Slovenija
19 ogledov

Zdravniki varčevanju rekli "ne"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 20:55 16.maj 2013.

    Ne vem kaj bi radi, da morda strežnicam od 700€ plače trgajo 100€, enako kot tistim, ki imajo 2000€?? Ta sistem, kot si ga je zastavila vlada je več kot pošten in jih ne bo prav dosti prizadel. In tokrat ...prikaži več za spremembo nisem sploh na njihovi strani. Veliko njih, ne bom rekel večina, ima še nešteto drugih postranskih prihodkov, predavanja na šolah ali za račun farmacije, vsak dan obiski farmacevtk in farmacevtov s polnimi torbami, samoplačniške ambulante ali kar bypass privat ambulante, .... Vsega tega nimajo možnosti ne drug kader v zdravstvu ne drug primerljiv visok kadar, ker jim narava dela prepoveduje 1€ zaslužka mimo plače (npr. sodniki, pa čeprav bi tukaj takoj rekel, da so sodniki in sodniki), .... podobno policaji, ...

  • Ivo 21:10 16.maj 2013.

    Nič podobno policaji... Pol novomeških inštruktorjev v avtošolah je s policijske postaje. V avtošolah pa delajo za dodatni zaslužek, tako da ne bo ravno držalo kar si napisal.

  • Šemefuky 21:16 16.maj 2013.

    Ta najbolj ubogi so itak proti, sindikat čistilk, kuharic, kurirjev in tistih z bogatimi plačami se je zavzel za takojšen poodpis sporazuma, saj radi pomagajo državi in PreVirantu prašičjeglavcu do novih lopovskih podvigov. In seveda naj se gonijo vsi skupaj v 3PM.

  • titty 08:23 17.maj 2013.

    Zdravniki dopoldan "delajo" v javnih zavodih, popoldan pa delajo v javnih zavodih (istih) za svoj račun, z aparati in materialom od javnih zavodov! In kje je zdaj poštenje?Sicer pa gospoda zdravniki še predavajo, dobijo od farmacevtskih hiš, od pacientov.... ...prikaži več Tu res ni izgovora, plače zmanjšat in pika!

  • privat 08:45 19.maj 2013.

    res zakaj pa bi varčevali ,če rešitev Slovenije ni planu?? Poglejmo kdo kje dela in zakaj to dela..plan je mafizirati državo in jo tako vzdrževati,ne glede na stroške! Roka pravice pa nesme nobenega člana ogrožati,če se pa zgodi volja naroda(maribor) ...prikaži več pa je treba zopet posrbeti za svojega člana!(najti drug posel v varni državni upravi)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.