM2KK4 3. https://youtu.be/EKLkSggvEmU

    • Jana Bejba 19:57 04.november 2018.

      ni čudno, da generacije so šle v PM od teh risank.. 1. https://www.youtube.com/watch?v=BGf6xKvfboE _________ 2. https://www.youtube.com/watch?v=VufaTh5fcT8 ___________ 3. https://www.youtube.com/watch?v=fGvIkc0tdpI ___________ 4. https://www.youtube.com/watch?v=j4vDuC5F5oc ___________ 5. https://www.youtube.com/watch?v=5tbQwYFqT9A ______ 6. https://www.youtube.com/watch?v=QOIxH-66oIA _______ 7. https://www.youtube.com/watch?v=hMiZXlJzJ2Y ________ 8. https://www.youtube.com/watch?v=b5tuUI_efhE

    • Jana Bejba 20:02 04.november 2018.

      Truth's about Walt Disney - https://www.youtube.com/watch?v=INR6blM9klw

    • Jana Bejba 20:32 04.november 2018.

      10 Strange Reasons Why Disney Movies Were Banned - https://youtu.be/x0gi1JZ0MUo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.