Zdravje /zdravje/aktualno
1858 ogledov

Zdravniki kot "dvoživke": Je popoldansko delo vzrok za čakalne vrste?

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ančika 14:25 20.september 2021.

    Zdravniki so se v zadnjih 600 dneh pokazali da so greznica te druzbe. Vsi razen redkih redkih izjem pihajo v isti rog, prejemajo dodatke na covid, nikoli tako malo delali in imeli vec denarja... posrali so se na Hipokrata in ...prikaži več na vsa nacela etike in morale. Na eksperiment na ljudeh so tiho in se strinjajo, da se genetski material tega naroda unicuje in s tem bodocnost in obstoj nas vseh!

    • munja 10:28 21.september 2021.

      To je na žalost že nekaj časa praksa večine držav, ne samo naše.

  • izy 14:27 20.september 2021.

    Skuropirano zdravstvo do konca. Vodijo oz. so v nadzornih svetih ljudje, ki nimajo veze Z zdravstvom, imajo pa s korupcijo, provizijami.

  • jakec1575 14:22 20.september 2021.

    razlozimo. Dopoldne vlecem rento, ki mi "pripada". Popoldne delam za taprav denar. Zgovorim se, da zavarovalnica placao samo toliko operacij na leto. Nemsto, da znotraj zdravstva uredimo zadevo, mi to odgovarja in delam popoldne na 5 lokacijah, ceprav mi je ...prikaži več solo in specializacijo placal davkoplacevalec.

    • munja 10:29 21.september 2021.

      Vprašamo se lahko tudi, kakšna je efektivnost teh zdravnikov, ki delajo cele dneve.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:29 20.september 2021.

    Zdravniki so postali kot RTV uslužbenci, redno službi/ plačo ima zato, da popoldan lahko še fuša in to država dopušča in to že 30 let, Upam, da Kordišu in Levici uspe premakniti netransparentnost z delom v zdravstvu. Zakaj pa v ...prikaži več zdravstvu ni najbolj potrebnega kadra? Ker nič ne ostane, ko si zdravniki razdelijo pogačo.

  • Avatar Leon
    Leon 14:31 20.september 2021.

    Zdravniki ,sodniki,pravniki leglo korupcije ,ki nadzira KRIVOSODJE kot je omenjal Janša v času ko je bil v opoziciji . Danes meni drugače .

  • rd2dmk2 14:33 20.september 2021.

    hm policajev in soldatov tud manjka, pa še njim dovolite da delajo popoldne.. policaj si nabavi radar pa hajd na en ovinek. pri delu za državo samo "nabirajo" stranke..naj se javijo vsi tisti, ki so prišli k specialistu v dražvni ...prikaži veči shemi, ki mu med pregledom prišepne, če želiš hitro obravnavo , pridi k meni privat ( za primer zobarji ). in tako nastajajo vrste..ZZZS ne preverja kaj v resnici se počne , ampak samo odkluka štemplane ure.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 14:58 20.september 2021.

    Ranocelniki so postali samo še šamani in vrači, saj za take denarje, kot jih oni mlatjo za nič dela, ne potrebuješ medicinske izobrazbe ampak tečaj iz "Zdravilstva za samouke in poznavanje ekonomija pri nategu države in pacientov!"

  • Ender3 15:11 20.september 2021.

    Kar se omenja, je že dolgo znano in zgolj vrh ledene gore. Skupni imenovalec je zdravniški ceh, kateremu so prioriteta zgolj zasluški in družbena pomembnost. Ta umetna kriza jim je še dodatno pisana na kožo, še manj delajo posledično ne/odgovarjajo ...prikaži več na zavodu je dosti čakajočih, a se jim zaposlitve ne omogoča, ker bi sicer zaposlenim ovratnikom omejili status dvoživk.Sistem bi se že davno zlomil, če ne bilo požrtvovalnega negovalno tehničnega kadra, ki ni samo kadrovsko podhranjen,je izkoriščan!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.