Zdravje /zdravje/aktualno
160 ogledov

"Zdravniki 'pogoltnili' trnek in popustili manipulaciji"

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Marko Rossi 17:58 15.maj 2016.

    tudi meni ni jasno, če je hotela umreti prav, ni važen razlog s katerim je to naredila. Če je človek pri zdravi pameti in opravilno sposoben zakaj se ne more odločiti kaj bi rad in kako se bo spravil iz ...prikaži več tega "gnilega"sveta.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 17:54 15.maj 2016.

    In kaj je problem, če nekdo želi umreti? Sam bom tudi verjetno naredil samomor, ko se mi ne bo dalo več živet. Kaj je tako dobrega v življenju, da je treba le to za vsako ceno ohranjat in podaljševat??

  • Avatar Leon
    Leon 19:38 15.maj 2016.

    In zakaj mora biti avtenazija rešitev za psihično težavo bolnice? Kaj pa ,če ob ustrezni terapiji spozna naapačno mnenje ? Kja pa podatek o žrtvah ........ V Sloveniji je približno 400.000 žrtev spolne zlorabe v otroštvu.Potem pa kar avtenazirajte gospodje v belem.

  • popokatopetl 23:32 15.maj 2016.

    V imenu boga in medicine mora mnogo hudo bolnih ljudi zelo dolgo prenašat zelo hude muke. Take muke ki jih po drugi strani kao ni človeško kot kazen dodelit množičnemu morilcu, ki bi si jih mogoče zaslužil? Zdravniki pogosto čisto ...prikaži več dobro vedo da ne vedo kako pomagat, po drugi strani pa še preveč dobro vedo česa ne smejo naredit, v večini držav.

  • popokatopetl 18:12 15.maj 2016.

    "O tem lahko vsak misli, kar hoče, vendar se mi zdi katastrofalno neprimeren način končanja življenja, ne le za žrtev, temveč tudi za zdravnika, ki to izvaja."Joj kakšno nakladanje in kako bogi zdravniki. Razumem da jim ni lahko... ...prikaži več ampak a jim je pa lahko gledat svoje odpisane primere ki jim ne znajo več pomagat, ko životarijo mesece in mesece, ampak niso več fizično sposobni da bi se sami na zanesljiv, varen in nemoteč način spravili s sveta??? Pol pa Radan kao ta hujši kriminalc??? Praksa je taka da vse prevečkrat "rešujejo" take ki bi jim bili hvaležni če jih ne bi, samo zato ker bi sicer lahko pokvarili statistike uspešnosti ali bi jih še celo kdo tožil.

  • vzev 17:59 15.maj 2016.

    In kaj je narobe s tem. Kaj bi bilo boljše, da bi jo družina našla kako visi iz kakšnega drevesa, ali pa s prerezanimi žilami? Kaj je boljše, da bi imela še potem družina travme. Evtanazija je nekaj kar bi ...prikaži več morale vpeljati vse države. Ker kdor hoče umreti bo tako ali tako umrl.

  • moder 20:13 15.maj 2016.

    kake pa stresa tale Robert Oravecz , cloveka kar zmrazi,...

  • jakec1575 22:46 15.maj 2016.

    Problem je v tem, da si psihoterapevti in psihiatri ne morejo priznati, da njihove metode lahko sezejo le do dolocene globine zavesti. in ker ne msejo in morejo priznati, da njihove metode v neki točki odpovejo, je rešitev seveda vedno ...prikaži več zelo radikalna. precedens, ki je izredno nevaren v igri boga. sledi pobijanje norcev in drugih?? ker itak niso koristni za to druzbo. Kolikor stane da stane. Korak od clovecne druzbe do fasistoidne in nacistoidne druzbe, kjer se ubija vse, kar ne izpolnjuje standardov je zelo kratek. Preprican sem, da na svegu obstaja nekdo, ki bi lahko pomagal. morda nekonvencionalno ampka bi ji. zaboga, ni imela terminalnega raka. pa se tam se pojavijo izjemne nepojasnjene ozdravitve.

  • popokatopetl 23:23 15.maj 2016.

    Se ti bo razjasnilo takrat, ko ti bodo štirje doktorji po tretji operaciji razložili da nimajo več nobene ideje zate in tvoje neznosne bolečine in da jim je zelo žal da ne moreš več vstat s postelje. Boš milo prosil ...prikaži več za evtanazijo, pa ti bodo sočutno pojasnili da tega ne dobavljajo, pa ob odhodu odnesli stran vse kar spominja na štrik ipd. Ker če bi če ne bi lahko nasrkali.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.